Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare burtici!

Ne-am intors si noi din concediu, cu primavara dupa noi Acolo erau 23 grade.
A fost f frumos, Biancai i-a placut tare, a fost cuminte si pe drum.
Scaunul auto l-am avut pe al nostru, l-am pus ca bagaj de cala, intr-un sac de gunoi mare infasurat cu scoci
Ne-am intors cu multe jucarii primite acolo
De azi am inceput iar gradi. Mergem la alt sediu, mai aproape de casa, nou nout, f frumos.

Bebe din burtica (nume de cod Clara) a inceput sa miste tot mai mult, in rest toate bune. Lunea viitoare avem eco.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fleur: conform convertorului pe care il folosesc eu http://www.baby2see.com/pregnancylength.html esti in luna a 6-a. La 27 sapt incepe luna a saptea.

Michelle: la tine s-a schimbat culoarea caruciorului? Parca tineam minte ca ai baiat? Sper sa nu confund

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

buon giorno burtici dragi am revenit si noi din vacanta, a fost super super frumos, Roma este senzationala! am avut vreme super buna, ne-am plimbat o gramada, bebelina a fost f activa si nu am avut cine stie ce probleme - intr-o singura noapte am avut dureri si cred eu k niste contractii ceva...nu prea imi dau seama exact. durerile au fost asa surde, cam in genul celor de dinainte de CM...ma gandesc sa nu cumva sa fie de la endometrioza mea blestemata in fine, au trecut cu no spa si uscosin supozitor.
in rest, toate bune, ma simt bine, mai am cateva zile de concediu pana joi. m-am cantarit si mai am 1 kg in plus, deci aproape 4 pana acum stam bine a mai crescut si burtik putin
hainutze de gravi nu am gasit in roma, in schimb mi-am luat 2 sutiene super de la playtex, muuulllttt mai bune si confortabile decat cele de la rococo (si mult mai ieftine!!). apropos, eu imi masez aproape zilnic sanii cu ulei de masline sau unguent cu galbenele, iar azi dimi am observat primele picaturi de colostru. la voi a aparut?
am citit tot din urma felicitari tuturor pt vestile bune de la echo, in special ma bucur pt aruba k s-a resorbit chistul
noi mergem la morfo de trim 2 joi dupa masa. abia astept sa-l vad pe BB sa vedem daca a ramas fetitza sau i-a crescut vreo coditza
eu n-am cumparat nimik inca pt BB desi mi-e tare greu sa ma abtin...oricum nu ma lasa sotzul k a zis k e prea devreme. am luat o iconitza de argint cu Maicutza Domnului si cu pruncul Iisus de la Vatican pe care vreau sa o pun la patutzul bebelinei abia astept sa vad ce gasim pe la targ w/e asta.

va pup!

Roxy
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Michelle, Roxypuy, bine ati revenit din concediu, sa va fie de bine...si mie tare bine mi-a prins mica vacanta! (vrem poze).

Aruba, de asta am spus ca sunt in ceatza, stiam si eu ca as fi in luna a 6 a, dupa cartile de specialitate insa as fi intrat de azi in a 7 a...nu stiu de ce mi se pare asa important...poate pt ca toata lumea ma intreba in ce luna esti acuma, si eu raspund in saptamani, ca numai asta stiu sigur. In fine...

Asta cu "nu ma lasa sotul sa cumpar inca lucrusoare de bebe" nu o prea inteleg, ma rog, fiecare cu ale lui, va sfatuiesc doar sa ii puneti pe ei sa alerge dupa una alta daca vor sa lase cumparaturile pe ultimul moment . Eu prefer sa le aleg cu manutza mea, la preturi rezonabile pe masura ce gasesc oferte, si pe indelete, acum ca inca pot sa ma plimb prin magazine...

Pupici!

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Bun gasit fetelor
din pacate cum recuperez din urma iar se aduna si tot asa
am fost f ocupata si emotionata cu petrecerea fiicamii de 3 ani
fasta tama loc de joaca mancaruri torturi praji musafiri etc...
in sfrasit u trecut cu bn
cred ca ma numar printre putinele care n-au culoare la carut
vineri merg si eu la filantropia pt 4 d si speram sa aflam ce surpriza e in oul meu kinder
vreau sa va zic ca vomit si am greata aproape zilnic
cred ca asa o voi duce pana la nastere :(
ma mai inteapa in partea stanga de sub burta spre inghnal APoropo IIULI
RODICA84 am vz ca mergi tot la filantropia
e deprate de intrarea in buc ca eu vin din gl...?
vreau sa ajung si prin dragon si europa sa-i iau fetii role birou si bicicleta...
in rest vad c ain mare parte sunteti bn ati facut morfologia
ce sa va zic pupici si ma intorc vineri cu vesti
multa sanatate

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

dragelor,
bine ati venit de prin vacante, ma bucur mult ca v-ati simtit bine. eu nu am chef de iesit nicaieri, asa ca e foarte bine de voi ca puteti sa iesiti (pe la roma sau macar pe aici prin oras, ca ada :)

n-am mai intrat de cateva zile, dar am citit tot din urma. eu am avut un weekend plin de musafiri si am incercat si un pic de plimbare, dar ma doare spatele destul de rau si nu pot sa stau mult in picioare; dimineata am fost la gimnastica si la masaj si toata ziua am fost amchilozata (a incercat sa imi desfaca o contractura musculara de la gat si de atunci ma doare rau ; in mod normal, as fi luat niste pastile tari sa imi treaca, dar acum pot doar sa il rog pe bebe sa se mai miste ca sa imi distraga atentia).

se pare ca toate o sa mergem in weekend la targ ce ziceti, poate ne vedem la o cafea dupa shopping sau inainte. acolo nu cred ca o sa avem unde, dar ne putem vedea in tineretului, la o terasa. voi cand planuiti sa mergeti, vineri sau sambata? eu as vrea vineri dupa-masa.

18+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

O SAPTAMNA BUNA LA TOATA LUMEA!!!
Eu joi ajung la doctor sa vad puiutele....si nu mai am rabdare.Pe 8 martie cand avui ultimul consult imi zise ca un bebe are tare putin lichid amniotic...si de atunci beau ala si lapte la fiecare jumate de ora....si tot am asa....un morcovel...si sper sa nu fie nimic serios.In saptamana 20,deci peste 2 saptamani ar trebui sa am o sonograma level 2,la spital(costa 1220 caci asigurarea mea nu acopera tot ce vrea medicul)...si atunci zicea doctorul aflam si vedem cat de tare trebuie sa ne facem griji...Sunt si eu cu sufletul la gura si sper sa fie totul bine pana la sfarsitul lui iulie cu bebelinele mele....ma rog si incerc din rasputeri sa gandesc pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bun venit fetelor care au fost in concediu!

Miha,ati schimbat gradinita?Cum a reactionat Bia?

Delia,ajuta mult daca gandesti pozitiv.E nasol cu asigurarile la voi.

Parca am inceput sa simt si eu azi intepaturi in ovar in partea stanga.ma mir ca pina acum nu am mai avut o perioada lunga.

Cu lucrurile as lua si eu din timp si nu as lasa barbatul sa alerge...pentru ca de obicei se aduna multe inainte de nastere si chiar mai bine sa fiti amandoi liberi pentru puiutul vostru,care o sa aibe nevoie de ambii parinti.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

22+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Bine ati venit fetelor de prin concediu , vrem pozeeee !
Delia multa bafta la eco sa fie bebelusele ok .

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am revenit de la dr,se pare ca o sa avem inca o printesa .Bebe arata bine,e in grafic,doar ca uterul e tot cam jos,durerile persista,si mi-a recomandat 2 saptamani de concediu,plus continuam tratamentul de sustinere.
Cand aveti chef si timp,puteti sa-mi puneti si mie carucior roz

_

Mamica mandra 18+

Povestea noastra

Mergi la inceput