LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Novus, avem si noi niste bascalii de primavara si niste caciulite subtiri, cu gaurele, cam cum are Phiphi, dar noi avem una neagra si una alba, luate de la H&M. Sunt perfecte de vremea asta zic eu.

De la HM am avut si noi dar i-au ramas mici si acum am vazut doar chestii de vara pe site, ai mai vazut in magazin ? oricum la ce masuri au ei la caciulite ne trebuie marimea de 5-6 ani ca sunt cam mici lucrate, nu ti se pare
I-am comandat acum specuta roz de vara din noua colectie si am luat mar 110 si ii e perfecta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

eu le-am luat din toamna si sunt 2-4 ani si vad ca-i vin perfect

n-am mai ajuns la un H&M de cand am fost la Poiana in feb si atunci nu aveau deloc sepcute si palariute, astept sa se deschida in Iasi in aprilie si o sa trag o fuga sa fac aprovizionarea de vara

Amalia

Mergi la inceput

Ilinca, eu nu am nicio fixatie referitor la copil.
Mie chiar imi place s-o imbrac in negru, avem si pantofi si ciorapi si bluzita si pantaloni, bine, nu i le dau toate odata

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, nici eu n-am fixatii legate de Ada ,is eu fixista destul
Cu negrul chiar n-am nicio treaba, la ziua ei a avut pantofiori negri de lac si maleta neagra, era in schema si o basca de paiete neagra cu gri dar din pacate ii era mica cea de 3-6 ani si am trimis-o inapoi , mie chair imi place negru, bine nu in intregime, cum spunea si Alexandra

Ce nu suport totusi : sa nu fie asortata , cu hainele aruncate cu furca sau mici , stramte, etc

Mergi la inceput

Copilul meu a facut o pasine pentru capsuni. Am luat intr-o doara o caserola, convinsa fiind ca nici nu se uita la ele, si de atunci mananca in continuu cate un castron odata. Parca vad ca nici nu o sa se uite la astea ale noastre cand o sa apara, ei ii plac astea verzi si fara gust
Ahh, si i-am luat si nectarine, tot asa intr-o doara si la fel, bataie pe ele.

Clar s-a saturat copilul de mere, pere, portocale si banane

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

inafara de fixatiile normale (sa nu fie rasfatata cit sa ma scoata din pepeni , ori sa nu faca kestii periculoase sau tot kestii de-astea) nu cred ca am fixatii... vestimentare in nici un caz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

inafara de fixatiile normale (sa nu fie rasfatata cit sa ma scoata din pepeni , ori sa nu faca kestii periculoase sau tot kestii de-astea) nu cred ca am fixatii... vestimentare in nici un caz...

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Io doar la cele vestimentare m-am referit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Fixatii "haine" la copil:
-hainele necalcate
-hainele turcesti/chinezesti
-hainele brodate
-sa fie neasortat
-mor cind ii spune cineva "nu fa aia ca te murdaresti"

Cu hainele, cam atit.
Mi-e somn de nu pot vorbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!E o zi superba si la noi, asa ca iesim la tzoping, mergem sa ii luam ghetute Evei, ca e prea cald in cizmulite. Eva la cizme a purtat 27 Ilinca, parca vorbesti de Eva cu incapatanarile ei. Foarte greu o scoti din ale ei si tb sa aduci niste argumente ft bune ca sa reusesti. Si nu suporta nimic nou, in toamna a fost o adevarata aventura sa ii luam cizme, ea prefera ghetele ei, nici sa le probeze nu vroia. Ma strange putin in spate cand ma gandesc la ce ma asteapta azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io ma refeream la fixatii in general, da' din alea care sa nu aiba logica, un fel de superstitii, no. Io v-am zis ca a mea e mostenire Io haine negre am inceput sa am de cand m-am rockerit, adica de la vreo 14 ani Da' atunci maica-mea n-a mai avut nimic impotriva, chiar ea imi cumpara "negrariile"

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput
Mergi la inceput