LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Multumim de cafea Chatonel !

Ada inainte de 8 nu se trezeste asa ca e bine, acum e in priza deja, se joaca tare frumos cu animalutele ei, face niste scenete ff tari, eu imi beau cafeaua cu voi
Abia astept sa vad pozele Iziei de la petrecere cu rochita cea frumoasa si sa va vad si pe viu

Astazi si noi inauguram sezonul de rochite pe afara avand in vedere ca iar se anunta o zi frumoasa, vrem sa mergem la locul de joaca in aer liber si in plimbare prin oras

Anaan, Inapreda, asteptam relatarile evenimentelor de aseara si dovezile !!

Andiaroro
si tu esti datoare cu pozele de la Disney

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu.
La cafea, si io. Phiphi a cam tusit "spart" toata noaptea si s-a trezit cu niste urdori verzi si muci de asemenea verzi (ieri avea muci curgatori). Febra n-are.
Gaza, ma bucur ca ai revenit Da' varicela asta e musai de facut la un moment sau altul?...Ma tot intreb daca eu am avut si zau ca nu-mi amintesc...Pentru asta nu e vaccin, nu?
Novus, mi-ai amintit ceva cu intrebarea ta despre caciuli...Phiphi are de anul trecut asta: http://outdoors.webshots.com/photo/2794883470104495880pzMniE care nu e asa groasa si intr-o dimineata am vrut sa i-o dau, dar ce s-a mai scandalizat, ca ea vrea "checiule bop"(asta: http://outdoors.webshots.com/photo/2253231330104495880xhENtk). No, si in alte zile mai placute am incercat sa iesim dimi fara caciula si cand credeam ca am reusit, s-a oprit in prag, si-a trecut mana inceeeet peste cap...si-a dat seama ca nu are caciuloaia si a fost musai sa i-o dau, ca deja avea lacrimile cat bobu' de fasole:))
Asa ca am ras cu Andrei ca Phiphi, conservatoare (sa nu zicem fixista) cum e ea o sa poarte cusma aia pana-n iulie:)))
Aseara, desi n-a dormit de pranz niciun minut, n-a dezertat pana dupa 21.30. Credeam ca vai, ce va mai dormi ea dinainte sa vina tac'su'. Caruia i-am povestit la mobil ca am facut o ciorba cam naspa dar ulterior am imbunatatit-o. Si normal ca a profitat sa faca bascalie, a gustat si cica:"daca asa e imbunatatita, n-as vrea sa stiu cum era inainte"
Da' intre timp mi-am amintit ce punea intotdeauna maica-mea in ciorba si io am uitat total: sare de lamaie! asa ca azi o s-o imbunatatesc si mai tare!
De la 8 de cand s-a trezit Phiphi n-are grija mea, se tot distreaza cu tata'so. L-a chemat sa-l puna sa-i dea un "tititus abastu" si m-am dus io, mama ce m-o pus la punct, m-o impins afara din camera si l-o chemat pe el...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, mi-ai amintit ceva cu intrebarea ta despre caciuli...Phiphi are de anul trecut asta: http://outdoors.webshots.com/photo/2794883470104495880pzMniE care nu e asa groasa

Stilul asta tare-mi place si mie , avea si Gazulina mica una pe care o tot admiram , am gasit si eu una nu e groasa deloc, e din ceva fir subtirel si f colorata, tip gogosar ii zic eu dar mi-ar placea si una intr-o culoare si cu ceva detalii finute
O sa ma apuc de studiul pietei zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata si de la noi! Vin si eu la cafea!

Amalia se trezeste pe la 7 dar isi gaseste ipadul plasat strategic de mine in pat, asa ca pana la 7,30-8 ne lasa in pace Acum se uita la Minimax asa ca pot sa stau sa-mi beau si eu cafeaua (care e un capucino) cu voi.

A venit primavara!!!! In sfarsit! ieri am stat numai pe afara si azi planul e cam acelasi. Mergem la Cenusareasa si dupa in parc la joaca. Am bagat-o ieri in casa ca un porcusor, neagra de noroi si uda, dar fericita

Abia astept sa vad si eu poze cu sarbatoritii!!!

Rochie trebuie sa-mi iau si eu ca am o gramada de nunti si botezuri la vara si mai si botezam doi bebelusi si o sa fie un botez de mare fite, chiar vroiam sa intreb fetele din Buc de magazine mai de Doamne ajuta. Am gasit pe net niste case de moda, dar au niste preturi de iti vine sa fugi. In fine, timp mai am.

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Ilinca, pentru varicela exista vaccin- Varilrix, e usurel!
Ma bucur ca pana la urma ti-a iesit mancarea. Io cand eram gravi am mancat nesarat, insa in ciorbe imi puneam zeama de lamaie:)

Noi avem party la gradinita. Miercuri dimineata o sa vina o trupa de teatru si o sa faca jocuri cu toti copiii , o sa ii picteze pe fatza si toate cele. Din pacate chiar de ziua lui Vladimir eu voi fi in Amsterdam, asa ca trebuie sa il sarbatoresc inainte.

Mergi la inceput

Novus, avem si noi niste bascalii de primavara si niste caciulite subtiri, cu gaurele, cam cum are Phiphi, dar noi avem una neagra si una alba, luate de la H&M. Sunt perfecte de vremea asta zic eu.

Gaza, pupam Gazulina, sa treaca repede si sa faca o forma cat mai usoara

Amalia

Mergi la inceput

Chatonel, cum adica "n-o dai jos din pat", ce pat are kitzunica de nu se poate da jos singura?
Phiphi nu prea se trezeste de bunavoie inainte de 8, de-aia in zilele cand am eu ore de la 8 e mai greutz un pic cu trezitu' pentru gradi; cand am de la 9 se trezeste singura pe la 8.15 deci e bine Ieri s-a trezit la 9 dimi si pana seara la 21.30 a fost in priza, e drept ca nu am iesit afara (ca am fost mare gospodina:)) da' atata a sarit pe paturi pe "gami"(gummy bear) de am crezut ca are baterii, io as fi fost rupta sa sar aproape 2 ore (si inca pe aceeasi piesa si canta si ea:"cois, cois"- adica "boys, boys":)))
Bietu' huzband nu va zic prin cate tertipuri a incercat sa se fofileze sa-si bea cafeaua cu o tigara pe balcon, haaahaaa, credea ca o poate fraieri pe Phiphi...no way, cum disparea din raza ei vizuala cum era adus la respect Va dati seama ca drogatu' tat tremura si-i arde buza dupa mahoarca, da' n-are ce face, tre sa se resemneze

Mergi la inceput

Pana la urma m-am hotarat sa-i fac ziua Amaliei sambata la un loc de joaca. Bine, duminica avem o gramada de musafiri si luni petrecerea de la gradi, asa ca ne petrecem trei zile la rand.
Nu i-am luat cadoul, nici nu stiu ce sa-i iau, ea vrea tot ce tine de Rapunzel, dar mare lucru n-am gasit prin oras si nici pe net, asa ca o sa ma reorientez.

Saptamana asta avem activitati intense se pare

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Novus, avem si noi niste bascalii de primavara si niste caciulite subtiri, cu gaurele, cam cum are Phiphi, dar noi avem una neagra si una alba, luate de la H&M. Sunt perfecte de vremea asta zic eu.

De la HM am avut si noi dar i-au ramas mici si acum am vazut doar chestii de vara pe site, ai mai vazut in magazin ? oricum la ce masuri au ei la caciulite ne trebuie marimea de 5-6 ani ca sunt cam mici lucrate, nu ti se pare
I-am comandat acum specuta roz de vara din noua colectie si am luat mar 110 si ii e perfecta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Ilinca, pentru varicela exista vaccin- Varilrix, e usurel!
Ma bucur ca pana la urma ti-a iesit mancarea. Io cand eram gravi am mancat nesarat, insa in ciorbe imi puneam zeama de lamaie:)

Noi avem party la gradinita. Miercuri dimineata o sa vina o trupa de teatru si o sa faca jocuri cu toti copiii , o sa ii picteze pe fatza si toate cele. Din pacate chiar de ziua lui Vladimir eu voi fi in Amsterdam, asa ca trebuie sa il sarbatoresc inainte.

Aha...si vaccinul asta da imunitate pe viatza? Sau pe cati ani? Si atunci de ce nu se recomanda, ca ROR-ul? E mai bine sa faci boala sau cum o fi? Eu sunt aproape 100% convinsa ca n-am facut asa ceva (varsat de vant ii mai zice, nu?) Bine, oricum nu m-as vaccina, da' eram si eu curioasa care-i faza
Tufete, voi aveti ceva fixatii legate de copii? Io am una mostenita de la maica-mea: n-as suporta sa-i dau lui Phiphi ceva negru (pantofi, ciorapi, bluze etc etc). Nu e nimic rational in chestia asta de-aia va intreb: aveti si voi vreo pasarica asemanatoare?...

Mergi la inceput