LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Floric, felicitari de renovare, pt o femeie bucataria e o mare realizare, comoda si nouasi mai si, probabil si ca acolo ne petrecem majoritatea timpuluibravo, ma bucur pt tine.

Mda... cred ca "prea majoritatea" (sic volo), ca altfel nu-mi explic de ce copilul imparte casa in "te'evizor" (living), "camera mea", "camera tati" (dormitor) si "camera ta" (bucatarie).

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Nu te supara, da' in locul lor si io te-as tine tot in bucatarie, la ce minunatii iti ies din manutze!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bau !!

Chatonel, urata atmosfera si mod de tratare a angajatilor nu ma mai mira acum povestile cu bagatul strambelor deloc
Sper sa iti fie bine !!

Olga, aoleu ce sperietura !! ce bila si-a bagat in nas ? bine ca a trecut si nu a fost nimic grav

Inapreda, povestea cu Ruxi mi s-a parut si mie ff trista si recunosc ca total opusa de modul meu de gestionare a unei astfel de situatii
Sper sa revii rapid aici pt ca mie imi lipsesti

Cat despre traitul clipei eu sunt adepta fructificarii la maxim a prezentului cu orice riscuri stiute sau doar prevazute

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mada, e totala Adela cu impartirea locativa, la noi e invers, daca o intrebi pe Ada cine stie sa faca mancare incepe cu tati, Omi apoi eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Eu gata pe azi, fug acasa, novus, vezi, de asta te-am "decretat" sefa de partid, la traitul clipei aleg ca tine, fructificatul, , daaa, stiu... diferim la ce fructe alegem

Oli, naspa cu bila, eu am patit similar cu vero, venisem cu tudor mic de la maternitate, cred ca avea 1-2 sapta, atat, si vero a inghitit niste pastilute mic de zymaflor, sub ochii mei, eu fiind cu mana pe alta cutie de medic si cu tudor mic in brate, nu am vazut "sub mine" cand s-a strecurat vero, m-am speriat cand am citit prospectul, am dus-o la spital la alexandrescu, spalaturi etc..

Spataru la ce spital este?

Plec acasa, vb maine, va las melodia pe care azi am pus-o la nesfarsit..., nici nu banuiam scrisoarea inei... dar melodia "cadreaza" cu subiectul hot si in acelasi timp delicat, al zilei...

http://www.youtube.com/watch?v=_DVRqlnUs8E&ob=av2e

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ina, cand ai chef imi dai si mie idei cum sa ma imbrac maine la concert?

Eu n-am fost niciodata la concert
Oricum, am inteles ca ai burtica; in rest, eu nu vad probleme la tine pentru ca esti inalta si ai picioare subtiri. Mie imi plac mult blugii skiny, colorati. Cu un tricou dungat cu mineca lunga si ceva "hazica" deasupra si esarfa. Imi place mult cum iti sta cu coada de cal si cercei lungi "candelabru". Cizme de calarie. + o geanta colorata.

http://www.denimblog.com/2011/04/heidi-klum-in-j-brand-3/
(Heidi Klum cu geanta galben)

Desi nu va "asortati" ac si virsta, mie imi place mult stilul ei:

1. Imaginea cu Madonna cu jeansi negri si geaca de piele ?(pe care o lasi descheiata):
http://senzustyle.blogspot.com/2010_11_01_archive.html

2. inlocuiesti botinele cu toc cu ghete/cizme fara toc sau, chiar tenisi:
http://www.polyvore.com/madonna-casual_chic/set?id=27704146

Ma bag si io, desi nu ma pretand cu veleitati... si nici nu stiu la ce fel de concert mergi. La alea de mergeam io cand nu aveam de asteptat "paportul" (transportul de la gardi, de la Ana Bia'ca citire) mergeam cu blugi (revazuti si adaugiti in regie proprie), cu una din bluzele mele indieneze (sa-i zic "ie"?)/ tricou negru cu "inscriptii" si geanta colorata, aici sunt de-acord cu ina,doar ca nu ma gandesc kiar la aceeasi kestie...

Doar la Rolling Stones am fost in rokie neagra... dar deja as fi prea off-topic sa explic de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Cat despre ce spui tu cu trairea clipei, stiu ca e un pic dur ce scriu, dar a alege sa NU traiesti clipa nu e cam... lash?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Ba da, e cam las, dar e un mod de auto-aparare.
E teoria aia pe care nu am inteles-o niciodata, ii fac un rezumat:"iubesc pe cineva la nebunie, ne intelegem minunat, suntem facuti unul pentru celalalt, suntem pe aceeasi lungime de unda, suntem la apogeu...ups...apogeu...inseamna ca urmeaza declinul, cu timpul pasiunea va scadea, atractia nu va mai fi asa de mare, vom uita ce fericiti am fost, vom fi rutinati, plictisiti...mai bine plec acum cat totul e in floare, totul e la apogeu, sa ramanem cu amintirea aceasta a relatiei perfecte, sa nu riscam sa se ofileasca, sa scada, sa dispara...plec fara sa spun nimic, caci partenerul nu va intelege, dar e mai bine asa!"
Si partenerul, care nu e asa idealist si temator de viitor si profund...va ramane cu ochii in soare si niciodata nu va sti ce l-a lovit, cand totul parea perfect si se pregatea de un viitor forever impreuna...

Pentru Monn si cine nu mai intelege: "Genu'" de mai sus sint eu. Si nu pot sa-mi cer scuze. Nu vreau sa-mi cer scuze pentru ceea ce sint si "sa ma dau" altcineva mi se pare inutil.
Si da, e o forma de aparare; asa am functionat de cind ma stiu; eu nu tin la tavaleala cind e vorba de suferinta.
Nu mi se pare nici trist, nici las. Asa sint eu. Imi pot schimba/educa -daca vreau- modul de manifestare dar nu cel de a simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Gianina, sigur voi posta poze cu bucataria. Mai ales, cu ajutoarele Meshterila. Aseara Rares a stat pan ala 11 jumate si atat de "folositor" a fost incat am constatat ca nu ne mai ajungeau suruburile. le folosise el pe unde doar el stie. Asa comic caci se baga in toate placile d ela mobila si masura si comenta singur in legea lui.

Te rog, nu lasati copilul printre bucati de PAL si sa se joace cu shuruburile! (scuze daca nu am inteles bine...) Stiu ca nu m-a intrebat nimeni, dar nu ma pot abtine... doar ca... am adoptat principiul... primum non nocere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, cred ca asta e conflictul care mocneste in fiecare dintre noi: cat ne permitem sa fim noi insine, sa fim/facem ceea ce simtim, si pana unde putem renunta la sentimentele si la principiile noastre in favoarea... altcuiva, a altceva.

...si daca nu cumva se poate ca forma sa atraga fondul, ca manifestandu-te intr-un anumit fel in care nu crezi sa ajungi sa schimbi si sentimentele. nush daca sunt clara, banuiesc ca nu ma gandesc ca uneori si exteriorul poate schimba interiorul...

Ce-ti scriu acum nu e ca sa te cert sau sa te fac sa te razgandesti, ci vine din propria mea criza de constiinta...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Fuck!!! Fiica-mea stie alfabetu'! Adica 80% din el...
V-am zis ca de vreo 10 zile are zilnic activitate cu "tastagada", compul de jucarie, de apasa litere si cand apare pe ecran asteapta sa-i zicem noi:"a! A de la...arici!"etc. Alaltaieri am vazut ca-l recunoaste pe X (care cateodata e "ics" cateodata "isc":)))
No, acum a venit iar cu computadorul de jucarie dar nu i-am mai zis nimic. Si a tot apasat si recunoscut aproape toate literele: A, B, D, E, F, G, H, O,Q, R, T, X, Y
Cel mai tare prinuntza:
h- "ash"
y- ighec
q- chiu, dar ca in "chiui":))
si cireasa de pe tort: R, unde scoate un fel de "rrrrr" de tigru, de leu: rrrrrrrrrrr
No, ma scuzati ca am spart asa discutiile mai adanci, dar sunt si eu cioara, ce naiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ioi, Olga, urata intamplarea cu bila, bine ca au reusit sa i-o scoata din nas. Andrei saptamana asta a inghitit o oglinduta de-aia de la o masina de jucarie: nu va spun cat i-am mai analizat productia de rahati sa vad de o elimina sau nu. In cele din urma am gasit "corpul strain" si m-am bucurat ca de o calatorie la Paris!Andrei si-a bagat in nas seminte si nu am observat, noroc ca a stranutat si au iesit: de atunci nu-i mai las asa ceva la indemana.

Mergi la inceput