LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
deci cine isi bea cafeaua cu noi azi? toata lumea, da?
Faine poze Ina, mi-s palce de tine, esti bazata ce sa mai, ai un look de diva, iar fetele din gasca ta le vad nonconformiste , sic, esti norocoasa ca esti cu ele, sper ca asa si sunt, pe gustul tau.
Anaan e delicios Andreiul tauscump foc, mai vrem pozeee

Olga la cat mai multe lunite lui Leon, si voua liniste si pace, sa aveti rabdare cu gasca de prichindeimulta sanatate!
las un checulet si cafea, black, ca e luni

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

La multe lunite, Leon grasunel si frumusel!
Olga, tare-mi plac planurile tale de marire a familiei si mi se pare super faina ideea de 2 baieti mari si o fetita mica.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Multumim

Da suna bine, doar ca mai greu de realizat. Vad ca se fac greu fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc de urari Va servesc si eu cu saratele cu chimen, caci altceva n-am, deocamdata Chato, tie stiu ca-ti plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Multumesc de urari Va servesc si eu cu saratele cu chimen, caci altceva n-am, deocamdata Chato, tie stiu ca-ti plac.

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Si mie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Inaimi doresc asta dar sa vedem cum pot "invarti" timp,bani..
Chato ma bucur ca ti-a placut bereta....si mie imi place f mult

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Dodo, da. Ala e iranianul. Care are TUG-ul si tot ce inconjoara in zona TUG-ului. Il cheama ceva cu Mo... Am impresia ca il stii si tu. Macar din auzite. Erai in Braila cand si-a maltratat copila?

Madadi se numeste...il stiu am fost si angajata lui o perioada.N-am stiut de fata...care din copii cea din prima casatorie?Caci stiu ca mai are si alti copii din urmatoarea relatie...

...Eu zic daca vrei sa ai liniste du-te la alta sala...

La cat mai multe lunite Leon!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata
Eu sunt la o cafea fara cofeina desi am un somn crancen, nu am dormit azi-noapte pt.ca am "piscat" un somn de 2 ore la pranz .

Ieri ne-am aerisit prin parc, am venit rupta de oboseala iar Stefan tot plin de energie...

Am vazut poze frumoase ale copilasilor nostri, frumosi foc .
Ina- ce de-a spatiu ai in casa incat se poate plimba Ian cu lejeritate
Floric ia aminte,arunca ce nu iti este util desi stiu ca e cam greu, multe mai trebuiesc la casa omului.

La multi ani, Leon !!!

Alexadra - nu am onirat invitatia la teatru` pentru ca am avut musafiri sambata seara si nu stiam cand vor pleca duminica... avem timp toata vara

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si mie imi plac

Ina, am vrut sa iti spun direct, dar iti spun intii aici ca nu mai am rabdare :)
Arati tare bine in pozele alea !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!!!

La multi anisori Leon!!! Nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut o luna

Ina, ai aratat foarte bine la party si se vede ca v-ati distrat

Si eu am vazut doar patru poze cu Andrei dragalasul, voi unde ati vazut mai multe?

Ne-a ajuns viroza si pe noi, adica pe mine si pe barbata-miu da rau de tot, nu asa, abia ma tin pe picioare si tusesc ca buhaiul Macar Amalia parca e mai bine, in sfarsit, dupa o saptamana si diverse siropuri i se rupe si ei tusea...
Ilinca, Robitussin ii dau si eu acum si i-a facut bine, adica mai bine decat Humex si Paxeladine

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisicogrix, tinem pumnii

floric, zic si eu ca Novus, ca sa aiba efect "plingerea" la sala: o petitie semnata de cit mai multe persoane (am vazut si ca ai zis ca patronul si-a abuzat copilul... eu numai pt asta i-as face zile fripte )

fetelor, v-am adus un filmulet despre bani si banci, bun de vizionat in liniste, cind vreti sa urmariti ceva serios (e destul de dificil de urmarit, sint multe notiuni economice si monetare), dar foarte interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Vin si eu la cafea!Am admirat toate pozele, de la A la Z, sunt grozave!Alexandra e superba (am mai zis? ), Sophia e o dra in toata regula cu parul ei blond si lung, Gina, ai aratat absolut demential, mie mi-ai parut slaba tare in poze, si eu chiar cred ca asa esti. Daca aveai pufosenie se vedea si de sub hainele largi, trust me! La Multe Lunite lui Leon, saratelele sunt nevoita sa le refuz, caci de azi ma pun serios pe slabit, ieri am luat un tricou pe mine si mi se revarsa burta peste blugi . Groaznic!Sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput