LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, astept pozele promise si descrierea cadourilor primite ca e domeniul meu preferat
Ma bcuur ca a fost reusita petrecerea si te-ai simtit bine !!

Pisigri tinem pumnii sa fie totul bine si sa dispara tensiunea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, acum se incarca pe webshot ca pe feisuc nu le pot pune Nu sint multe si ni-s faine dar...asta e.

Am primit:
-bani de la mai multe persoane
-un voucher la un magazin care mie nu-mi place
-sacoul galben de la Zara
-balerinii nude de la Zara
-o geanta cam...hiduca; ii place dnei R.
-balerini "zmeura" Pull and Bear
-un cluch negru
-2 bratari si ceva de pus la git -nu-mi plac, desi sint de la magazinul cu Denny
-un tricou si o bluza Little Big -nu-mi plac
-o crema antirid Vichy + demachiant ochi si rimel L' Oreal

Cred ca atit.
Si poze:
http://community.webshots.com/album/582512283HJWFsZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, bafta!

Ina, ma bucur ca a iesit petrecerea cum ai vrut!

Pe mine m-au luat toti dracii: o ora m-am straduit sa descarc poze de pe tampitul ala de aparat si nu am reusit sa descarc nici macar una.L-am pus pe H. sa incerce: n-a reusit decat sa se enerveze si el. Am descarcat doar putinele poze de pe un alt aparat, asta-i linkul https://picasaweb.google.com/104859916940779646097/18Martie2012?authkey=Gv1sRgCMrq5a784sKaZQ

Mergi la inceput

Ina, m-am uitat la poze si acum te cert: cum poti sa zici ca esti grasa si pufoasa???!!Arati foarte bine si te-mbraci asisderea!Mi-a placut atmosfera, cred ca v-ati distrat fain, bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ana, imi place cum ai pregatit masa. Ce bunatati aveti acolo? Daca nu e greu, poate ma inspiri.
Andrei parea intr-o dispozitie de zile mari si nu mi se pare ca l-ai fi tuns rau deloc.
Astept "grosul" pozelor; cu astea numai mi-ai facut pofta.

PS. Imi pare rau ca te-ai enervat.
PPS. Pufoseniile nu se vad pentru ca purtam haine largi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am admirat pozele

Inapreda, in primul rand trebuie sa zic ca imi place de numa' zambetul tau si as vrea sa-l vad mai des, mi-a placut cum ti-a venit tinuta , sandalele sunt dementiale , lantisorul iar mi-a placut tare mult , intr-un cuvant sau mai multe like like like

Anaan, imi pare rau ca te-a enervat iar aparatul buclucas dar tot mi-ai facut pofta de toate bunatatile de pe masa si imi place tare mult freza lui Andrei si zambetul lui , ma bucur ca a avut o petrecere reusita chiar daca nu a ramas imortalizata, important e ce ramane in suflet

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

olguta, uite-aici

http://www.bobbysbest.com/phil-and-teds-explorer-stroller-double-review.html

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ce faceti fetelor, sunteti toate pe-afara? Eu l-am adormit pe David si l-am luat in primire pe Leon. Ei asa fac, se trezesc pe rand, ca nu cumva sa ma plictisesc Imediat adoarme Leon si se trezeste David

in ritmul asta ajungi la 55 de kile la botez

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

55 nu vreau, atat aveam in liceu si eram un pic cu paranteze , dar un 60 tare mi-ar placea

Mergi la inceput

Suuuuuper poze Cele 3 domnisoare sunt superbe Clar o sa fac si eu o fata

Ina ce mi-a placut atmosfera de la petrecere Mi-e dor de un party..Tu arati super, super

Ana si eu zic ca Andrei este tuns f bine. nCe n-as da sa fi fost tuns si David asa. Copilul meu este ciopartit in cap

Ma bucur ca v-a placut tinuta. Mi-am mai pus o pereche de cercei ff lungi, aproape de umeri, de care uitasem si nu-i purtasem niciodata.

Am fost la concert, dar nu am stat decat jumatate, caci am fost chemata acasa. Ma oftic caci trebuia sa inceapa de la 7, dar au avut probleme tehnice si a incedput de la 8. Asa as fi prins tot concertul. Exact dupa ce am plecat a cantat piesele cunoscute. Oricum a fost f frumos , pentru suflet.

David este racit si mi-e frica sa nu ia si Leon...Parca ma doare si pe mine in gat.Am luat oscilo.

Astazi mi-a facut Leon o surpriza, a facut caca in apa, chiar dupa 1 minut dupa ce l-am bagat in cada. S-a dus pe apa sambetei baita noastra

Astazi face Leon 1 luna

Fug la culcare, noapte buna!!!

Mergi la inceput

La luni multe, multe si frumoase inainte, Leon!

Olga, sper sa nu ia si Leon raceala!

Nu pot sa dorm...si parca vad ca maine la scoala imi vine doar sa hibernez

Mergi la inceput