LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Chato, da pe 20 este botezul si va fi ziua petrecerea, cam de pe la 3-4

tnx olguta
si ce fel de locatie e? cu fitze sau fara?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

ce conteaza locatia? O sa fie o locatie frumoasa Daca iti faci griji cum sa te imbraci, sa stii ca nu avem dress code

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si nu, n-am plecat ca mi-e drag sa va citesc cind scriem...din suflet!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihi, olguta, chiar daca nu aveti cod de_mbracat, tot va trebui sa fiu in ton si pt asta am nevoie de ajutorul tau: rokie scurta, de fitze sau nu? ori lunga?
in fine, mai avem timp sa te bat la kap :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, ce m-ai intristat! Eu am incercat sa dorm langa Eva, dupa ce am facut bec toata casa si am terminat ciorba, insa cand am atipit eu, s-a trezit ea Ilinca, poate nu ar fi rau sa pui putina sare, putina de tot, cat sa ii dea usor un gust? Stiu ca nu ai sare in casa, dar eu zic ca nu strica sa cumperi.Eva e la plimbare cu nasii ei, asa ca eu imi fac de cap cu un pahar de vin. Gina, petrecere frumoasa diseara!

Mergi la inceput

Eu nu mai vreau sa ma gandesc la acest subiect f trist, caci nu mai functionez bine...

Imi doresc doar sa ii fac fericiti, atat cat pot, pe copiii care au ramas in viata si se lupta cu aceasta boala crunta. Daca vreti, si aveti posibilitatea, va rog sa ma ajutati Sunt cu sufletul impacat ca am reusit sa-i vad si pe acei 2 copiasi zambind si chiar i-am facut fericiti de fiecare data cand am fost la ei si va multumesc si voua, caci m-ati ajutat f mult

Ma scuzati daca v-am intristat

Mergi la inceput

Simply, imi plac ft mult creatiile ex-ei. Si iti ofer tie o

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hihihi, olguta, chiar daca nu aveti cod de_mbracat, tot va trebui sa fiu in ton si pt asta am nevoie de ajutorul tau: rokie scurta, de fitze sau nu? ori lunga?
in fine, mai avem timp sa te bat la kap :))

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Eu una o sa optez pt o rochie scurta, mai de fitze, cum zici tu Acum sa vad ce-oi gasi si cum oi arata in 2 luni.

Apropos, astazi de dimineata am fost fericita, cantarul meu arata 71, de la 85 Dar tot mai am o gramada de dat jos...

Mergi la inceput

Wow, Olga, deja ai scapat de 14 kg????? Care e tinta finala?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Olga, ce m-ai intristat!

Eu am incercat sa dorm langa Eva, dupa ce am facut bec toata casa si am terminat ciorba, insa cand am atipit eu, s-a trezit ea

Ilinca, poate nu ar fi rau sa pui putina sare, putina de tot, cat sa ii dea usor un gust? Stiu ca nu ai sare in casa, dar eu zic ca nu strica sa cumperi.

Eva e la plimbare cu nasii ei, asa ca eu imi fac de cap cu un pahar de vin. Gina, petrecere frumoasa diseara!

Eu am un chef de curatenie (ma deprima rau dezordinea) de nu-ti imaginezi, dar asta mic vrea sa doarma in brate la mine si cand il vad cum imi rade in somn, nu-mi vine sa-l las

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, Olga, deja ai scapat de 14 kg????? Care e tinta finala?

60

Mergi la inceput