Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 19
anaasta spune:
Multumesc, fetelor. Sunt un pic mai ok acum pentru ca mi-a zis si mie hubby meu ca pleaca doar marti.
Distractie placuta, Lara si Sami si o seara frumoasa tuturor.
5ab1na spune:
elenus te-am gasit acum cotrobaind cu google...
nu mai ai vreo pastila din aia de DHEA? ti le cumpar daca mai ai!!!
sau poate-mi zici cum o pot comanda?
daniela74 spune:
Sabina,ce vrei mama sa faci cu o pastila? Trebuie sa iei cite 3 pe zi,adica 75 mg cel putin 3 luni inainte de fiv.Eu una nu mai cred in ele,am luat la ultimele 2 fiv-uri si nu am avut nici un embrion de transferat,din 5 si respectiv 2 ovule,din cauza calitatii proaste nu mai vreau,nu.
daniela,
elenus26 spune:
Neata fete cucuiete!
Sabinuta nu mai am nica pe acasa(am dat tot). Eu am facut atunci comanda pe Amazon la Vitamin Shop (cele cu eticheta albastra scris cu alb): http://www.vitaminshoppe.com/search/en/query.jsp?q=dhea&intsource2=main&tab_selection=vitamins.
Ele nu costa foarte mult, dar transportul (cu UPS)este destul de mare cca 48 dolari. Ajung in max 8 zile lucratoare. Se mai platesc taxele acelea vamale.
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
aadina spune:
Sabina, daca te ajuta cu ceva mai eu vreo 48 pastile DHEA 25(le-am numarat). Eu vin in Iasi , luni, la ora 9 la Arcadia. Ne intalnim si ti le dau.Vorbim mai tarziu, acum plec sa invat copiii destepti matematica, la un centru de excelenta.
5ab1na spune:
aadina te iubesc
abia astept sa te cunosc
luni la 9 la arcadia. negresit. mai vb cu tine pe pm sa mi te descrii: bruneta si cu ce geanta vrei tu
ei daniela...speranta...stii tu NU MOARE.
multumesc tuturor fetelor.
aadina tinem legatura
Lara27 spune:
girls, am facut si eu ochisori
eu azi calatoresc. va doresc un WE fain de tot
to be continued..
samira33 spune:
va pup fetelor
ce faceti???
eu azi am program administrativ-curatenie,mancare,spalat.
spre seara vrem sa mergem la Decatlon sa-si cumpere Samiroiu niste treninguri si niste tricouri.
o Sambata faina va doresc.