LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 33
Dodo-pui spune:
Azi am fost "toti si unul" a se citi intreaga familie in plimbare la mall in care4 care-i la cativa km de Navodari ...dar n-a contat ...azi.
Hunii s-au trezit de la 6 stiind ca-i vorba de plimbat...Mi-am aerisit creierul si clatit ochii la ce-i prin magazine(nu m-am uitat la preturi n-am vrut sa-mi stric ziua).Apoi hunii s-au jucat la locul de joaca La 13 ne indreptam spre casa...huna fericita si f obosita,hunul obosit dar avea o dilema"cand mai mergem?"
Probabil v-aom merge cand o sa am pe unde sa traversez soseaua natioanala fff circulata.Acum e in lucru un pod si a trebuit sa facem acesta operatiune cu gandul ca nu fi nici un nebun la volan cand suntem noi pe acolo.
Azi huna a fost doar in rochita si cu capul descoperit ,(aveam si paltonasul la noi...dar am fost refuzata f politicos<Imbaca tu,ai,imbaca tu!>Ea inca doarme...Bogdi isi asteapta poate ora la pc...azi Sherk(ieri a fost Harry Potter)
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olishka spune:
Kea mie mi-ar placea asta, dar nu stiu cum ii zice la model, caci vreau sa-l caut la noi. Stii tu sa-mi zici?
http://www.ebay.de/itm/Neuwertiger-Phil-Teds-Sport-Rot-Geschwisterwagen-Zwillingswagen-Jogger-Buggy-/280840512415?_trksid=p4340.m1374&_trkparms=algo%3DPI.WATCH%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D15%26ps%3D63%26clkid%3D7090080098048714061#ht_1210wt_1156
chatonel spune:
olguta, uite-aici
http://www.bobbysbest.com/phil-and-teds-explorer-stroller-double-review.html
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Daaaa vreau !!! dar oare cine imi face mie asa ceva ?? o fi greu de confectionat ?? Esti geniala !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
te duci si intrebi croitoreasa de fusta din tul, stie ea de ce e vb.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ce faceti fetelor, sunteti toate pe-afara? Eu l-am adormit pe David si l-am luat in primire pe Leon. Ei asa fac, se trezesc pe rand, ca nu cumva sa ma plictisesc Imediat adoarme Leon si se trezeste David Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
in ritmul asta ajungi la 55 de kile la botez
Ilinca_M. spune:
Halou.
Am fost si noi la plimbarica la amiaza; am imbracat-o cu fortza cu geaca noua dar am facut o concesie la pinguini, ca nu se putea sa-i bagam pe gat 2 elemente noi de-odata, ar fi iesit urat de tot. Caciuloiul gros era oricum in masina de alaltaieri, am vrut sa-i dau asta mai subtirica, a urlat, am ous-o totusi in geanta. Ei, dupa ce a parcurs vreo 5 m afara ce credeti ca a cerut:"checiula"- si ce incantata a fost cand i-am pus-o-n cap:)) Cred ca asta e ideea cu Phiphi, totul sa para ca vine de la ea, nu impus de noi:))
Apoi la plimbare io cu soacra am intrat sa luam pizza la pachet, ca Sophia nu avea chef sa intre acolo, asa ca ea cu huzband au mers in parculet. Cand am ajuns si eu acolo, sa fac atac de cord nu alta:Phiphi in varful unui tobogan mare! Aoleu, m-am gandit, pai anul trecut nici pe alea mici nu prea stia sa se dea, nu prea era ea cu escaladatul si datul pe tobo. Ce copchil mare am!!! O sa incarc si niste poze.
Cuscra, tu cand ne pui poze? Pe mailul comun a aparut ceva nou? Sa ma trageti de maneca si pe mine cand apare. Kea nu a pus inca poze, nu?
Floric, nu zic nimic de sala, bine ca te poti mobiliza!! Io-s grasa, precum o sa vedeti si din poze, caci drept pedeapsa ma voi expune privirilor necrutzatoare, poate asa ma mobilizez, de rushine!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Asa...pana se incarca pozele...Phiphi a vrut sa doarma pe la 14 dar asemenea tuse a avut ca efectiv nu a putut inchide un ochi: tuse seaca, una-ntr-una!! Am dat o fuga la marmacie ca nu aveam niciun sirop in casa si i-am luat vapo rub si farmacista mi-a recomandat, la descrierea tusei, ceva Robitussin: ati mai folosit asa ceva?! Inca nu i-am dat, i-oi da deseara.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Acum ne-am trezit si noi! Olga, foarte frumoasa tinuta ta, ti se potriveste manusa!Kea, abia astept poze, sa ne anunti aici cand pui, da?Noi am stat 3 ore afara, apoi am fost la restaurant, caci nu am avut chef de gatit, si am mancat toti 3, iar Eva si-a gasit o multime de parteneri de joaca. Am facut si noi poze, dar nu pot spune cand o sa le incarc, caci am o lene de zile mari. Ar trebui sa mai dam o tura pe afara acum, caci inca sunt 19 grade, dar nu ma pot mobiliza...Floric, pentru mine e foarte simplu: nu as mai merge si gata. Ce scrisori, ce Sanepid, eu zic ca e oricum in zadar. Ca asa-i in Romania, din pacate...