LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 26
Dodo-pui spune:
tufete
OlgaDumnezeu sa-i odihneasca !
Novus eu in aceasta perioda ii pun pe cap caciulite crosetate lejer...iar vara sepcute....iar ea sta cu capul descoperit.In aceasta iarna a avut ceva pe cap asezat de mine doar cand a fost ff frig si vaj in rest era ca si cum nu ar fi avut
Am terminat iar cate ceva...o bereta si un sal /bolero
Ina ma bucur ca esti aici
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Gaza22 spune:
Hello fetele !!!
Am intrat sa va anunt cu "bucurie" ca Gazulina mea a facut prima boala a copilariei, varicela (varsat de vant). Si n-am spus "bucurie" in sens ironic ci in adevaratul sens al cuvantului dar mai moderat si rational. Stiu ca poate par dusa dar am avut norocul, ca diagnosticul sa ni-l dea un medic extraordinar, care nu doar ne-a linistit dar ne-a facut sa plecam de la spital cu zambetul pe buze. E adevarat ca la asta mai contribuie si starea Gazulinei care pana in momentul asta a fost buna, fara temperatura, fara disconfort, fara mancarimi, cu energie si doar ff putin mai maraita decat de obicei. Si bubitele sunt putine la numar si nu prevad o invazie prea accentuata. Asa ca mie mi se pare un moment crucial din viata noastra si din evolutia ei, ca atunci cand a facut prima data la olita, a mers prima data la gradi. Fetita mea creste si nu-mi vine sa cred, parca mai ieri marile probleme erau iesirea dintisorilor. Desi reflectia pe aceasta tema imi aduce si strangeri de inima si melancolie si chiar un pic de tristete in acest moment vad doar partea extraordinara a evolutiei puiului meu. Imi vine sa strig in gura mare si cine e mai important sa afle acest eveniment daca nu voi.
Stiu ca par dusa dar asa simt acum si cu siguranta un mare rol l-a avut doctorul la care am fost si modul lui de expunere al problemei.
Va pupic si sper sa trecem bine si usor peste aceasta etapa.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
olishka spune:
Gaza draga, pai ce sa zic...felicitari!!! Sa treceti cu bine!!!
Cand veniti in Romania?
Gaza22 spune:
Ei... nu stiu daca suntem chiar de felicitat dar macar sa trecem cu bine si hopul asta.
Venirea in Romania este momentan sub semnul intrebari. In principiu am vrea tot in luna Mai dar depinde mult de starea buncii mele care e destul de bolnava si momentan e in spital. Asa ca pana nu vom sti cum evolueaza situatia nu ne mai facem planuri. Dar daca va fi in Mai conform promisiunii pe care ti-am facut-o, o sa fac tot posibilul sa onoram invitatia la botezul lui Leon. Eram chiar nerabdatoare dar cum ti-am spus nu vreau sa-mi mai fac planuri. Daca iti trebuie un raspuns exact pana la o anumita data scrie-mi pe PM.
PS: am vazut pe facebook pozele cu pitici, sunt absolut superbi iar ideile au fost extraordinare. Pupaceste muuult baietii din partea mea si pe Chiti si mai mult din partea Gazulinei.
novus spune:
Gaza, va doresc sa treceti cu bine si peste acest mic hop, sa nu apara complicatii si sa nu ramane semne
Multi buburuzei mici
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Si daca tot am intrat sa va mai urez o data
LA MULTI ANI MAMICILOR!!!!
pe 18 Martie e ziua Mamei aici, asa ca nu e de ratat inca un motiv de petrecere
si La Multi Ani !!!
Ghioceilor pe care nu i-am urat pana acum, sa fie sanatosi si viata sa le fie plina de culoare !!
si mamicilor lor, muuulte
pupici
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Ei... nu stiu daca suntem chiar de felicitat dar macar sa trecem cu bine si hopul asta. Venirea in Romania este momentan sub semnul intrebari. In principiu am vrea tot in luna Mai dar depinde mult de starea buncii mele care e destul de bolnava si momentan e in spital. Asa ca pana nu vom sti cum evolueaza situatia nu ne mai facem planuri. Dar daca va fi in Mai conform promisiunii pe care ti-am facut-o, o sa fac tot posibilul sa onoram invitatia la botezul lui Leon. Eram chiar nerabdatoare dar cum ti-am spus nu vreau sa-mi mai fac planuri. Daca iti trebuie un raspuns exact pana la o anumita data scrie-mi pe PM. PS: am vazut pe facebook pozele cu pitici, sunt absolut superbi iar ideile au fost extraordinare. Pupaceste muuult baietii din partea mea si pe Chiti si mai mult din partea Gazulinei. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Nu imi trebuie un raspuns urgent, doar eram nerabdatoare sa aflu cand veniti, caci ne este dor de voi
Sanatate bunicii
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Leon doarme f bine, in schimb David a inceput sa se trezeasca la ore indecente. Astazi la 6.30
chatonel spune:
Neata tufete!
Vin cu
Gaza, imi pare bine ca aveti moralul sus, ca tracaseriile cotidianului nu va macina si ca boala Gazei mici e o forma usoara! Sa scapati repede de ea!
Multa sanatate bunicii si sa ne vedem cu bine la botezul lui Leon!
chatonel spune:
Olguta, ni se mai intimpla si noua minuni de-astea, dar io nu o dau jos din pat decit dupa 7, incerc sa o invat sa stea cuminte pina se da desteptarea la toti
Avem si noi planul de bataie pentru aniversarea dragoanei, care vine cu pasi repezi (e vineri): o sa mergem miercuri la carnaval, in oras, o sa fie si carnaval pentru copii la ora 14H00, asa ca mi-am luat liber, am luat pt Izia un costum de albinuta si acum ma intreb daca (si cum) ma deghizez si io.
Apoi vinerea va fi sarbatorita clasei, unde o sa duc prajituri (industriale, v-am mai spus eu cum sta treaba aici) - ma gindeam sa merg cu croissante, dar asta inseamna sa alerg la brutarie inainte de scoala, deci trezit mai devreme... inca nu sint hotarita. Apoi am luat suc de fructe (de struguri si de porto) si trufe de cioco.
Simbata seara vom avea niste musafiri (cei cu fetita mai mare de la ski), asa Izia se va juca cu un copil (de care ii place mult) si noi vom avea o seara placuta.
Vineri am fost in oras impreuna si i-am luat o rochita tare frumoasa, de printesa zice ea, o s-o vedeti in poze si pe viu, in ro. E crem, cu volane, cu matase... ce sa mai, e chiar tare frumaosa!