LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 31

AlexAndra_81 spune:
acum vad ca am ramas eu singura pe aici, fug la dus atunci, ca de baie lunga nu mai am timp , la 4 vine soacra-mea sa o scoata pe asta mica si noi mergem la un fim, John Carter, mie imi pare o porcarie, dar barbatul insista
o duminica frumoasa va doresc si plimbari placute
Amalia

Kea spune:
Salutam mamicile si piticotii!
La mine doarme toata gasca, dar imediat o sa se trezeasca bebe, ca-i ca la Olga, nu se suprapun cu orele de somn. Si ce-i mai rau, ca nu se lasa unul pe altul sa doarma.Daca asta seara nu aveti ce face, tineti-mi si mie pumnii, liciteaza un prieten pt noi la ebay, sa luam un carucior de frati. La sfarsitul lunii pleaca mama acasa, si daca vreau sa poata dormi, n-am decat sa-i tin toata ziua pe afara si sa doarma in carucior.
Imi trimite si mie cineva parola de la mailul comun? Maine pun poze, si ca sa fiu iertata ca am promis de ceva vreme si nu m-am tinut de cuvant, am si o surpriza.
Keutului i-am cumparat saptamana trecuta papuci marimea 27, asta, dupa ce toata iarna a umblat in costum de ski si adidasi. Cu altceva n-a fost chip sa-l incaltam, noroc ca n-a fost zapada.
Bebe nu mai vrea sa stea cu mama acasa, cand vede ca ne imbracam, incepe sa planga, crede ca plecam fara el. Nu-l mai las, ca mi se rupe sufletul. Problema e ca plange si daca il vede doar pe Keutu plecand. Azi pleca Keutu cu taica-sau sa ia paine, iar gandacu` mic incepuse sa maraie.
Abia astept sa se schimbe ora, ca dimineata la 5 da trezirea ba unu ba altu.
Imi cer scuze ca n-am felicitat la timp sarbatoritii saptamanii trecute, o fac acum, le urez sanatate si o viata plina de bucurii!
Noi pt vineri n-avem inca nimic in plan, o sa-si ia si sotul concediu si trebuie sa ne gandim cum ne petrecem ziua. Cadourile le-am cumparat deja si mai asteptam sa vedem daca ne mai intreaba cineva dintre rude ce sa-i cumpere, ca am mai avea pe lista ceva.
Si vreau sa o pup pe Ina inainte de a o sterge sa-mi fac o cafea.

Floric spune:
Dupa experienta saptamanii acesteia am ajuns sa (re)apreciez lucrurile simple: sa un loc und esa mananci, sa te kk, si sa dormi. Ce placut este...V-am spus ca sunt o persoana comoda. Iar debandada din casa ma irita la culme. Dar trece. Suntem pe drumul cel bun. In 2-3 sapt vine si canapeaua. Speram. Acu, imi doresc sa nu vina mai repede ca sa terminam cu tot praful din casa.
Ieri am bagat ca migu` si eu si mama in bucatarie. Nu am crezut ca putem avea atatea ciorciobute in casa. Ciorciobute trebuincioase, evident.
Mai nefericit este ca nu mai am unghii. Da, stiu veti spune si cu sufletul in Rai si cu...
In schimb, hopul cel mare sapt asta incepe. Caci se pare am gasit pe un nene (alt mesterila) care sa se rascheteze parchetul. Il asteptam astazi. Daca ne convine pretul, batam palma. Raschetatul parchetului era in planul initial de curatenie dar cand am vazut ce preturi se practica am renuntat. Speram sa fie bine.
Si inca una...De Paste,chiar daca vom avea casa gata, plecam la Durau. Asa a vrut mama. Sa se racoreasca de cat chin si praf a inhalat.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

olishka spune:
Alexandra ce mama nebuna F bine ca i-a zis-o Amalia
Kea cum este caruciorul? Tin pumnii. Eu astazi am iesit cu 2 carucioare afara, caci altfel ajungeam poimaine acasa. Carutul lui David l-a impins Chiti. A fost chiar dstractiv.
Abia astept sa vad pozele
Ina esti pe receptie? Vreau sa-ti arat cu ce ma imbrac si sa-mi zici daca este ok si cu ce sa accesorizez tinuta

Floric spune:
Oli petrecere frumoasa. Si mie imi place Lara Fabian. Unde canta?
Poze Raru
Poze noi

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novusel si rochia cu buline: poti sa-ti faci o jupa de balerina -gen tutu- sa o porti pe sub rochie ![]() ![]() In acest gen: http://www.scenedead.co.uk/products/hr-02110-dot-small-red-dress.html |
Daaaa vreau

Esti geniala

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

olishka spune:
Aceasta este tinuta
Geaca
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Tinuta?authkey=Gv1sRgCKSBgPGfoLmdhwE#5721231798047709858
Tricoul inca necalcat
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Tinuta?authkey=Gv1sRgCKSBgPGfoLmdhwE#5721231798814722482
Fusta inca necalcata, vine stransa pe talie si mai larguta la burta, tricoul il bag in fusta, da mai lejer
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Tinuta?authkey=Gv1sRgCKSBgPGfoLmdhwE#5721231798486910930
incaltarile, inca nespalate
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Tinuta?authkey=Gv1sRgCKSBgPGfoLmdhwE#5721231818580307506
O sa-mi iau colanti negri.
Cu ce ma accesorizez?

novus spune:
Si acum hello !!
Eu sunt rupta d epicioare ca umblam de la 11 , am fost la locul de joaca unde erau o multime de copii, mai sanatosi sau mai bolnaviori
apoi am plecat pana la bunici in curte si Ada a adormit pe masina, abia am scos-o si am carat-o pe scari si cand am ajuns sus la etajul 4 era fresh
Acum incerc sa o lamuresc sa mergem pana la Lidl ca i-am luat niste pijamale frumusele si vreau sa ii mai cumpar un set sau doua
Anaan, ma bucur ca a fost totul bine aseara si astewptam pozele cand ai timp
Inapreda, sper ca te odihnesti acum si apoi vii cu rezumatul petrecerii
Cat despre dusul florilor la mama ta, mie nu mi se pare nimic anormal, e un gest ff frumos
Olga, imi place tinuta ta , as accesoriza-o doar cu un lant mai lung peste tricou
Noi la incaltaminte purtam 22-23
Kea, ai PM
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Floric spune:
Si pentru ca e duminica dupa amiaza si a somn dar nu am pat sa mai ocup timpul pe aici si sa va dau de gandit. SA ma ajutati sau sa ma orientati.
Tema: Cum sa ma fac inteleasa turcului, patronul salii de sport unde merg.
Problema: Stiti ca de ceva vreme merg la aerobic, intr-un complex sportiv foarte fain care si-a construit nume in timp prin servicii deosebite, curatenia, amabilitate, preturi bune, etc.Numai ca timpul a trecut, numele a devenit renume, clientii abunda, optiunile sporturilor cresc in funtie de solicitarile venite de la potentiali clienti, insa....aici e buba. CALITATEA SERVICIILOR scade proportional cu cresterea clientelei. Adica...
Ma voi referi strict la aerobic. Anul trecut orele de aerobic se faceau intr-o sala situata la etaj. Avantaj: sala mare, spatioasa (care in funtie de sezon si instructor devenea neincapatoare, adica erau si 35 de persoane), prevazuta cu ferestre de o parte si de alta precum si cu aparat de aer conditionat. Dezavantaj: fiind situata la etaj, si neizolata, vara mureai iarna erai nevoit sa lucrezi aprig sa te incalzesti. Conducerea a decis (pt ca a constat ca iarna consuma caldura ca sa incalzeasca ditamai sala, care nu se prea incalzea, iar vara consuma curent la aer care nu racea deloc - in sala erau si 34 de grade) sa mute locatia salii in incinta clubului.
Clientele am rasuflat usurate gandit ca s-a terminat cu chinul. Insa...conform vorbei...intotdeauna e loc de mai rau...raul s-a produs.
Actuala sala e...un dezastru. Aproape nu ii gasesc avataj. Este muuuult mai mica, este ingusta si lunga. ca sa va imaginati un pic...incap 3 persoane inlatimea ei, 3 persoane cu bratele intinse in lateral, daca stiti exercitiul de la sport. In lungimea salii nu stiu sa apreciez dar probabil 15 persoane> Asta ar fi capacitatea maxima. Stand in linie dreapta, in sir indian, nu vezi instructorul, desi acesta sta undeva pe un feld e scena, postament si are oglinda mare in fata. Hai sa zicem ca de facut exercitiile te mai dai in laturi in stanga, dreapta si vezi fie instructorul fie o alta colega.
Marele dezavantaj e lipsa aerului. Ferestrele sunt incomode, ilogic gandite, sunt mari cat peretele. Va imaginati oare? Sunt doar doua, din 3 pereti. Insa, chiar daca sunt mari e imposibil sa deschizi fereastra. pentru ca vine aer rece. Ori nu va spun cand e sala full ce aer e acolo si apa. Efectiv apa pe jos, pe flori pe orice. Sauna garantat. Am incercat sa las geamul cracanat, pe oscilo, dar spatiul prin care intra aerul e foarte mare, si te ia imediat frigul ori cu corpul incins si transpirat nu e bine.
Ca sa nu mai zic ca sunt unele fete care nu vor cu geamul deschis alte care nu au aer (ca mine) in timpul exercitiilor.
Ce vreau sa fac: Sa ii scriu patronului (eu ii spun turc, dar el e un nenorocit de iranian = stiu alte povesti de viata cu el de il apelez asa) sa faca ceva in sensul aerisirii salii. Fie sa modifice strucutra unei ferestre si sa fac un ochi de geam care sa permita aerisire, fie sa faca sistem de ventilatie (nu sa puna aer ocnditionat care iti garanteaza imbolnavirea in timpul sportului). Ceea ce implica cheltuiala si nu stiu cat de dispus va fi turcul sa inteleaga problema mea si sa cheltuie. Care nu e numai problema mea...dar cum "asa e la noi, lasa poate trece" toata lumea vocifereaza pe la colturi dar nimeni nu spune nimic. Cel mult ne plangem intre voi "vai, mor, Aoleu ce cald e, N=am aer" sia tat. Ora s-a tinut, iesi afara, ti-ai revenit.
Pentru a-mi expune problema, credeti ca e indicat sa ii fac o scrisoare (semnata personal sau de un grup de clinti si atunci pare anonima????) si sa o inmanez personal patronului?
Credeti ca e indicat sa implic si atoritatile sanitare in aceasta problema (Sanepidul) care se ocupa de sanatatea publica?
Pentru ca evidnet la ora de aerobic se face si praf de la atata agitatie pe care atunci cand respiri il iei acasa...in plamani.
Sau ce altceva as putea face?
In speranta ca aveti chef sa cititi treaba asta, nu mai revin sa recitesc mesajul. Mi se pare enorm de lung...
Poze Raru
Poze noi

Kea spune:
Floric, las ca si cand o fi gata...
Si noi vrem sa zugravim anul asta. Singuri. Nu-i prima data, ca si cand ne-am mutat aici am renovat totul de la a la z singuri, de fapt noi si socrul, la tevi am avut un instalator si la gresie si faianta a mai venit un unchi, dar de ras tapetul, faianta, gresia, zugravit, pus laminat, pus alt tapet (din ala ce se zugraveste), montat chiuveta, cada, wc etc, astea le-am facut singuri. Imi amintesc ca era o caldura si eu pe scara in tricou si chiloti vopseam tavanul, cand am auzit o cheie in usa. nu mai stiam und sa pun trafaletul si cum sa füg sa-mi gasesc ceva de pus pe mine, ca venea socru-meu sa ne ajute.
Olga, aici foarte multe mame cu copii apropiati ca varsta au asa carucior. barbatu-meu n-a fost chiar incantat de idee, ca na, mai avem inca 3, dar cu un singur carucior m-as invarti numai pe lang casa, plus ca in felul asta somnul de pranz n-ar mai fi o loterie pt niciunul dintre ei.
Asta e:
http://www.ebay.de/itm/TOP-ABC-Tandem-Geschwisterwagen-Zwillingswagen-TOP-Versand-/280842624558?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item4163865e2e#ht_1363wt_991