LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 37

Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Suuuuuper poze ![]() ![]() ![]() Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Imi place cum gandesti. SPOR.

Sa iti traiasca bebelinul si sa nu ia vreun virusache.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Ina imi place cum v-ati distrat. Cat despre tine...arati minunat. Femeie, nu jucarie.
Am admirat si pozele de prin parcuri. Si revin cu aceeasi replica si pentru Ilinca. Poate in gandul tau te simti grasuna dar pe ecranul meu nu se vede.
Cert e ca ...frumosi copii avem. Da? Sunteti de acord? Deh...cioara ce sa spuna.
Dodo, da. Ala e iranianul. Care are TUG-ul si tot ce inconjoara in zona TUG-ului. Il cheama ceva cu Mo... Am impresia ca il stii si tu. Macar din auzite. Erai in Braila cand si-a maltratat copila?
Daca mai am ceva de raspuns, iertare. Dar is pe shestache de la serviciu. Cred ca de miercuri intru in concediu caci vor fi gata dormitoarele si ne astepta incao tura.
Apropo de asta...Nu stiu ce sa fac. In dormitor la noi v-am spus ca e afglomeratie mare (cum de fapt e in toata casa). Si ma bate gandul sa nu mai montez toate corpurile din mobila in care ar veni incorporata canapeaua. Caci loc la haine voi face in celalat sifonier. Dar nu stiu apoi cum va veni...
Mobila despre care zic e formata din doua corpuri sifonier de o parte si alta a canapelei si legate pe sus cu doua corpuri suspendate. Daca va dati seama cum vine. Ca un U intors.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
Floric, eu zic sa renunti la tot ce nu iti e musai folositor. Imi par obositoare casele aglomerate. La noi, cind ne-am mutat era tare lejer dar, pe parcurs, tot apar "kestii" noi si nu-mi place dar ne sint "de musai". La inceput, o sa-ti para sec daca renunti la mijlocul "U"-ului intors dar, te vei obisnui intr-o saptamina. Eventual, poti realiza un decor: pui tapet la tablia patului, vopsesti peretele ala in alta culoare, pui 1 tablou mare sau un colaj din mai multe tablouri mici, cumperi un "{decor" autocolant etc; variante multiple de alegere ai.

olishka spune:
Buna dimineata!!!
Multumim de urari Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o luna
Floric clar mai fac unul, dar nu prea curand...dupa 30, cand or fi copiii mari si ai cu cine te-ntelege
Da unde ati vazut voi bunatati in pozele Anei? Eu am vazut doar 4 poze cu Andrei...Frumoase

pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Dodo, Alexandra, Novus, Anamariame, Ilinca, Olga si alte tufete care s-au plimbarit azi: sa va fie de bine! ![]() PS. Dodo, sper sa reusiti sa repetati mai des "ieseala" de azi. PPS. Floric, eu as schimba sala. ![]() *** Pisigri, multa bafta miine! Dar si poimiine ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

inapreda spune:
La multe lunite, Leon grasunel si frumusel!
Olga, tare-mi plac planurile tale de marire a familiei si mi se pare super faina ideea de 2 baieti mari si o fetita mica.

novus spune:
Buna dimineata !!
Am pregatit cafeaua ca deja sunt in forma , m-am si apucat de lucru
Olga, lui Leon pt prima lui lunita
!! sa fie sanatos si sa nu ia cumva raceala iar lui David sa-i treaca repede
Ma bucur ca te-ai simtit bine la concert chiar daca nu ai stat pana la sfarsit
Floric, si eu zic sa renunti la tot mobilierul nefolositor , eu ma sufoc in camere ticsite cu mobila, asa e la vecina mamei mele,tot dormitorul e plin de mobila, abia se suie in pat, au loc fix cat sa se strecoare pe langa pat iar sufrageria e cea mai tare : sta inchisa si acolo au acces doar musafirii in zilele de sarbatoare , nu mai zic ca si acolo e totul plin de mobila si de bibelouri
M-am mai gandit si la problema ta cu sala : ca sa aiba efect plangerile trebuie sa fie de la un numar mai mare de participante, eventual sa va intalniti face to face cu proprietarul salii si sa vorbiti cu el, altfel degeaba faci tu o cerere si restul lumii tace din gura, e timp pierdut doar . Succes !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Oooo ce de-a fete matinale !! incepem saptamana in forta
!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

pisigri spune:
La-multe-luni, Leon !
Deja a trecut o luna...??
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)