Clubul "babelor" FIV-oase 19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,ce ai decis???incepi FIV-ul norocos???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira imi placu asta cu frumoase, inteligente, dive....
Sabina, Lara, Ana stati pe vplay??? de aia mi se incarca mie asa de greu??? spuneti repede care e infractoarea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Da, Sami, stiu ca esti optimista de felul tau. Insa unul din rosturile noastre pe aici e sa ne tragem de manecuta una pe cealalta cand suntem triste si suparate si deprimate etc... Cum altfel sa ne putem ajuta una pe cealalta?! Uite acum si la Cris.... Nu fi trista, lasa ca o sa treaca toata perioada asta neagra si o iesi soarele si pe strazile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mda samira
n-am spus pt ca stiu sigur ca nu ar sti ce inseamna. ar crede ca este vorba despre altceva.
eu am avut primul exemplu in persoana unei colege de serviciu. fiti atente la vocabular va rog.
se intampla sa povesteasca despre o prietena care a facut o inseminare la unguri. repede tzac-pac doctorul ungurul i-a pus doi copii si a ramas insarcinata. acum are gemeni si amandoi parintii sunt f mandri. el, tatal (prieten cu aceasta colega de care-ti vorbesc) se uita la ei si spune: ce mandru sunt de copiii mei.
colega mea continua si spune: si noi radem de el pe la spate si spunem: ei da' de unde...cine stie ai cui ungur sunt! ca doar ai lui nu sunt.

asta mi-a fost dat mie sa aud si eu m-am decis sa nu spun. oamenii asa vad si cred ce le place. iar eu sa ma apuc de dat explicatii...nu. multumesc.
cand vb cu persoane care nu cunosc denumirea corecta a organelor reproducatoare...care cred ca ai copii daca te binecuvanteaza o entitate sfanta...nu ai ce vorbi.

v-am povestit deunazi cum mama mea a fost atenta la maternitate sa nu ma incurce. a povestit in familie. vreau sa va asigur ca eu seman cu mama mea la fata. seman cu tatal meu. ei bine cand eram eu mica, in vizita la bunici cu verisoarele mele afara prin curte...simpaticele mi-au spus ca eu nu sunt a parintilor mei. ei? imi amintesc doar cum am ramas in curtea aia singura si mi-a fost teama sa intru in casa!!!
asta se intampla cand lumea pricepe ce vrea. vorbeste in gura mare numai prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, eu si Lara sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Cris ce spui tu acolo de vorbele oamenilor e foarte adevarat ... din pacate ... mie nu-mi iese din cap un interviu la tv al tatalui Madalinei cu parul de foc ... ca barbat-su n-a iubit-o destul sa ii faca un copil natural, ca ce e aia in vitro, ca ala nu e tat-su si ca stie el cum se fac copii ... si nu mai zic cate si mai cate ... si mai era totusi vorba de nepotul sau, pe care vroia sa l ia de la tat-su ala impotent ...
Asa ca de la faza aia eu nu ma mai mir de nimic, ba chiar ma scarbesc oamenii de genul ...

Mergi la inceput

fetelor...cochetez cu ideea de sprancene tatuate.
ce ziceti???
sunt multumita de lungimea sprancenelor mele...de fapt sunt multumita de forma pe care mi-o da cosmeticiana mea...mi le pensez de 2 ori pe luna...insa mi-ar place sa nu ma mai duc de 2 ori pe luna la pensat si sa-mi vopsesc in fiecare saptamana acasa sprancenele.

aristico....vorbeste Andreea Marin Banica de ACIBADEM!!!!
e adevarat ca pe probleme de cancer.

uitati--va la AMB ce sprancene marfa tatuate are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Samira, cum sa ma supar? Radeam si eu de prostia mea, pe de o parte, iar pe de alta parte ma distram de cele spuse de voi.
Fetelor, nu mai luati in seama "gura lumii" care e ffff mare si n-o puteti inchide, e liber fiecare sa gandeasca ce vrea. Eu zic pe oamenii de genul asta, nu-i duce capul la mai mult, pur si simplu nu pot mai mult de atata.
Cris , capul sus, nu ai voie sa cazi acuma in butoi, hai, sus ca avem treaba. Nu e bine sa incepi un FIV in conditiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Samira esti incurabila, daca ma gandesc si la faza de 8 martie, mor de ras.
Hai ca fug la nani, noapte buna, fetele.

Mergi la inceput

aaaa....fetelor,pai la capitolul...vorbe de duh ale celor care "stiu ei mai bine cum e cu insamantarea asta in eprubeta"...am auzit si eu atat de multe incat...nu as avea energie si timp si loc sa le reproduc.
deh...fiecare atat cat poate.

daca eu si sotul meu suntem impacati cu ideea,credem in ea...restul lumii nu conteaza.

Mergi la inceput