Clubul "babelor" FIV-oase 19

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai cand imi zicea ea de closty si cum afecteaza endometrul, i-am zis ca da, stiu, am citit, dar pot lua medicamente pentru asta si am inteles ca e ok. Ca si cum as fi vorbit la pereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, si ziua mea a fost una trista azi, deci rezonez extrem de bine
in masura in care te intereseaza (si) parerea mea, ea este urmatoarea:
- luna asta, valorifica-ti sansele au naturelle (ovo monitorizata, contact dirijat, who knows?)
- apoi scrie-i mail la PK si fa fiv, pana la vara poti fi pregnant (stimulare usoara, fertilitate dovedita, varsta ok, multe plus-uri)
- sa faci stimulare cu injectabile, si apoi inseminare in TM, mi se pare (mie), un efort (financiar, hormonal, emotional) aproape identic cu fiv, dar cu sanse incomparabil mai mici
big hug for you today

to be continued..

Mergi la inceput

Balanta, ce stii despre embrioloaga?

Mergi la inceput

Oh, Lara Care varsta ok?! Fac 36 luna asta. Si ce sa valorific?! Ca sotul meu pleaca luni de acasa...

Mergi la inceput

Deci, sunt cum ne se poate mai deprimata...

Lara, hugs si pentru tine , imi pare rau ca ai avut si tu o zi proasta.

Si, da, ma intereseaza parerea tuturor, asa ca sa nu se sfiasca nimeni. Desi, asa cum ganditi voi, gandesc si eu. Doar ca imi pica bine acum sa aud si parerile altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor.

anushca,imi pare rau pentru vestile proaste.
endo ok mi se pare minim 9mm in ziua ET...mai mic nu.
daca as fi in locul tau as merge direct la FIV.

sabinutz

sunt mai aglomerata in perioada asta fetelor,de asta scriu mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ana, sunt de acord cu Lara! Din motive financiare si de comoditate, am facut si eu 2 FIVuri la Cluj ... Am zis atunci ca e mult mai ieftin si, in plus, daca e sa iasa, iese oriunde! Nu a fost deloc asa ... si uite ca am 3 FIV-uri la activ, dar ma simt de parca as avea 1 (dpdv al istoricului). Parca cele 2 FIVuri nu au contat! N-am invatat nimic din ele. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, as merge direct la PK... Sunt sigura ca daca faceam asta acu 2 ani, eram deja Asa ca, Ana, nu fi trista, poate asa trebuia sa se intample ca sa poti sa te orientezi in alta directie! Pup fata trista

Lara dear, why sad? Un big hug de la moi

Sunshine, nu cred ca s-a suparat nime pentru discutiile pe care le-ai provocat! Eu una chiar ma bucur cand se discuta lucruri care ne intereseaza! Fii cuminte Poate ar trebui sa mai iau si eu altceva in afara de acid folic ... O sa ma uit dupa ceva B-uri, ca parca Femibion n-as lua daca sunt sanse sa afecteze TSH!!

Sabina, multu de sfaturi ... esti tot timpul pe faza cand intreb una-alta. Pupici!

Roxa, vad ca te-ai decis sa faci FETul ... Tin pumnii stransi tare tare!

Aristica dear, unde ai disparut? Vezi ca se ia si Sami dupa tine!

Mi-a venit rezultatul de la hormonale & Co! Mi-a scazut si mie TSH (in sfarsit) de la 3,4 la 2,2! Nu e neaparat Waaw, dar e totusi mai mic!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ana, pe delia am cunoscut-o la inceputul lui 2009 cand am descoperit ca sotul are oats severa. fara analize, fara nimic, i-a facut sotului o schema de tratament cu multa branca ursului, care schema, dupa 3 luni, i-a adus spermatozoizii sotului de la 6 mil/ml la 200 000/ml (ma rog, eu pe vremea aia eram prostuta si credeam orbeste in medici si nu ma informam, de aceea a ajuns sa ia sotul branca ursului si alte porcarii date de delia, fara investigatii).
dupa episodul ala, am jurat amandoi ca nu ne vom mai trata vreodata in tm pt infertilitate...
anul trecut, am auzit ca delia ar avea niste procese cu niste pacienti, dar nu stiu exact despre ce e vorba. insa felul in care a "rezolvat" problema sotului meu, mi-a fost deajuns ca sa imi fac o impresie despre ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, multi inainte, varsta e ok, nu te mai amari degeaba, trust me..ehh, pana luni, mai e timp (spermatozoizii raman viabili pana la 3 zile in vivo), ideal ar fi azi si duminica (imi cer scuze ca ti-am programat love life-ul)

vroiam sa mai adaug ceva: stimularile, chiar si repetate nu iti afecteaza rezerva ovariana, se considera doar ca aduc la suprafata si ceilalti foliculi, care in mod natural s-ar pierde oricum, odata cu maturarea folicului dominant, luna de luna..deci practic, lucrezi cu materialul aflat la dispozitie in luna respectiva, care se va pierde oricum, odata cu ovulatia, intr-un fel sau altul (stimulat sau nu)..contrariul, este doar o alta idee bine incetatenita aici, pe forum

girls, va pup, merg sa ma pregatesc de o ieseala in seara asta, cu hubby, prieteni, sper sa-mi ridice putin moralul

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fete si va doresc o seara faina.

noi ne pregatim sa mergem la o aniversare de 6 ani a unei domnisoare...o zurlie blonda si carliontata...fetita unor prieteni buni care-si serbeaza ziua numai cu ...adulti in fiecare an c-asa ii place ei.
i-am luat un sarafan de blugi cu o curea roz in talie,colanti roz,o bluzita alba si una roz cu maneca lunga si desene si o papusica.

Mergi la inceput