LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 30

anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda M-am culcat la 5, m-am trezit la 7.30. Acum dna. R. se joaca cu Ian sa pot eu dormi dar...nu pot ![]() ![]() |

chatonel spune:
plimbare placuta, ina
noi facuram defileul modei pe-aci, izia a ramas imbracata in printesa
acum ma pregatesc sa fac mincare de prinz, o salata ruseasca cu cartofi, ceapa, masline si peste; linga pun sfecla rosie.
afara sta sa ploua si am dat iara drumul la caldura

olishka spune:
Chato abia astept sa-ti vad printesa
Ilinca, am fost la frizerie, eu i-am zis la tipa sa-i ia bretonul si dupa ce am plecat se pare ca primit alte indicatii Dar l-a tuns urat de tot caci n-a stat.
Legat de papuci...desi este mai maricel, David are piciorusul micut fata de alti baietei de varsta lui. Acum poarta 24, dar cred ca trecem la 25.
Ina cred ca te-ai distrat bine de te-ai culcat la 5
Diseara merg la concert, la Lara Fabian

Anaan spune:
Salutare!
Fixul meu in ceea ce priveste imbracamintea e identic cu al Chatonelului: nu-i dau haine din material sintetic. A, si nu-mi place sa fie sifonate: calcate musai.
Petrecerea de ieri a decurs fain, nimic spectaculos, am fost intre prieteni apropiati. Copilul s-a distrat de minune, asta fiind cel mai important factor.Poze am facut putine, ca ne-am luat cu povestile si am cam uitat sa imortalizam momentul
. O sa incerc sa incarc mai tarziu, trebuie sa-mi fac un cont pe altceva, fiindca Picasa imi da mari dureri de cap.
Chatonel, tare mi-a placut rochia pe care i-ai recomandat-o Biancai!
Olga, nu-i bai ca nu ai putut sa raspunzi la telefon, voiam sa-ti multumesc frumos, dar tot te prind eu la o poveste. Ma inscriu si eu la un pachet de Pasti, sa ne zici cam pana cand sa ti le trimitem, sa ma organizez mai bine si sa n-o mai las pe ultima suta de metri( zic eu acum, dar parca vad ca iar rezolv totul in doua zile
).
Andrei are 24 la papuci, eventual 25 la cate un model de calapod si este, si el, tare fixist in ceea ce priveste incaltamintea, asa ca la noi cumparatul de papuci noi e intotdeauna o aventura.

Bianca2503 spune:
Io m-am intors din parc baietii au plecat la Ikea...cica sa manance (de parca acasa nu aveau mancare).
Ilinca, vaccinul ala la copii nu da imunizare pe viata, doar vreo 5 ani sau nu mai tin minte. Ne lamureste Denisamada daca intra. Mi-e mi-a spus doctora de el si am zis ca mai bine face varicela la 7 ani decat sa faca la 2 ani. Macar atunci imi spune cand il doare ceva...acum cand e mic e mai greu.
ce frumos e afara, parca as mai da o tura

olishka spune:
Ce faceti fetelor, sunteti toate pe-afara? Eu l-am adormit pe David si l-am luat in primire pe Leon. Ei asa fac, se trezesc pe rand, ca nu cumva sa ma plictisesc Imediat adoarme Leon si se trezeste David

AlexAndra_81 spune:
Noi am revenit acasa la somnic, acum pisica doarme si eu frec netul in loc sa ma duc sa-mi fac o baie luuunga cum imi doresc de ceva vreme
La teatru a fost o mare vanjoleala ca era premiera si era o inghesuiala mama, mama, eu luasem bilete ieri ca azi nu mai erau deloc si o multime de copilasi plangeau pe afara
. I-a placut lui asta mica, mie nu prea, dar s-a speriat cand a scos mama rea foarfecele ca ea nu stia varianta cu taiatul degetelor si s-a apucat de strigat ca ii e frica si ca vrea acasa
am rezistat totusi pana la sfarsit, ca nu aveam pe unde iesi de atata lume
ahh si faza tare: in fata noastra o mama nebuna cu o fetita pe care o tot pisca si urechea si... ca sa taca, copilul s-a pus pe plans, a mea intreaba de ce plange, eu zic ca o doare burtica, la care Amalia tare, sa auda tot randul, inclusiv individa cu pricina "nu o doare burtica, o inghionteste mama ei" Ce draga mi-a fost fii-mea
Dupa am fost in parc, unde era lumea de pe lume si acum acasa, la somnice.
Amalia

AlexAndra_81 spune:
Olga, vrem poze cu tunsulici, sunt foarte curioasa sa il vad barbatel
Sunt sigura ca ii sta bine si asa
Amalia

AlexAndra_81 spune:
Noi purtam 25 la incaltari, de fapt ea poarta 24 dar eu i le iau mai mari sa-i vina si la toamna
Novus, super ideea Inei cu tutu, poate o pui in practica
Olga, si mie imi place Lara Fabian, am o prietena care a fost aseara si a spus ca a fost super, asa ca distractie placuta! Cu ce te imbraci pana la urma?
Amalia