LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
Mai vroiam sa zic ca m-am ingrasat vreo 2 kile- berea buna din Germania si mancarea lor asociata, asa de luni ma disociez. Se mai baga cineva?
Si pentru ca tot sunteti la capitolul tzoale va zic ca si eu am niste dileme legate de dressing:
- joi am lansarea unui ereader (pentru prieteniimei cu cartile elctronice) care are loc seara la 19 intr-un restaurant (Readers Cafe)
- la Amsterdam intr-un din seri am networking cocktail (adica sa razi la un pahar de vorba cu unii si altii). Aici cred ca e mai usor.
olishka spune:
Salutare!!!
Roro, Simply, m-ati mai linistit cu hidroelul
Ina, Anaan distractie fina sa aveti diseara Ana mi-a fost imposibil sa-ti raspund astazi (ma spalam pe cap caci era muradr de mai bine de-o sapt , copilul mic urla, copilul mare tragea de mine ).
Chato, da pe 20 este botezul si va fi ziua petrecerea, cam de pe la 3-4
olishka spune:
Ilina, nu dispera. Tii minte ca ai avut si zile mai bune? Mai exerseaza, nu te da batuta
olishka spune:
Eu nu am chef de nimic. Ieri ne-am hotarat sa strangem pachete pt copilasi, a sunat colega mea la spital si a primit o veste f trista, 2 dintre baietei, f dragi noua, nu mai sunt Sunt pur si simplu socata si de cand am aflat ma doare stomacul...
chatonel spune:
pentru lansarea cartii
http://www.charleselie94.fr/robe-ville/969-robe-tunique-satin-charleston-bagatellet-36-38-40-chic-sexy-new-collection.html
pentru iesit la bar o fusta de blugdeasupra genunchiului si o pereche de ghetute kikers;o geaca si geanta
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Eu nu am chef de nimic. Ieri ne-am hotarat sa strangem pachete pt copilasi, a sunat colega mea la spital si a primit o veste f trista, 2 dintre baietei, f dragi noua, nu mai sunt Sunt pur si simplu socata si de cand am aflat ma doare stomacul... Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Of, Olga!
Mi se pare imposibil ce spui tu acolo...dar din pacate e adevarat
chatonel spune:
citat din mesajul lui olishka Eu nu am chef de nimic. Ieri ne-am hotarat sa strangem pachete pt copilasi, a sunat colega mea la spital si a primit o veste f trista, 2 dintre baietei, f dragi noua, nu mai sunt Sunt pur si simplu socata si de cand am aflat ma doare stomacul... Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui chatonel pentru lansarea cartii http://www.charleselie94.fr/robe-ville/969-robe-tunique-satin-charleston-bagatellet-36-38-40-chic-sexy-new-collection.html pentru iesit la bar o fusta de blugdeasupra genunchiului si o pereche de ghetute kikers;o geaca si geanta Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chatoano este demetiala.
Exact la o rochie de genul ala ma gandeam pentru lansare. Imi place de nu mai pot.
Fusta din aia de blugi am, am un alt gen de sosoni problema e ca socializarea aia nu e in bar. E intr-un hotel de cinspe stele si mai toata lumea o sa fie pe stilul : barbatii-pinguin, femeile-stewardese.
Dar rochia, doamne rochia aia
chatonel spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Chato, da pe 20 este botezul si va fi ziua petrecerea, cam de pe la 3-4 Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
tnx olguta
si ce fel de locatie e? cu fitze sau fara?
chatonel spune:
bianca si mie imi place rochita!
daca n-ai zis din timp... e tirziu acuma sa o ai pina joi