LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Ilinca, dpa cum stii nici eu nu sunt maestrul Varlan la gatit asa ca nu sunt cea mai in masura sa-ti dau sfaturi dar pot sa iti spun ca e nevoie de experienta ca in orice domeniu asa ca nu dispera , iti amintesti sper de spanacul meu intreg sau de mujdeiul de burta, nu ?!
Eu de ex la tot ce experimentez cer detalii mura-n gura si mai nou ma uit pe bloguri unde sunt si poze ca sa ma prind mai bine
O sa te descurci cu siguranta doar ca nu trebuie sa te debusolezi la micile esecuri
Chatonel, si eu am nevoie de consiliere pt botezul lui Leon, mi s-a pus pata sa vin cu o rochie neagra cu buline crem, fara umeri,problema e ca nu stiu ce incaltari sa caut si daca pot merge cu dresuri mate groase negre dar aici o sa ma consilieze Inapreda cu siguranta, trebuie doar sa pozez rochia
Anaan, cum stai cu pregatirile ?
Inapreda, sa te trezesti cu chef de chef !!
Si sa nu uitati de poze
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Eu nu mai vreau sa ma gandesc la acest subiect f trist, caci nu mai functionez bine... Imi doresc doar sa ii fac fericiti, atat cat pot, pe copiii care au ramas in viata si se lupta cu aceasta boala crunta. Daca vreti, si aveti posibilitatea, va rog sa ma ajutati Sunt cu sufletul impacat ca am reusit sa-i vad si pe acei 2 copiasi zambind si chiar i-am facut fericiti de fiecare data cand am fost la ei si va multumesc si voua, caci m-ati ajutat f mult Ma scuzati daca v-am intristat Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Din pacate am ramas fara cuvinte
Cand duceti pachetele ? de Paste ? ma inscriu si eu cu 2 buc
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
|
anamariame spune:
Wow, novus, suna tare bine descrierea rochitei! Dar cum vine in jos? E din aia stil Gaza? Sper ca stii la ce ma refer, ca nu prea ma duce capul sa descriu...
novus spune:
citat din mesajul lui anamariame Wow, novus, suna tare bine descrierea rochitei! Dar cum vine in jos? E din aia stil Gaza? Sper ca stii la ce ma refer, ca nu prea ma duce capul sa descriu... |
No pai nici eu nu ma pricep sa o desciu, e fara umeri si din bust se largeste in clos cred ca se spune, cam asa
http://www.maxine.ro/detaliu-Rochie_clos,_cu_croiala_retro,_de_culoare_bleumarin-9068.html
Mai am o dilema de fapt: ea imi vine acum pana la genunchi dar asa e exclus sa o port asa ca vreau sa o scurtez dar nu stiu cat
Materialul e cumva elastic si farmecul ei e ca are peste o plasa ff fina cumva,nu stiu cum sa expic
Bianca2503 spune:
io pusei pe mailul comun niste poze cu mine intr-o rochie care imi place tare. Ma pozi in oglinda de pe usa de la baie asa ca faceti abstractie de operele de arta ale lui vladimir.
Veti observa ca intr-un picior am o gheata si in altul un pantof. Ciorapii nu voi fi aia, insa m-am gandit la unii inchisi la culoare prin care sa nu se vada nimic (negru cred ca e culoarea cea mai potrivita. Apoi mai e o poza cu o rochita care e cam de vara sinu prea merge cu pantofi din cauza materialului si in plus a fost a bunicii mele (dar mie imi place- e aia cu flori verzi si albastre)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Cuscra: 1. Sint bucuroaso-amuzata ca Sophia calca pe urmele gagicului si se alfabetizeaza cu "aptopu'" Bravo! 2. Spune-mi cum ai facut zama aia -pas cu pas- sa vedem cum putem imbunatati reteta! Ai uitat, cumva sa pui sare? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ha, a venit soacra-mea pe la noi si am pus-o sa aduca sare si s-a imbunatatit toata chestia simtitor!
Inca n-am citit din urma, urmeaza, numai sa ma dezmeticesc...caci ghiciti cine a dormit de namiaza? Da, io! NUMAI io! La 3 m-am pus in pat s-o adorm pe Phiphi si m-a adormit ea pe mine...bine, n-am dormit tun, ci asa, mai iepureste, cu o ureche la Phi care si-a pus in alta camera acelasi episod baby einstein (nu s-a mai uitat la ele de peste 1 an:))) de vreo 10 ori si care venea la mine din 10 in 10 minute...sa ma intoarca de pe o parte pe alta:)))
Chato, Monnvas, tufete, partea proasta e ca io am mai gatit, mai rar, da' stiu cateva feluri de mancare...dar in ultimele saptamani am intrat in ceva zona crepusculara incat nici macar pastele nu mi-au mai iesit, va dati seama?!! Si la alea chiar eram experta. Am aruncat tone de mancare (bine, eu mancam din ele si de ciuda, dar astilalti...nimic)
No, amu ma solicita Phiphi in pat!! La 17!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui novus
No pai nici eu nu ma pricep sa o desciu, e fara umeri si din bust se largeste in clos cred ca se spune, cam asa http://www.maxine.ro/detaliu-Rochie_clos,_cu_croiala_retro,_de_culoare_bleumarin-9068.html Mai am o dilema de fapt: ea imi vine acum pana la genunchi dar asa e exclus sa o port asa ca vreau sa o scurtez dar nu stiu cat Materialul e cumva elastic si farmecul ei e ca are peste o plasa ff fina cumva,nu stiu cum sa expic www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Deci fa-i o poza. e cel mai simplu |
novus spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 io pusei pe mailul comun niste poze cu mine intr-o rochie care imi place tare. Ma pozi in oglinda de pe usa de la baie asa ca faceti abstractie de operele de arta ale lui vladimir. Veti observa ca intr-un picior am o gheata si in altul un pantof. Ciorapii nu voi fi aia, insa m-am gandit la unii inchisi la culoare prin care sa nu se vada nimic (negru cred ca e culoarea cea mai potrivita. Apoi mai e o poza cu o rochita care e cam de vara sinu prea merge cu pantofi din cauza materialului si in plus a fost a bunicii mele (dar mie imi place- e aia cu flori verzi si albastre) |
Mie imi place rochia in care te-ai pozat cu ciorapi grisi dar cred ca nu negri si cu ghetele in picioare
Si rochia cu flori e frumoasa tare si parca mai pe stilul tau
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui novus
Mie imi place rochia in care te-ai pozat cu ciorapi grisi dar cred ca nu negri si cu ghetele in picioare Si rochia cu flori e frumoasa tare si parca mai pe stilul tau www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
cu ghete, da! asa zic si eu!
dar ce culoare la ciorapi? ai vazut ca ea e negru cu mustar...