LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 32
![](images/user_woman.png)
Floric spune:
Si eu care credeam ca bantui singura pe aici.
Oli imi place tinuta. Si eu as opta pt lanturi. Sau briz briz cu lant cu piele. parca Madonna purta asa intr-un videoclip de-al ei.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Kea spune:
Am uitat sa spun ca asta il vreau eu, ca mai sunt tot felul de modele in care copiii stau fata in fata, späte in späte, unu langa altu ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Floric, pe scurt, eu as schimba sala
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Floric, pe scurt, eu as schimba sala ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Asta e cel mai pe scurt si la indemana. Insa...ceva nu ma atrage la cealalta sala (ca nu crezi ca avem 100 de sali in oras
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si eu am luat mutatul in calcul caci asa bataie de batjocura nu se paote. Plus ca...am omis in mejasul kilomitreic sa spun ca desi de mult timp martea si joia de la ora 5 pana spre seara sunt toate sporturile si e o aglomeratie in vestiare de nu ai loc sa te sprijini de un perete nu sa ai un vestiar unde sa lasi hainele, patronul nu face nimic. Considera ca e firesc sa ne cuplam 2-3 clienti l aun vestiar, sau sa ne schimbam in vestiar care pe unde apuca, si sa intram in sala cu hainele mari (geaca, caciula, etc\).
Jenant si tipic romanesc. Desi el nu e de pe aici s-a conformat. Daca ceva merge bine ne gandim ce sa facem sa ramanem in mintea clientilor ca merge bine dar de fapt sa nu fie.
Poze Raru
Poze noi
![](aerobic.gif)
Floric spune:
Dodo eram datoare cu un raspuns la tine.
Petrecerea de 8 martie a avut loc la Restaurantul Edy`s situat pe b-dul Independentei. peretrecerac u fetele am facut-o la restaurantul hotelului iar petrecerea mare la restaurantul de langa hotel. Asta e nou deschis, anul trecut, si e destinat nuntilor si evenimentelor mari. Restaurnatul de la hotel e micut. Incat max 50 de pers. Locatia este unde era o data hotelul lui Cocos (tiganul) parca il chema Cocosul de aur. Rampa de lansare spre vest a tinerelor sperante brailene
Daca intelegi...
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Dodo am vazut ultima ta lucratura. Abia astept.
Poze Raru
Poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Floric ms de raspuns...da stiu unde era hotelul lui Cocos...cine nu-l stia...
Iranianul...e acela care are si en-gross (care nu-i en-gros)de la TUG-ul?
Maine pleaca lucratura/le
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olishka/olishka.jpg)
olishka spune:
Floric spor Abia astept sa ne zici ca ai terminat si ca esti fericita
Kea este super carutul. Si eu am tot cautat ceva de genul acesta, dar nu prea am gasit nimic sa ma incante. Deocamdata sunt linistita, caci ma ajuta Chiti, dar cand o sa fie la scoala nu stiu cum o sa ies cu amandoi...Cred ca cea mai buna varianta este sa iau masina pana-n parc, desi este aproape, pe jos cu David ar fi un chin
Multumesc de sugestii fetelor. Osa vad ce lanturi gasesc sa se potriveasca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olishka/olishka.jpg)
olishka spune:
Vad ca tot gasiti chestii faine pe la Lidl. Cred ca ar trebui sa merg si eu sa vad ce gasesc..