Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola fetele, ce vreme frumoasa si pe aici
am fost in weekend cu copiii la ocean, s-au tavalit in nisip, ne-am bronzat, super. asa de bine e cind e cald si soare

Kimmy felicitari!! inca o frumoasa mica, ca Timi! ea ce zice?

cu cumparaturile, eu nu mi-as rapi o asemenea placere pt nimic in lume, nu se compara cind cumpara altul, e asa de frumos sa alegi hainele de bebitz. deci nu are berbantul meu nici o treaba cu astea, nici nu a avut. s-a bagat si el la caruturi etc
eu termin ceva reamenajari prin casa ca sa ii fac loc si noului membru, dulapior personal si apoi abia astept sa-l umplu

pup

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Kimmy, ai carucior roz. Felicitari pentru a doua printesa!

Biribu, ce fain trebuie sa fi fost la plaja! N-ai sa crezi, si aici e cald de nu s-a mai vazut, am iesit pe afara in bluza de voal! Ieri cel putin s-au batut toate recordurile de caldura la vremea asta (de obicei aveam inca iarna).

Eu sunt cam ametita de schimbarea asat brusca de sezon, dar nu ma plang. Somnolez la birou, amr o ora si deseara incerc sa ma urnesc la o piscina sa vad de cursuri de aquagym.
Am mancat de pranz o salata cu pui, a incaput doar jumate si ma pandesc deja arsurile.
Pana si bb a fost mai somnoros in ultimul timp, sper ca totul e ok miercuri la consult.

Va spun seara si noapte buna de pe acum, dar mai sunt prin zona pana plec de la birou.

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Felur,multumesc de carucior
Biri,pai cred ca pentru Timi nu conteaza prea mult,era mai preocupata cu gelul de pe burtica,cica "mami,da de ce iti pune lipici? Initial zicea ca vrea fratior,de cate ori o intrebam ce vrea sa fie bebe din burtica,dar azi cand i-am zis ca o sa aiba o surioara,nu parea prea afectata.
Eu inca incerc sa-mi revin din soc ,avand in vedere ca absolut toata lumea a zis pai normal ca e baietel ,pana am ajuns sa cred si eu,si nu ma asteptam parca sa zica altfel.Nu ca as fi dezamagita,parca chiar din contra

_

Mamica mandra 19+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor nu mai pot. sunt un car de nervi. copilul asta al meu nu pricepe transformarea fractiilor periodice,. De doua ore stam si explicam si am impresia ca vorbesc cu peretii. In fine cred ca si eu sunt cam nervoasa ca am prea multe pe cap.Sambata e ziua cea mare sa vad daca primesc avizul ptr. birou, miercuri vreau, nu vreau am programare la Badiu.La seviciu oricum nu ma menajeaza nimeni si acumsi fractiile pe cap. In fine, nu va mai innebunesc. Miha, Roxy bine ati venit din concediu si te asteptam sa mai postezi niste retete light.Biribu, foarte frumos la ocean, doar visez la el vara asta.Kimmy , bravo ptr. fetita. Delia, doamne ajuta cu bebelinele sa fie bine.Fetelor , prima data targul e la Sala polivalenta?si apoi la Baneasa?Iuli, tot cu dureri esti dua cum vad.Fleur,voiam sa-ti spun ceva, dar am uitat. Dana , vad ca si tu esti ok, cu exceptia durerii de care spuneai.Laura, e bine si ea. In concluzie suntem in grafic.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna burtici ,
Se pare ca eu sunt prima pe ziua de azi , hai la o cafea
Fleur nu te alarma cu BB ca si eu astept ca fiecare sapt sa-l faca mai activ si el este si mai puturos , acum poate este de vina si placenta , o am anterioara si citeam si pe net ca se vor simti mult mai greu miscarile .
Ada multaaaaaaaa rabdare ca in curand o sa fie si mai greu
Kimmy felicitari pt fetita , foarte bine doua surori ar trebui sa se inteleaga foarte bine
Imi mai amintesc si mai scriu

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetelor unde ati plecat toate ?

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare la burtici!

Kimmy,felicitari!
Inca o data se adevereste ca bb e exact invers decit iti doresti.Dar sanatos sa fie ca restul chiar nu conteaza.

Adarev,ma ia groaza ce ma asteapata si pe mine cind o incepe al meu scoala.
In Ro e si multa materie si greu tare pentru bietii copii.Poate e deja seara tarziu cind faci temele cu el si nu mai da randament.

Fleur,al meu a fost lenes dar de 2-3 zil baga tumbe si se agita de zici ca vrea sa iasa deja.Il simt mereu si tot mai tare parca.

La noi a fost saptamana trecuta soare,cald,dar duminica seara si ieri a plouat de numa.Azi vad ca apare iar soarele si sper sa se usuce iar,ca bine a mai fost.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

22+ sapt

Mergi la inceput

Doamne fetelor, ce s-a intamplat cu site-ul?Era sa intru in depresie.

Ada

Mergi la inceput

Asa, ca sa va explic. Am incercat dimineata si nimic, si apoi m-am trezit ca scria ca mi-a fost restrictionat accesul la acesu site. Foarte tare. Le-am trimis mesaj administratorilor ca am crezit ca am scris eu aiurea.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Ada nici eu nu am putut intra. Iar acum nu pot intra decat la odisee, in rest nu pot.
Mi-a scazut tensiunea mai devreme si acum am ramas cu o mare durere de cap.
Si o intrebare pentru felele cu mai multa experienta. Simt cam la 2-3 degete mai jos de buric niste impunsaturi pe interior. Nu sunt dureroase, apar si dispar. Oare e bebe sau sunt contractii?

16+

Mergi la inceput