LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ina, eu inteleg ce spui, pentru ca am sufletul plin de iubiri impaiate. Insa am inteles ca acestea sunt doar decor pentru ceea ce este VIU si adevarat. Si chiar tu esti unul din oamenii care m-au facut sa inteleg asta, pentru ca si atunci cand pare ca ne suntem un soi de Nemesis una alteia , poate ca te pot uri mai mult, insa niciodata, iubi mai putin (vorba alora din filmu' de-aseara ). Chiar daca eu am fost taxata cand am revenit asupra propriilor decizii, cred cu tarie ca unele lucruri MERITA ca atunci cand simti ca "something's wrong", sa incerci sa "make it right", indiferent de cum ar putea fi vazute din afara.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

SIMPLY, din postura de om care revine la propriile decizii: . Si iti cer public scuze pentru ceea ce ti-am zis candva. Oi fi avut io motivele mele, dar am fost nedrept de taioasa.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Monn , am inteles si atunci, inteleg si acum, tu ramai una din slabiciunile mele (in sensul bun), indiferent ce s-ar intampla!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mie atitudinea Inei nu mi se pare lasa: mi se pare o distantare deliberata de o anumita situatie tocmai pentru a o putea analiza mai obiectiv si a vedea daca e mai bine cu ea sau fara ea. Eu nu cred ca acum Ina e nefericita fiindca pe forum nu va mai fi ca altadata, ci pentru ca ea simte ca ACUM nu mai este ca altadata, asa ca nu cred ca-i vorba de o nefericire de tipul drobului de sare, anticipativa, ci de una care vizeaza prezentul forumistic. Desigur ca schimbarile care o deranjeaza pe ea nu sunt deranjante pentru toata lumea si atunci supararea ei ar putea fi perceputa ca un fel de "a-ti face probleme cand nu le ai", dar e normal sa avem fiecare sensibilitatile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eu azi am fost in pragul unui colaps nervos, zilele trecute am avut un sir de cheltuieli neprevazute si de neevitat si azi faceam balantza dezastrului financiar si imi venea sa urc pe pereti vazand ce suma mi-ar trebui sa achit cheltuielile aferente acestei luni si ce suma am pe card (si imi iesea cam...-800). Si eram deprimata.
Si apoi am intrat pe un link pe FB si am citit si am zis hai sa vad si filmuletul, nu face bine pentru psihicul meu, dar copilasul asta exista, parintii lui exista, atata lucru pot sa fac si eu, sa vad ce traiesc ei, de ce sa-mi ascult mereu instinctul de auto-conservare care-mi spune sa stau deoparte, ca daca nu stii/ nu vezi, e mai bine pentru sanatatea ta mintala? Si m-am uitat si am plans in hohote si mi-a fost rusine de ce batuta de soarta ma simteam eu cu cacatii aia de bani in minus.
Eu probabil n-am nas, n-am fler, nu stiu, nu simt ca s-au daramat nu stiu ce situatii pe aici, nu ma simt dezamagita (in mare, per ansamblu normal ca am avut mici dezamagiri in 3 ani:)) dar nu vad nicio tragedie care sa ma faca sa sufar si sa nu mai intru pe aici.
Povestea cu Ruxandra mi s-a parut foarte trista si mi-a fost si mie mila de Ruxandra dar mai mult de inapreda, caci asemenea atitudini sunt specifice unor firi foarte sensibile, pesimiste si melancolice. Si mai ales idealiste, ceea ce cateodata poate fi un handicap, ceva ce-ti ingreuneaza viata. Asemenea persoane urla in sufletul lor:"clipa, ramai, esti atat de frumoasa!" si stiu, tot in sufletul lor, ca nu e posibil si atunci prefera sa nu traiasca acea clipa frumoasa, de ciuda/spaima/tristete ca se va termina si vor fi nefericiti. De parca daca aleg sa NU traiasca acea clipa, nu sunt tot nefericiti...
Stiu asta fiindca am fost de multe ori asa. Asa sunt si acum cand ma gandesc, spre exemplu, sa iau alt caine. Pe de o parte tanjesc dupa un caine si stiu ca viata e mai frumoasa cu ei si Phiphi s-ar distra...si pe de ata parte stiu cum va fi peste 8-10-12 ani si nu pot sa-mi mai asum nefericirea asta, nici macar in schimbul fericirii insumate in acei 8-10-12 ani.

Stiu ca de fapt era vb despre altceva... am trait-o si eu ieri (nu insist), raman la ultima parte... cu cainele... (ramane valabila ca metafora, zic eu)
Dupa ce ne-a murit Chuip (motanul pe care i-l facusem cadou lui Costin pentru ca LUI ii placeau pisicie, mie cainii, insa el a ajuns extrem de atasat de mine, astfel a... si eu de el, ca doar nu poti inshela un suflet candid si miorlaicios de matz), am zis ca nu vom mai avea o matza prea curand.
Acum il avem pe Toto, care are aproape 17ani (respectabil pt un caine), Adela plangea ieri dimineata in masina ca ne grabisem sa plecam si nu apucase sa il mangaie pe Toto... abia am reusit sa o impacam, ca o sa-l mangaie portie dubla cand se intoarce de la gradi... nu cred ca voi putea sa mai am vreodata un caine, o spun acum cu toata convingerea!

... mai aveam de mers cu "metafora", dar plange copilul a somn...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bun, daca mi-e permisa si mie o frivolitate, in acest moment un pic mai incarcat...

(amu ma apuca si pe mine, cand consilierul vestimentar si-a dat demisia)

in mai se marita sor-mea. Am tot amanat procurarea tinutei in ideea ca ma voi ingrasa pana atunci, dar acum vad ca indiferent ce tampenii bag in mine, tot la greutatea aia raman, ca dupa o zi in care bag vin 3 de nervi si imi sta totul in gat.

Problema:
Se ia una bucata piticot (1,57 m cu bunavointa), 45 kg, tzatze ioc. Se poate pune pe dansa una bucata rochie lunga?? Io n-am fost la nicio nunta (in afara de a mea) in rochie lunga, mereu midi sau scurta, si parca as vrea sa sparg obiceiul, deh, is "sora miresei", nu?

Azi am dat o tura prin AFI si nu mi-au picat cu tronc decat sexoshenii mulate si scurte
as vrea ceva gen... stolla... sau, daca mai tineti minte pozele de la nunta Sabinei... dar pt asta mi se pare ca trebuie bust, ceea ce lipseste cu desavarsire...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mie atitudinea Inei nu mi se pare lasa: mi se pare o distantare deliberata de o anumita situatie tocmai pentru a o putea analiza mai obiectiv si a vedea daca e mai bine cu ea sau fara ea. Eu nu cred ca acum Ina e nefericita fiindca pe forum nu va mai fi ca altadata, ci pentru ca ea simte ca ACUM nu mai este ca altadata, asa ca nu cred ca-i vorba de o nefericire de tipul drobului de sare, anticipativa, ci de una care vizeaza prezentul forumistic. Desigur ca schimbarile care o deranjeaza pe ea nu sunt deranjante pentru toata lumea si atunci supararea ei ar putea fi perceputa ca un fel de "a-ti face probleme cand nu le ai", dar e normal sa avem fiecare sensibilitatile noastre.

Oare, ne-am intilnit...undeva, cindva?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

PS pt. Monn (si, ca de obicei, spun parerea MEA, fara sa am pretentia ca as fi in posesia adevarului absolut: nu stiu cum e la Bucuresti dar eu am vazut putine rochii lungi "de gala" -a se citi...niciuna - care sa nu arate...ieftin Ma refer la vazut "de-adevaratelea" nu in reviste, nu la tv-u. Cu siguranta, in capitala, ai alte optiuni.

PPS. Mi-ar placea sa va pot pune poze de la nunti din Bistrita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA, cred ca asta e conflictul care mocneste in fiecare dintre noi: cat ne permitem sa fim noi insine, sa fim/facem ceea ce simtim, si pana unde putem renunta la sentimentele si la principiile noastre in favoarea... altcuiva, a altceva.

...si daca nu cumva se poate ca forma sa atraga fondul, ca manifestandu-te intr-un anumit fel in care nu crezi sa ajungi sa schimbi si sentimentele. nush daca sunt clara, banuiesc ca nu ma gandesc ca uneori si exteriorul poate schimba interiorul...

Ce-ti scriu acum nu e ca sa te cert sau sa te fac sa te razgandesti, ci vine din propria mea criza de constiinta...

Ba da, Monn... si pentru mine tot ala e "conflictul" si... dificultatea sta in identificarea momentului in care renunti la "propriile principii" fara a o resimti ca renuntare... pentru mine asta a fost "grow up"... de la 15 la 32 ani nu am renuntat la nimic, doar am crescut alaturi de cineva... care si el a crescut alaturi de mine... Cine/care/cum a crescut e o alta poveste si metafora devine mai greu de deslushit!
Revenind mai putin metaforica, as spune ca e de asteptat sa intram mai rar... diverse lucruri ne solicita in diverse locuri, dar "spiritul" mi se pare in continuare "viu"... oricum cred ca suntem o odisee super-mega-ultra-unita si activa... mie una nu-mi mai ajung cele 24h... kiar voiam sa propun ieri tema: cum facem ziua de 36ore, dar... nu am avut timp!

PS Ca sa nu dau curs la alt gen de discutii... totul e... cvasi pe gratis, doar pt ca... sic volo.

Hmmm... cred ca am stabilit un record personal la lungimea mesajului, doar eu eram aia cu mesaje scurte si clare... BAT CAMPII!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput