Clubul "babelor" FIV-oase 19

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

je?
pentru calitatea ovocitelor...
sambata faina
si eu la capitolul administrativ, o astept si pe aadina sa-mi dea de veste...treburi din astea
va pup

Mergi la inceput

gata aadina
multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenus26

Neata fete cucuiete!

Sabinuta nu mai am nica pe acasa(am dat tot). Eu am facut atunci comanda pe Amazon la Vitamin Shop (cele cu eticheta albastra scris cu alb): http://www.vitaminshoppe.com/search/en/query.jsp?q=dhea&intsource2=main&tab_selection=vitamins.
Ele nu costa foarte mult, dar transportul (cu UPS)este destul de mare cca 48 dolari. Ajung in max 8 zile lucratoare. Se mai platesc taxele acelea vamale.

"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

nu pot sa cred ca sint asa de ieftine,eu am platit pentru 3 luni 229 dolari canadieni .Aici este o singura farmacie naturista care le vinde,deci niste hoti....
Elenush eu inca mai astept sa ne dai o veste buna,sau mi-a scapat ceva?????

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

eu pentru DHEA am platit 43 de euro 60 de pastile 25 mg

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

daniela si amaliaro
cine stie daca folosesc pastilele astea la ceva...
daniela spune ca nu
amaliaro asteapta inca sa vada
elenus?
eu? sunt pregatita sa testez.
ieri am facut analizele de ziua 2
ca o floare ma prezint: fsh 9, LH 7???? E2 66pg. tsh- 3.24 (asta e inca in studiu-abia ce am marit doza de euthyrox)
cand am tsh 1 am 2 situatii: 1) fsh 6 si E2 200 si 2) E2 - 90 si FSH 18???
voi ce mai spuneti? eu azi fac un gulas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

eu mi-am baut cafeaua si ma pregatesc de shopping ,ma duc sa-mi iau costum de baie ca se apropie vacanta ,pantofiori ca vine primavara si ce mai gasesc

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu sunt foarte fericita ca e cald afara.
stau cu geamurile deschise de dimineata in toata casa.

gatitul l-am lasat pe maine dimi ca si asa ma trezesc la 7-varza calita cu piept de porc,ciorba de curcan,salata de vinete si salata de ardei kapia am in meniu.
acum ma delectez cu spalat,strans prin casa...aranjat lucruri in dulapuri.
am facut curat in balcon.
de saptamana viitoare vreau sa-mi incep curatenia de Paste...trebuie sa termin pana de Florii ca in Saptamana Mare nu-mi place sa smotruiesc....si oricum voi fi ocupata cu bagaje,bibilit personal si pregattit ce pot sa fac acasa-adica oua,drob si pasca pentru la munte.
am stabilit aseara cu gagicile meniul pentru Paste.

incep cu marea rocada din dulapuri-mi-am bagat nasu' mai devreme pe la lucrurile de vara...sa vad ce mi-ar mai trebui...m-am probat cu cate o rochita de care imi era dor si pe langa faptul ca am constatat cu placere ca-mi vin mai largi ca vara trecuta...mi-am adus aminte ca e minunat sa te imbraci doar cu o rochita flu-flu...si sa circule aerul peste tot ...abia astept vara.

apoi continui cu spalat de covoare,perdele,draperii,huse....geamuri,smotruit baie si bucatarie.
dus si completare pamant la plante.

ca sa nu mai spun ca am si multa treaba la servici.
dar...sanatosi sa fim ca le dovedim noi pe toate.

sunt intr-o perioada in care mi-e bine sa nu vorbesc/gandesc despre analize,investigatii,FIV...ma simt linistita si detasata de subiectul asta momentan.
iar pe voi va percep ca pe niste prietene cu care stau la sueta.

Mergi la inceput

Sabina intra aici hop (cele cu eticheta albastra scris cu alb): http://www.vitaminshoppe.com/search/en/query.jsp?q=dhea&intsource2=main&tab_selection=vitamins. si dhea ppe care o am eu este cea cu ambalajul si capacul galben

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

biz biz ce albinuta esti sami
bravo
eu am chef sa discut despre analize si investigatii numai ca, oricat discut, nu vad luminita:))

Mergi la inceput

Sabina luminita sunt eu numele meu este:Luminita Amalia lasa Sbina ca vine el soarele si pe strada noastra sti ca in viata daca iti doresti ceva cu ardoare DD ne va da

amalia tsakoniati

Mergi la inceput