LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 28
AlexAndra_81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
De la HM am avut si noi dar i-au ramas mici si acum am vazut doar chestii de vara pe site, ai mai vazut in magazin ? oricum la ce masuri au ei la caciulite ne trebuie marimea de 5-6 ani ca sunt cam mici lucrate, nu ti se pare I-am comandat acum specuta roz de vara din noua colectie si am luat mar 110 si ii e perfecta www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
eu le-am luat din toamna si sunt 2-4 ani si vad ca-i vin perfect
n-am mai ajuns la un H&M de cand am fost la Poiana in feb si atunci nu aveau deloc sepcute si palariute, astept sa se deschida in Iasi in aprilie si o sa trag o fuga sa fac aprovizionarea de vara
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Ilinca, eu nu am nicio fixatie referitor la copil.
Mie chiar imi place s-o imbrac in negru, avem si pantofi si ciorapi si bluzita si pantaloni, bine, nu i le dau toate odata ![]()
Amalia
novus spune:
Ilinca, nici eu n-am fixatii legate de Ada ,is eu fixista destul ![]()
Cu negrul chiar n-am nicio treaba, la ziua ei a avut pantofiori negri de lac si maleta neagra, era in schema si o basca de paiete neagra cu gri
dar din pacate ii era mica cea de 3-6 ani si am trimis-o inapoi , mie chair imi place negru, bine nu in intregime, cum spunea si Alexandra ![]()
Ce nu suport totusi : sa nu fie asortata
, cu hainele aruncate cu furca sau mici , stramte, etc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
Copilul meu a facut o pasine pentru capsuni. Am luat intr-o doara o caserola, convinsa fiind ca nici nu se uita la ele, si de atunci mananca in continuu cate un castron odata. Parca vad ca nici nu o sa se uite la astea ale noastre cand o sa apara, ei ii plac astea verzi si fara gust
Ahh, si i-am luat si nectarine, tot asa intr-o doara si la fel, bataie pe ele.
Clar s-a saturat copilul de mere, pere, portocale si banane
Amalia
chatonel spune:
inafara de fixatiile normale (sa nu fie rasfatata cit sa ma scoata din pepeni
, ori sa nu faca kestii periculoase sau tot kestii de-astea) nu cred ca am fixatii... vestimentare in nici un caz...
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel inafara de fixatiile normale (sa nu fie rasfatata cit sa ma scoata din pepeni Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Io doar la cele vestimentare m-am referit
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Fixatii "haine" la copil:
-hainele necalcate
-hainele turcesti/chinezesti
-hainele brodate
-sa fie neasortat
-mor cind ii spune cineva "nu fa aia ca te murdaresti" 
Cu hainele, cam atit.
Mi-e somn de nu pot vorbi.
anamariame spune:
Buna dimineata!E o zi superba si la noi, asa ca iesim la tzoping, mergem sa ii luam ghetute Evei, ca e prea cald in cizmulite. Eva la cizme a purtat 27
Ilinca, parca vorbesti de Eva cu incapatanarile ei. Foarte greu o scoti din ale ei si tb sa aduci niste argumente ft bune ca sa reusesti. Si nu suporta nimic nou, in toamna a fost o adevarata aventura sa ii luam cizme, ea prefera ghetele ei, nici sa le probeze nu vroia. Ma strange putin in spate cand ma gandesc la ce ma asteapta azi
Ilinca_M. spune:
Io ma refeream la fixatii in general, da' din alea care sa nu aiba logica, un fel de superstitii, no. Io v-am zis ca a mea e mostenire
Io haine negre am inceput sa am de cand m-am rockerit, adica de la vreo 14 ani
Da' atunci maica-mea n-a mai avut nimic impotriva, chiar ea imi cumpara "negrariile"![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Novus:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189572/631704/DENIM%2BHAT
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189572/631363/STRAW%2BSKULLCAP
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2012/189572/630892/KNITTED%2BHAT%2BWITH%2BMETALLIC%2BTHREADS

Izia, 23 mars 2009