LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anamariame, spor la tzoping, sper sa gasiti ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda primul model avem ceva asemanator de la HM si arata ca naiba la ea in cap, cea ultimul model e preferata noastra dar acum i-a ramas mica, o sa achizitionam una noua mai mare

Asteptam relatarea petrecerii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anamariame, 27?! Cateodata ma gandesc ca luam incaltaminte dupa numerotare diferita:))) Va dati seama ce marja avem la ghiocei: de la 21 (parca atat are Adelake) la 27!! (da cineva mai mult?)
Aaa, asa si Phiphi, ghetele mov i le-am luat de vreo 2 saptamani, de nu mai mult, nici nu vrea sa le vada. In fiecare dimineata o intreb:"dam mov?" si ea disperata:"guinii!!!"
Explicatie:"guinii" sunt niste cizme solide, din material de-ala termoizolant, cum ii spune si cand i le-am luat, prin decembrie, n-a vrut sa le vada, ea mergea in adidasi la gradi, draga, la inceputul lui decembrie. Ei, a durat cam 1 saptamana sa o conving sa ia cizmoacele de fiecare data aratandu-i "pinguinii!!"(au cate o emblema mica cu un pinguin). Ei, de atunci le numeste "guinii" si nu vrea sa renuntze la guini si pace
Oare chiar o s-o scot in mai cu caciuloaie si cizmoace?:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Fixatii "haine" la copil:
-hainele necalcate
-hainele turcesti/chinezesti
-hainele brodate
-sa fie neasortat
-mor cind ii spune cineva "nu fa aia ca te murdaresti"

Cu hainele, cam atit.
Mi-e somn de nu pot vorbi.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

ah, noroc cu tine, ina, ca mi-am amintit de-o fixatie :) nu ii dau si nu suport (nici pt mine) haine in poliester/sintetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumim, Gina!Nu imi fac mari sperante, dar macar incerc. Oricum tzopingul e doar o scuza, iesim si noi la aer putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, iti zic eu, nu da nimeni mai mult, ca am fost eu atenta la subiect Tare curioasa sunt sa vad ce marime luam azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hihi, la fete sigur nu, ma gandeam la baietani ca David sau Pitonu' (pe ei i-am vazut in realitate si am ramas marcata;)))
Of, Olishka, si eu m-as fi suparat sa-mi gasesc baiatul tuns impotriva vointei mele Si Cristi l-a tuns sau cum?!
Chatonel, aia cu poliesteru' nu e irationala:))) Aia si io o am, nu-i dau nimic sintetic (decat eventual in combinatie, mai avea rochitze de-astea cu bumbac+ceva sintetic) ca daca eu nu le suport, ma gandesc ca sigur nici ei nu i-ar pica bine, eu si daca probez ceva de genul asta (ca unele arata bine:)) imi apar pete rosii pe piele.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Novusel si rochia cu buline: poti sa-ti faci o jupa de balerina -gen tutu- sa o porti pe sub rochie Rochia devine mai spectaculoasa si "rezolvi" si lungimea care nu-ti place pentru ca rochia se "infoaie" si lasa vedere la picior.

In acest gen:
http://www.scenedead.co.uk/products/hr-02110-dot-small-red-dress.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novusel si rochia cu buline: poti sa-ti faci o jupa de balerina -gen tutu- sa o porti pe sub rochie Rochia devine mai spectaculoasa si "rezolvi" si lungimea care nu-ti place pentru ca rochia se "infoaie" si lasa vedere la picior.

In acest gen:
http://www.scenedead.co.uk/products/hr-02110-dot-small-red-dress.html

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

dadada, confirm

Mergi la inceput

M-am culcat la 5, m-am trezit la 7.30. Acum dna. R. se joaca cu Ian sa pot eu dormi dar...nu pot Cred ca ma imbrac sa merg afara.

PS. Am primit foarte multe flori si as vrea sa i le duc mamei. E aiurea? Adica, nu e ceva rau?

Mergi la inceput