LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
simply si monn, nici nu ma asteptam sa fiti voi altfel in public, dar nici chiar asa, sa va rafuiti in privata :) sper ca nu au zburat fulgi
Anaan spune:
Buna dimineata!
Beau o cafea cu voi si dupa aia ma apuc de curatenie si facut mancare, fiindca deseara avem petrecerea pentru Andrei. N-am facut nimic pana acum, dar nici nu-mi vine sa ma apuc.
Floric, am uitat sa zic aseara: nici eu nu l-as lasa pe Rares sa se joace cu suruburile alea!
E o zi tare frumoasa pe aici, prognoza locala e ca vor fi 20-22 de grade azi
Ilinca_M. spune:
Halou.
Phiphi inca doarme. Eu am avut cosmaruri cu chestii bagate in nas V-am zis ca unul dintre cele mai vechi flash-backuri e cu mine in masina varandu-mi o margica pe nas si ingrozita 2 secunde ca nu mai iese Deci aveam cel putin 4 ani, de-mi amintesc, nu?...
Azi incerc sa fac o ciorba de legume (cu smantana, ca la noi, dar intr-o zi chiar am sa ma mobilizez sa iau toate ingredientele borshului magic cu sfecla a lui pisigri). Tineti-mi pumnii sa nu iasa ca ciulamaua!!
La noi sunt 16 grade...dar huzband lucreaza 10-20 azi Macar maine e liber, sadam o plimbare in 3.
S-a trezit claia ciufulita!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Buna dimineata!!!
In primul rand, multumim pentru urari.
Si noi am fost cu gandul alaturi de colegii aniversati.
Am dus-o la Disney (oricum, ea intreaba de fiecare data, cand iesim pe usa, daca mergem la Mickey) si totul a decurs cum ne asteptam. Tort inca nu i-am facut, dar umeaza sa vina vecinii la noi (inca nu stim cand), ca ea vrea sa sufle...
Recunosc, v-am citit azi-noapte, dar n-am reusit sa pricep exact ce-i cu Ina, asa ca am recitit in dimineata asta.
O inteleg, chiar daca eu nu functionez ca ea, dar imi vine sa zic ca Novus: nu-s de acord, nu se aproba. Asta pentru ca-mi e mai mult decat draga.
Crestem si noi odata cu copii, nu avem cum sa ramanem aceleasi. Preocuparile, chiar si activitatile ni se modifica, unele chiar in functie de ei. Timpul, din pacate, nu-l putem opri, dar putem alege sa crestem odata cu el....
Eu mai am experienta unei odisei si cumva inteleg sentimentul "clipa", dar stiu si ca totul se reinventeaza si ca legaturile ce s-au creat, apartenenta sunt extrem de puternice.
Pisigria- Ce te-as mai scoate in oras. Acum ca esti tzitzi si mandra de tine, ai atrage toate privirile.
Ce de-a mai activitatile: oglinzi, bilute, plastelina....Imaginatia nu are margini.
Oly- Noua ne-a zis dr ca trebuie asteptat cu hidrocelul pana la un an si atunci i-a facut o noua eco si nu mai era lichid, asa ca s-a rez totul...natural.
novus spune:
Neata !!
Vin si eu la cafea daca mai e !
La noi se anunta o zi minunata asa ca o sa mergem pana la bunica mea si apoi la cumparaturi
Sa aveti si voi o zi frumoasa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Buna dimineata!Vin si eu la cafea! Nici nu mai stiu a cata, caci astazi Eva mi-a dat trezirea la 6:30 Anaan, spor la curatenie si gatit, acelasi program il avem si noi, doar ca fara petrecere!Fetelor, m-ati speriat rau, vorba Ginei, post-ignoranta. Eva niciodata nu a bagat nimic in gura, in nas nici atat, iar migdale cred ca are cateva luni bune de cand mananca de rupe, ii plac la nebunie. O sa fiu si mai atenta pe viitor.Monn, rochia aia neagra pusa de Gina in primul link imi place si mie tare mult!Astazi avem 3 sarbatoriti, dintre care doi gemanuti:Vlad si Catalin La Multi Ani, sa cresteti mari si frumosi alaturi de fratiorul vostru dulce, Andrei! Stefan Alexandru ghiocel de Rivali, despre care nu mai stim nimic tare demult!
novus spune:
Anaan, spor la treaba !! Astept si pozele restante de la petrecerea gradinareasca plus celle de astazi cu minunatiile pregatite
Andiaroro, ma bucur ca ati petrecut bine
Inapreda, sa ai o zi minunata cu rafat si voie buna alaturi d eprieteni diseara !!Distractie placuta !!
Si nu uita de poze
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgyiuly spune:
Buna dimineata fetele!!!
La Multi Ani gemenilor Vlad si Catalin !!!
La Multi Ani Stefan Alexandru!!!
Ina distractie placuta!!!
Olga ...urata patanie cu David,bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav.Oricum sunt convinsa ca sperietura a fost mare.
Giulia niciodata nu a fost tentata sa bage in gura jucarii sau altele dar Sebi da,asa ca am aruncat toate jucarioarele mititele si mereu sunt cu ochii pe el(asta dupa ce a bagat un dop in gura si nu reuseam sa il scot).
Anan distractie placuta si voua,sa aveti o petrecere frumoasa pe placul lui Andrei....si spor la pregatiri.
Bianca ne mai auzim in apropierea datei in care veniti la Roma,eventual iti trimit nr.meu pe pm.
Ilinca si eu sunt singura cu piticii pana disearasi ar trebui sa fac o ciorba de burta si un tortulet.Astept sa iasa soarele poate iesim la o plimbare.
Va pup si va urez week-end placut.
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
simonapro spune:
Neata!
Ce patanii cu bagatul obiectelor in nas la copii, acum mi-am adus aminte ca si eu mi-am introdus o boaba de fasole in nas cand eram mica
Ne-am plimbat aseara prin mall,am stat si pe afara ca era frumos, Luc a fost cam marait, cred ca a inceput sa-i simta lipsa sotului meu, ca altfel nu-mi explic.
Referitor la atmosfera de aici, sunt perioade si perioade, sunt sigura ca o sa avem zile frumoase, dar si mai putin frumoase, ca intr-un cuplu, important e sa ramanem unite si sa ne iubim Oricum e remarcabil ce am obtinut noi in acesti ani, cand le povestesc la altii nu le vine sa creada, avand in vedere ca unele dintre noi nici nu ne cunoastem personal
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei
Annan si Ina: sa aveti o petrecere, exact cum o doriti
Moon: eu zic ca o sa arati super, cu rochie lunga si pantofi cu tocuri inalte
Andiaroro: vrem poze de la Disney!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)