LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

monn, uite o rochita pentru tine
http://www.joyce.fr/mag/mode/d7162/c146333.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bun, dupa experimentul culinar de azi, stima mea de sine se apropie de zero. Pe bune, ma urasc...cum pot fi asa oligofrena?! Ce naiba tre sa fiu asa eshec in bucatarie, io in locul lui Andrei as divortza si in locul lui Phiphi as cere sa fiu dusa si in weekend la gradinita

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

ilink, nu dispera :) stii vb aia "incetul cu incetul se fabrica otetul" ... asa si tu, inveti incet-incet si intr-o zi te vei descurca si la bucatarie... nimeni nu s-a nascut invatat.

Cel mai bine e sa incepi cu retete simple, care sa iasa, gen piure, pui la cuptor etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra:

1. Sint bucuroaso-amuzata ca Sophia calca pe urmele gagicului si se alfabetizeaza cu "aptopu'" Bravo!

2. Spune-mi cum ai facut zama aia -pas cu pas- sa vedem cum putem imbunatati reteta! Ai uitat, cumva sa pui sare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CHATO chiar ca-i faina

Apropo de pantofi, INA mi-a recomandat toc de 12. 12??? as merge in varful degetelor! Eu n-am purtat niciodata mai mult de 10, la nunta mea. Nush, poate pe un numar mai mare se simte ok, dar cand porti 36, un toc de 12 produce o inclinare mai mare a piciorului
(cos de alfa, cine mai stie formula? )

ILINCO, asa e mereu la inceput. Cand m-am mutat cu M., prima mancare a fost o mamaliga. Care mi-a sarit pe desht si am avut o arsura de toata frumusetea. Te inteleg perfect fiindca nici eu nu gatesc bine; pana la urma fiecare om cu talentul lui, nu le putem avea pe toate, nu? Dar stii si tu ca poti fi si sotie, si mama buna fara sa fii si o gospodina buna, nu?

Zic si eu ca Chato: nu mai face experimente o perioada, mergi pe caile batatorite, lucruri simple...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Si nu, n-am plecat ca mi-e drag sa va citesc cind scriem...din suflet!

Am fost la un salon -pentru prima oara- cotat bine si am obtinut rezultate...nu tocmai pe gustul meu. Se pare ca n-am nici o sansa sa fiu multumita de servicii in BN. Salonul e fain tare -intr-un hotel cu multe stele - dar "lucratura" fetelor lasa de dorit. La plecare m-am intilnit cu...patroanele M-au intrebat daca sint multumita si am fost sincera. Apoi, i-am laudat la una sprincenele -chiar faine!- si am rugat-o sa-mi spuna numele fetei care o penseaza. Raspuns:
-Aaaa, io nu ma fac aici!
Sa mai zic ceva?

Am aranjat ieri si cu Tarhon (pe care-l cheama, de fapt...Platon ) si cu beuturica, si cu tortul(pe care uitasem sa-l comand din timp, asa ca voi avea unul total ne-spectaculos)! Mintenash ma culc si sper sa ma trezesc cu...chef!

Ian e fericit. Si-a ales ieri cadoul si nu se mai desparte de el: o motocicleta. Initial, am fost necajita ca am patit ca anul trecut si ma gindeam ca va ramine copilul ne-cadorisit in fix ziua nasterii lui. Partea funny e ca Ian nu voia sa se dea jos de pe motocicleta iar eu nu aveam bani sa o platesc iar vinzatoarele se uitau disperate cum uzeaza Ian "jucaria" noua. Acum, sint doar fericita ca are cadoul pe gustul lui.

Mergi la inceput

ina, hodina placuta si cu chef de kef :)

monn, m-ati stresat cu tinutele voastre pe-aci si mi-am adus aminte ca merg la doua botezuri in ro, peste o luna si tre sa vad cu ce ma-mbrac... mai ales ca un botez e "de zi" si altul de ... seara?! confirmi, olguta? a ramas botezul vostru pe 20 mai, da?

cit despre pantofi, monn, nu conteaza citi centimetri pui la toc, totul e sa ai toc inalt si sa te simti bine cu el

Mergi la inceput

Anaan, gata "pregateala"? De distrat, stiu sigur ca o veti face!
PS. Ian are aceeasi freza cu Andrei. Made my me

Mergi la inceput

Monn, daca porti pantofi cu platforma, nu-i problema tocul de 12, chiar daca porti 36. Crede si nu cerceta sau probeaza si vei vedea!

PS. Sint de acord cu Chato: e important sa te simti bine. Eu, de ex, si de mor, ma simt bine pe tocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna ziua,

Eu am dormit putin cu Vladimir...el doarme in continuare si eu mmi-am facut un ceai.

Mai mult vroiam sa o incurajez pe Ilinca. Sa stea fara griji ca mai exista ca ea. Prima mea mamaliga am facut-o mai mult cu mixerul: nu stiam ca malaiul trebuie sa fierba si tot puneam sa se intareasca. Facea cocoloase asa ca am bagat mixerul.

Asa ca merg pe chestii sigure...alea la cuptor sunt cele mai simple. La mancaruri am acelasi principiu doar ca schimb compozitia, ciorbele nu prea imi ies asa ca nu prea fac.

Mergi la inceput