LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***410***
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Monn, imaginile cu Calista le-am postat pentru ca tu voiai o rochie "greceasaca".
Daca ar fi sa aleg eu o rochie lunga pentru tine, as alege una a unui creator pe care-l ador: Oscar de la Renta:
http://www.zimbio.com/pictures/6ynA9srxU5b/Oscar+De+La+Renta+Runway+Fall+09+MBFW/50GQhRra15-/Bruna+Tenorio
http://www.elle.com/Runway/Ready-to-Wear/Spring-2011-RTW/OSCAR-DE-LA-RENTA/OSCAR-DE-LA-RENTA/(imageIndex)/51#mode=base;slide=51;
PS. Mie imi place negrul si vara dar tu poti opta pentru ce culoare vrei.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas MADA, plagiez si eu: cand si unde ne-om mai fi intalnit noi? |
Dar in ultima saptamana sigur nu! Sper ca saptamana viitoare sa skimbam aceasta realitate cruda... revin pe mail... daca nu adorm. Ca pe mine lipsa deadline-urilor... ma adoarme...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas MADA, plagiez si eu: cand si unde ne-om mai fi intalnit noi? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
De mine nu va amintiti niciuna ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Monn , am inteles si atunci, inteleg si acum, tu ramai una din slabiciunile mele (in sensul bun), indiferent ce s-ar intampla! |
Nu-mi mai amintesc momentul, dar cum sunteti amandoua dintre slabiciunile mele, va si io pe amandoua!
Monnvas spune:
INA, sarumana, rochia aia neagra mi-a mers la suflet! Bineinteles ca n-am vazut nimic asemanator prin magazine, dar amu stiu ce-as putea sa caut...
Tie, personal, ti se par caraghiosi piticii in rochie lunga? Ca asta iar ma tulbura, asa oleaca...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Inapreda
Mada nu inteleg eu metafora in profunzime dar o intuiesc si iti trimit un mare
Monnvas spune:
Pai n-aveti cum, noi ne-am rafuit pe privat, in public am fost niste doamne
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu-mi mai amintesc momentul, dar cum sunteti amandoua dintre slabiciunile mele, va si io pe amandoua! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas INA, sarumana, rochia aia neagra mi-a mers la suflet! Bineinteles ca n-am vazut nimic asemanator prin magazine, dar amu stiu ce-as putea sa caut... |
Si mie !!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
De mine nu va amintiti niciuna ? |
Io!Io! Si daca sh incerca, nu ma lasa fie-mea!
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas INA, sarumana, rochia aia neagra mi-a mers la suflet! Bineinteles ca n-am vazut nimic asemanator prin magazine, dar amu stiu ce-as putea sa caut... Tie, personal, ti se par caraghiosi piticii in rochie lunga? Ca asta iar ma tulbura, asa oleaca... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nu stiu la care te referi pentru ca ambele sint negre.
Sper ca ai observat ca ambele modele au constitutie "de balerina" (care mie personal imi place de mor; mi se pare...sexy acest gen de silueta) si ca arata ambele suuuuuper in rochie lunga.
Prima tinuta e relativ usor de reconstituit: trebuie o rochie simpla lunga dintr-un material de calitate, o centura si margele! Eu ti-as propune altceva dar n-am cum sa explic. Eu am fost la mai multe nunti cu o...bucata de material innodat. Materialul a fost acelasi dar l-am innodat de fiecare data altfel si am primit complimente de fiecare data. Am fost si...vaca pentru ca mai multa lume m-a intrebat de unde mi-am luat "rochia" si...am mintit in ceea ce priveste provenienta ei.
1.57 cu 12 cm tocuri = 1.69
Mie mignonele imi plac. Nu cred ca ai fi caraghioasa.
Caraghioase imi par:
-"doamnele" in rochie lunga turceasca (cu corset, trandafiri, paiete etc) intr-o locatie shic
-rochiile lungi cind dress-code-ul spune altceva
-rochie lunga la nunta intr-un restaurant de cartier
etc.