Piersicute de iulie august (23)
Raspunsuri - Pagina 18
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Michelle: la tine s-a schimbat culoarea caruciorului? Parca tineam minte ca ai baiat? Sper sa nu confund 21+ |
Mie oricum mi-e egal ce e, important e sa fie sanatos si eu sa am rabdare mai multa
citat din mesajul lui Fleurdelise Michelle, Roxypuy, bine ati revenit din concediu, sa va fie de bine...si mie tare bine mi-a prins mica vacanta! (vrem poze). 25 + X Ioan "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead) |
Am vazut si pozele tale, sunt de vis!
citat din mesajul lui Daconst Bun venit fetelor care au fost in concediu! Miha,ati schimbat gradinita?Cum a reactionat Bia? www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) 22+ sapt |
Referitor la cumparaturi pt bb, la noi se vor refolosi 90% asa ca nu ma stresez deloc.
Setrilizator - eu am de pe mykids luat, de la Momert, a fost cam 145 ron si e f bun (si cadita de baie tot de acolo am luat). De incalzitor nu am avut nevoie, am folosit termos cu apa fierbinte si combinam cand ii faceam bibe.
Acum noaptea tot in termos ii pun apa si cand se trezeste numai il rastorn peste laptele praf.
Patut o sa mai luam unul, eventual unul de junior unde va dormi Bianca.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu
adarev spune:
Zizou eu nu simt asa, la mine simt pe la ovare uneori niste impunsaturi, si uneori pe picior in jos. Doctorul mi-a zis ca nu-s contractii.
Ada
ZIZOU spune:
Eu cred ca totusi e bebe ca simt ca si cum ar umbla ceva pe acolo.
Impunsaturi ca acelea ale tale am simtit pe la inceputul sarcinii, acum doar cand stau mult in picioare sau fac efort.
16+
muraturica spune:
Hello.
Intru si eu la raport. Nu mai am atat de mult timp sa scriu in perioada asta, dar va citesc cu drag.
Felicitari tuturor celor care au venit cu rezultate bune.
Bine ati revenit din vacante. Nu m-am uitat inca la poze, dar presimt ca imi vor face pofta de concediu.
Michelle, mai incanta-ne cu meniurile tale. Ti-am simtit lipsa.
Iuli, imi pare rau ca tu te plangi inca de dureri. Sper sa treaca.
Ada, bafta cu biroul.
Daca mai imi aduc aminte ceva, va mai scriu.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
16+
Laura32 spune:
Michelle foarte frumoase pozele , cea mica este o scumpica .
Zizou si eu cred ca bebe umbla pe la tine prin burtica , dar este si el un pic mai timid acum
Balanta , cum te mai simti? bebelusii ce fac ?
23+ Andrei
balanta_tm spune:
laura, multumesc de intrebare, sunt bine, dar ma mai deprim uneori de la atata stat in pat si in casa. bebelusii...unul e tare zvapaiat, misca f f mult atat ziua cat si noaptea (ma trezeste pe la 4-5 ), iar celalalt e asa, mai discret, adica nu il simt foarte des miscand.
Laura32 spune:
Te cred Balanta , pentru mine esti o mama eroina , aseara am vazut la TV un reportaj la maternitatea Polizu , erau mamici care erau la pat de 5 luni ... cate sacrificii putem face ....
Deci unul din puiutii iti tine de urat mai mereu , celalalt se cam odihneste , dupa ce ies ... fac cu schimbul
Bebelusii sunt in aceeasi "casuta" sau au "camere diferite"
23+ Andrei
IIuli spune:
buna, fetelor,
vad ca tot vorbarete.
zizou, tot asa simt si eu ca niste intepaturi si cateodata ca niste bule care se sparg :)imi zic prietenele mai experimentate ca e bebe
ada, mie mi se pare ca ce zici tu ca se duce pe picior in jos e mai mult o durere care raspunde din nervul sciatic, probabil se impinge bebe si deranjeaza nervul.
muraturica, sper ca esti doar ocupata de nu ai timp sa scrii pe site si esti bine.
balanta, cum esti? poti citi sau nu ai rabdare? am si eu o colega de serviciu consemnata la pat si spune ca nu poate sa faca nimic in afara sa innebuneasca telecomanda si sa atipeasca.
cum mai stati cu ecografiile? cine mai are maine control? eu merg maine din nou la doctor, pentru ca mi-e dor sa vad bebelusul mi-a zis dr cand am fost la morfo de trim 1 ca, daca vreau, pot sa mai vin o data sa il mai vad pana la morfo de trim 2. asa ca merg maine, sa il intreb si altele.
eu incep sa fiu foarte ingrijorata de greutate aseara m-am cantarit si am atins 70 kg . deja ma doare spatele de abia ma misc, oare ce urmeaza?
18+ Mihai