Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 8
anaasta spune:
Ba eu nu am simt diva deloc. Sa va zic de ce. Azi am avut treaba la o banca, nu dau nume , banca la care am mai incercat o data sa intru ca sa platesc o taxa pentru un curs si nu am reusit si pace. M-am uitat pe geam inauntru, am vazut alta usa si o incapere, dar n-am reusit nicicum sa intru. Am sunat la telefon, numar Romtelecom, de mi-a venit acru si nu raspundea nimeni. Am mai trecut pe acolo de multe ori si vedeam uneori agentul de paza si ma gandeam cum mama naibii... Azi ma duc iarasi, cu asigurari ca functioneaza sucursala, e ok, mergi. Ma duc, patesc aceeasi faza, nu pot intra. Ma fatai pe acolo si pe langa ATM vad un buton, ma gandesc ca or avea astia interfon, apas butonu'... sufletu'... Ma uit iarasi pe geam, aceeasi chestie, incep sa topai pe acolo, ma dau in spate, vin in fata, ma uit pe geam, nu vad pe nimeni, topai iarasi. In fine, ma uit iarasi pe geam, se uita la mine o femeie de serviciu cu o moaca din aia perplexa. Eu, si mai perplexa. In fine, se deplaseaza ea si se deschide usa... Ce mama naibii, ma gandesc, si ma pregatesc sa zic vreo doua, dar ma limitez la intrebarea "pot intra, e deschis pentru public"? Da, imi zice ea. Pai, am incercat sa intru si nu am reusit. Ah, zice ea, e din cauza ca sunteti prea mica de inaltime si nu va recunoaste senzorul, mai patesc si eu cateodata asa. Mda, oi fi o veverita si nu stiu eu... Na', diva my ass!
samira33 spune:
noapte buna roxa
Doamn-ajuta!!!iti tin pumnii...sa iasa cu ochisori din fulgi de nea.
anaasta spune:
Nu stiu ce sa zic de sprancenele tatuate, Sami. Arata bine de la distanta, la TV etc., dar de aproape mi se pare ca sunt totalmente nenaturale. Asta e perceptia mea.
samira33 spune:
ntz,ntz,ntz anushca...ti-l dau pe domnu' indarat.
ba esti o diva in miniatura...ce,nu stii ca esentele tari se tin in sticlute mici???
Ralu_mv spune:
So, 5ab1na, ai demonstrat perfect idiotenia gloatei majoritare ... daca nu ne binecuvanteaza nu stiu ce zeitate, vezi, de-aia !
Sa va mai spun una: ma ia o baba de la tara la o inmormantare de mana (baba nu mi-o aminteam neam, ea stia cine eram): auzi, da tu ai copii? eu: nu; - da de ce maica, ca e pacat... ; eu - de d-aia (incarcand sa scap); - pai sa te duci maica sa te cauti, nu sta asa, maica !
samira33 spune:
daca-s bine facute nu se vad aiurea nici de aproape...parol,am vazut eu si am studiat sprancene tatuate de aproape.
daca nu e "meseriasa" cosmeticiana...ies horror.
anaasta spune:
Da, mai, Sami, da' divele nu cred ca topaie in fata unei usi de banca, exasperate. Divele sufla, asa... din coltul gurii bucla rebela de par si stau calme si gratioase pana le vine cineva in ajutor... Deci, eu sunt cel mult di vina ca nu m-a dus capul sa ma lungesc un pic, asa... vreo 2 metri la senzorul ala idiot.