LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 13

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Oare, ne-am intilnit...undeva, cindva? ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu sunt convinsa ca da!

Anaan spune:
Monn, pe langa sugestiile Inei care sunt, ca de obicei, super faine, eu te-as vedea si cu genul asta de rochie http://www.imdb.com/media/rm1115992320/nm0000204 , http://www.imdb.com/media/rm4018450688/nm0000204 , mai ales ca tu ai si pielea aia faina de tot.

denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Cat despre ce spui tu cu trairea clipei, stiu ca e un pic dur ce scriu, dar a alege sa NU traiesti clipa nu e cam... lash? E o discutie care ma intereseaza direct si personal acum, intrucat sunt si eu in plina criza... existentiala, dupa cum probabil am mai zis... |
A alege sa nu traiesti clipa (sau viata) E LASH, spun asta DIRECT SI PERSONAL!
Direct si personal pentru/la mine, nu-mi permit directe si personale la alte persoane, cel putin nu pe aceasta tema, mult prea directa si personala pentru mine pentru a fi obiectiva...
Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Monnvas spune:
INA sa nu razi de poza pe care o pun eu:
http://hideki.modthesims2.com/d/240081 e rochia a treia, deasupra careia scrie nr. 1. Difera un pic decolteul fata de ce mi-ai aratat tu.
edit ca sa focalizez pe decolteu: http://pics.livejournal.com/vitriolpoisoned/pic/002x6ywf/ - aici e stilizat, nu gasesc, of course, o poza cu exact ce as vrea io...
ANAAN ceea ce ai pus tu presupune si niste dotari pe care sa se sprijine rochia
si pe care nu le (mai) am.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Monnvas spune:
MADA, plagiez si eu: cand si unde ne-om mai fi intalnit noi?
CRISTIAN (7.03.2009)

denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Noi tocmai am venit de la urgenta, caci David al meu si-a bagat o bila in nas si nu mai putea sa respire ![]() Anca multumesc de sfaturi. Inca nu stiu sigur daca este de operat, abia pe 4 avem programare la dr Spataru de care am auzit numai lucruri bune. Sper sa fie asa cum zici tu si sa nu fie nevoie de operatie sau macar s-o putem amana cat ma mult. Nu v-am zis, dar si cu putica lui Leon am probleme, are un testicul umflat si mi-a zis dr pediatru ca are nu stiu ce lichid acolo, care s-ar putea sa se retraga, daca nu...operat ![]() ![]() |
Cu varatul kestiilor pe nas am patit-o si noi! Cred ca nu am apucat sa marturisesc public pe net... Adela si-a introbagat plastelina... eu fiind around... Am incercat sa ii scot cu pensa de chirurgie, dar urla cand ma vedea apropiindu-ma cu instrumentul... i-am pocnit una...

So... viata e complexa si are multe aspecte.
Denisa-Madalina

novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Mie atitudinea Inei nu mi se pare lasa: mi se pare o distantare deliberata de o anumita situatie tocmai pentru a o putea analiza mai obiectiv si a vedea daca e mai bine cu ea sau fara ea. Eu nu cred ca acum Ina e nefericita fiindca pe forum nu va mai fi ca altadata, ci pentru ca ea simte ca ACUM nu mai este ca altadata, asa ca nu cred ca-i vorba de o nefericire de tipul drobului de sare, anticipativa, ci de una care vizeaza prezentul forumistic. Desigur ca schimbarile care o deranjeaza pe ea nu sunt deranjante pentru toata lumea si atunci supararea ei ar putea fi perceputa ca un fel de "a-ti face probleme cand nu le ai", dar e normal sa avem fiecare sensibilitatile noastre. |
Anaan, ca de obicei imi merg la suflet mesajele tale si subscriu si acestuia si recunosc ca si pentru mine ceva ceva s-a schimbat pe forum

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

olishka spune:
Cu biluta a fost asa...ii dadeam iaurt lui David si la un moment dat s-a panicat si mi-a zis "nu pot sa respir, nu pot sa respir!!!" M-am uitat la el in nas si stralucea ceva, mi-am dat seama ca este o margica (are Chiti un set de margelute, isi face ea bratari si alte cele). M-am speriat f tare pt ca stiu cat de periculos poate fi daca o inhaleaza. Am sunat la Medlife, caci stiam ca daca ma duc la urgente la stat stau minim vreo 3 ore sa intru si nu puteam sta atat si pt ca mi-era frica, dar si pt ca nu aveam cum sa-l las pe Leon atatea ore cu sora-mea. era 17.40, aveam programare pt 18.20. Ne-am imbracat repede si am ajuns la fix. I-a scos-o destul de usor, dar mi-a zis ca pana la 4 ani sa nu-i dau deloc alune, bomboane si alte maruntisuri caci sunt multe cazuri de inec. M-am uitat prin casa sa nu mai gasesc nici o biluta, dar am probleme cu plastilina, caci este fan sa si-o bage prin toate gaurile si din pacate nu pot sa fiu cu ochii mereu pe el, oricat de mult as incerca, cateva momente tot imi scapa.
Monn destul de greu sa gasesti rochie, chiar in Bucuresti. Tin minte cat am cautat si eu si greu gasesti ceva fain la un pret ok. Acum iarasi am mare stres cu rochiile, caci in mai o sa fim iarasi nasi, iar peste o saptamana avem botezul lui Leon. Cred ca ra cam trebui sa ma pun pe cautari deja.

denisamada spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Eu gata pe azi, fug acasa, novus, vezi, de asta te-am "decretat" sefa de partid, la traitul clipei aleg ca tine, fructificatul, ![]() ![]() |
Si io traiesc clipa, dar difera fructele, se pune? La partid nu ma bag... decat ca membru...
Denisa-Madalina

Monnvas spune:
MADA, imi place cand bati campii... [hug] si
Tare si Adela cu plastilina. Incep sa intru la idei, cand si-o baga si al meu diverse...
CRISTIAN (7.03.2009)