LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 24
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamariame
Ei, da?? |
Cand am ramas insarcinata cu Leon imi doream sa mai dau jos 5 kile, stiu ca aveam de unde. Cand am ramas cu David aveam 60 si mi-era tare bine.
Monnvas spune:
BIANCA io votez cu ghete. E foarte mishto rochia! Si imi place si cu ciorapii aia, na!
NOVUS io zic sa nu mai scurtezi nimic. Pune o poza cu rochia pe fotomodel mai bine
ILINCO pai asta era problema, tufato, sarea?? Evident ca ciorbele fara sare is cahhh... Stiu ca tu incerci sa mananci sanatos, dar uneori sanatatea si gustul nu merg impreuna Ba chiar mai des...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ce chestie, inainte o ora, cand stateam intinsa in pat, exact la copiii din spital ma gandeam, caci ma gandeam oare cate din frumoasele hainutze de anul trecut, puse bine la pastrare, i-or mai fi bune lui Sophiphi si ma intrebam daca nu faci o actiune de Pasti... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Multumesc Ilinca
olishka spune:
Foarte faine rochiile. Bianca imi place rochia cu care esti imbracata, votez cu pantofi si alti colanti, caci are si rochia model si ciorapul si pare prea incarcat.
Novus si rochita ta este f faina, abia astept sa te vad imbracata in ea
chatonel spune:
cucu!
noi am venit de la zoo si acum fie-mea face mincare si io tot caut rochiile voastre, unde sint?
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel cucu! noi am venit de la zoo si acum fie-mea face mincare si io tot caut rochiile voastre, unde sint? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
pe mail-ul comun, asteptam si parerea ta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Gata, pizza e in cuptor, musafirii pe drum
chatonel spune:
bianca, io as zice ca rochia merge si cu pantofi (da nu cei din poza si cu botinele cu care esti pozata); io prefer pantofi, ai picioare mai misto asa :)
novus imi place si mie rochia, nu cred ca trebuie sa o tai
Bianca2503 spune:
deci s-a votat rochia aia "imbracata"
ciorapii am zis din start ca vor fi altii, fara model, uni si inchisi la culoare
trebuie sa gasesc sosoni acum
novus spune:
Raportez pizza delicioasa si musafiri razganditi asa ca avem si pe maine
In urma voturilor liber exprimate si a recomandarii stilistului nu mai tai rochia , urmeaza sa gasesc platformele potrivite si prezint spre validare tinuta