LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 25
novus spune:
Tinand cont ca azi la pranz erau aproape 20 de grade ma apuc sa fac ordine in hainele/incaltarile mele si ale Adei ca a sosit primavara, gata cu frigul !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
novus, trimite si la noi niste pizza, sa o gustam pune si berea :)
aici s-a-ntors baba dochia si s-a facut rece, bate vintul si cica o sa vina ploaia asa ca nu am de gind sa desfac garderoba de iarna.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel novus, trimite si la noi niste pizza, sa o gustam pune si berea :) |
Se rezolva, poftiti la masa si !!
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Se rezolva, poftiti la masa si !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
tnx!
mummm, ce buna e!
noroc
novus spune:
Tufete mamici de fetite, analizand garderoba de primavara am si io o problema/dilema : ce le puneti in cap tufetitelor ?
Ca eu am o multime de caciulite dar merg de iarna, am palarioare o gramada (ca astea pe langa dresuri sunt o alta pasiune de-a mea ) dar parca nu i-as pune deja, asa ca intermediar in afara de caciulite care se leaga sub barbie si par de bebe asta pe langa ca i-au ramas mici nu am nimic :((
chatonel spune:
io nu i-am mai pus nik in cap de cind nu mai e frig... nici nu mi-am pus problema, ca noi avem caciuli si sepci/palarii de soare :) si sezonul nu e de niciuna.
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel io nu i-am mai pus nik in cap de cind nu mai e frig... nici nu mi-am pus problema, ca noi avem caciuli si sepci/palarii de soare :) si sezonul nu e de niciuna. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Noi deocamdata trebuie sa purtam in cap pt soare palarioare pana e parul suficient de des incat sa acopere nevul nostru asa ca ne trebuie ceva in cap si acum
Dar m-am mai linistit pt ca am gasit in rezerva federala niste bascute tare faine care evident ca i le-am cumparat mari pt ca mi-au placut
olishka spune:
Ne-am intors si noi de la cumparaturi. Eu cam trista caci l-am tuns pe David Eu n-am vrut, dar m-a trimis Cristi la cumparaturi si a zis ca sta el cu David. Cand l-am vazut, mi-au dat lacrimile Abia astept sa-i creasca...
novus spune:
Offf Olga pai de ce a vrut musai Cristi sa-l tunda ?? ca mie tare-mi placea cum ii statea, ti-am mai zis
Sa pui niste poze sa-ti vedem baietelul cel mare
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Offf Olga pai de ce a vrut musai Cristi sa-l tunda ?? ca mie tare-mi placea cum ii statea, ti-am mai zis Sa pui niste poze sa-ti vedem baietelul cel mare www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
A zis ca s-a saturat sa mearga din 2 in sapt la tuns. Nici eu n-am vrut, Si i-a facut si un breton tare stramb