Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 10
aadina spune:
Buna dimineata fetelor. Sa aveti o zi frumoasa. Cred ca si vremea va fi frumoasa azi, asa se vede de pe geamul meu.
Eu si Roxa avem acelasi medic. Eu credeam ca sunt singura care are probleme cu el de comunicare, dar vad ca ma insel. Voi vedea eu de saptamana viitoare cum ma inteleg cu ei.
anaasta spune:
Dragelor, sa aveti o zi frumoasa!
Ralu
Deci, eu cred ca am vazut sprancene tatuate dungi, nu fir cu fir.
maria81 spune:
neata va pup pe toate
...si ma regasesc cu varf si indesat in tot ce ati povestit voi de cum ne privesc altii, de cum vb toti numai despre copii, si sincer mi se pare exagerat ca at cand te intalnesti la un suc sa vb numai despre copil, copii si vb samirei sa te minunezi de ce face de parca ar face pt prima data
samira ti-am testat reteta de mucenici, f buni
adriana, aristica, lyly, elenus, smaick
roxa Doamne ajuta
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
maria81 spune:
adriana raportez ca pe 5 martie mi-am facut progesteronul, iar pe 13 martie a aparut CM (de pe 11 martie au inceput petele maronii, dar eu consider prima zi cand incepe sa curga "cu tupeu")
o fi bine nu o fi , asta e
degeaba sunt analizele ok daca rezultatele sunt zero
sincer sunt cam in galeata dupa ultima recomandare a dr. si anume: sa apelam la donatori (odata sa facem cu ovocite donate, alta data cu sperma de la donator si APOI CU EMBRIONI), deci sa experimentam
eu sincer inca sper la o minune pe cale naturala
o astept pe aristica cu vesti de la turci, pe samiruta cu rezumatele despre turcaleti si apoi ma reorientez
pupici
samira33 spune:
neata girls.
maria,cam rarut pe la noi.
adino,stiu ca doar mi-ai povestit...am vazut rezultatul.
o zi buna tuturor.
maria81 spune:
samira zilnic sunt cu voi, dar doar citesc...de scris mai rarut
nu o sa scapti de mine niciodata sunt cu ochii pe voi non stop
adrianaady spune:
Maria deci a venit dupa aproximativ 7-8 zile, e binisor as zice.
Mai adu-mi aminte te rog ce probleme aveti voi, ca sa inteleg de ce te-a trimis la ovocite donate
maria81 spune:
In 2009 am facut si 3 inseminari. Nici una reusita. La primele 2 IA am facut stimulare cu MENOPUR 150 UI si am avut 1-2 foliculi, la a 3-a IA stimularea am facut-o cu PUREGON 150 UI si am avut 7 foliculi.
In octombrie 2010 am facut primul FIV (inainte am luat anticonceptionale), stimulare cu MENOPUR 150 UI si PUREGON 150 UI. Din 7 ovocite recoltate 3 au fot mature, au rezultat 3 embrioni din care unul s-a oprit din evolutie.
In ziua 2 aveam: - 1 embrion cu 3 celule, fragmentare minima, grad I-II; iar cel de-al doilea embrion 3 celule fragmentare grad II.
In decembrie 2011 FIV2 (protocol scurt), stimulare din a 3-a zi a CM cu GONAL F 300 UI, din a 6-a zi si ORGALUTRAN. Din 9 ovocite recoltate 5 au fost mature si s-au obtinut 5 embrioni.
In ziua 3 am avut 4 embrioni de cate 8 celule si unul de 5 celule. In ziua transferului (ziua 5) au mai ramas 2 blastocisti de foarte buna calitate pe care mi i-a si transferat si o morula pe care nu au vrut sa mi-o transfere.
La ambele FIV-uri am facut clexane de 0.4 UI.
Spermograma – ok
endometru - ok
am facut HSG in 2008 - trompe ok
urmeaza dupa Paste o laparoscopie.
Asta este in mare povestea mea.
adrianaady spune:
Maria deci 2 fivuri la care nu ai raspuns deloc rau , ca inseminarile nu inseamna mare lucru pt mine ; Eu zic ca sunteti tineri( stiu ca nu e o consolare, o zic din prisma faptului ca timpul uneori e aliatul nostru); nu aveti probleme majore, deci nu e cazul de donate in acest punct. Dr Albu iti facu sugestiile astea?
Hai capul sus fata draga, si curaj , mai incearca natural, si cand ai banuti stransi fa fiv; sigur iese soarele si pe strada noastra