Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 9
Lara27 spune:
Ady, quilty
Roxa, mielul, da? curca e vorba Sabinei, iar eu sunt Lara, L-A-R-A, nu Laura (Sabinutz, vezi ce lipici au vorbele tale??)
to be continued..
anaasta spune:
Asta e posibil, inseamna ca eu nu am vazut din alea reusite. Ce am vazut eu erau niste dungi si oei niste fire de par care aratau aiurea, ori fara fire de par deloc.
Cris_25 spune:
Sami dear, mergem inainte cu FIVul ... maine fac hormonale, apoi incep sa iau AC, in 16 aprilie vom fi la prima monitorizare. A doua monitorizare mi-o face altcineva ... apoi revine PK. Inca n-am intrebat, ca n-am avut curaj (mi se pare ca i-am scris exagerat de mult lately ), dar ma bate gandul sa fac a doua monitorizare acasa. Ma mai gandesc la asta!
Eram aproape hotarata sa amanam (dar nu stiam pana cand ... probabil in vara cand puteam noi era PK in conced... apoi in toamna nu era sigur ca ma pot sincroniza cu baby), dar parca s-au aranjat toate in final. Monitorizarea aia ce mi-o face altcineva nu ma incanta tare, dar asta sa fie cea mai mare pb. Clexane nu fac ... ca nu prea-i vad rostul in cazul meu (sper sa nu-mi para rau ).
Va pup....fug si eu la tv...ca m-ati tentat
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
samira33 spune:
adriana,da,am sprancenele aranjate mereu...dar asta presupune efort saptamanal n-ai "auzit"???
de 2 ori pe luna la pensat si de 4 ori pe luna vopsite si pigulite tot timpul...si nu mai vreau....am obosit naibilor.
daca ar fi dupa creierii mei mi-as tatua si conturul ochilor cu negru punctat...mi-as face si conturul buzelor cu o nuanta carnala...sa fiu o diva de cum deschid okii dimineata...sa nu mai stau sa ma mascaresc in fiecare zi...i-as face ceva si parului sa stea impecabil degeaba...si unghiile le-as vrea patrate si lungi si impecabile si french-uite in permanenta...si tot asa.
nu mai am rabdarea necesara pentru toate bibilelile astea.
cred ca imbatranesc fetelor.
Ralu_mv spune:
Dupa eforturi sustinute de >30 min de a ma reconecta la net, revin :)
Roxa - bafta multa si sa fie cu vesti bune !
(eu sunt cu planta, sabina e cu curca)
Ana - eu cred ca daca senzorul ala nu te-a vazut, chiar esti Diva veverita, ca oricum la cate seminte/nuci mananci ca o adevarata diva eco/bio a padurii cum este si veverita
sami multumesc de intrebare; incerc si eu sa va mai citesc, asa rara rara :) - apropos, nici eu nu-s fan sprancene tatuate, daca tot ne dam cu parerea :) (de altfel atat de ingrozita sunt sa nu raman fara, ca nici nu le mai pensez mai deloc :) )
adipapazi spune:
samiara, te duci la kata salon si te face de innebuneste samiroiu si mai rau de dragul tau.
acu vbesc pt fete, ca tu stii: eu am avut toata viatza mea complexul sprancenelor. le am mici, scurte, rare, groaznice. dupa nastere, am studiat faza cu spranceana tatuaata. am lasat 3 luni sa creasca sprancenele, doar-doar oi scapa de tatuat. am mers la kata si mi le-a desenat fir cu fir, am crezut ca lesin de fricire, psarea phoenix era proasta pe langa mine, sa renasti din sprancene a fost ceva de nedescris. asa ca 2 sapt am mers la prima sedinta si am tatuat FIR cu FIR, alegand impreuna culoarea. la inca 10 z am mers pt retusul final. nu se vede absolut deloc ca am sprancene tatuate. sunt foarte naturale. ideea este sa le faci FIR CU FIR, nu dunga. de atunci merg si nemachiata pe strada, chipul meu a intinerit, mi-as tatua si conturul buzelor, iar cand oi fi o baba ridata imi scot grasimea de pe fund si coapse si o bag in riduri. balcoanele lasate sau vergeturile de dupa sarcina nu ma deranjeaza, dar sprancenele mi se par cheia feminitatii, ca si claviculele. curaj! trebuie doar sa nimeriti pe mana cuiva priceput.
sami, kata e unguroaica, stie ce e kaali, pk etc. cum sa dea gres?