Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 17
anaasta spune:
Deci, am fost la medic ca sa vad de urmatorii pasi cu inseminarea. Mi-a facut eco, ovarul stang are vreo 2 foliculi antrali amarati. Ovarul drept are vreo 3-4 antrali mai acatarii si inca cativa mai mici si un folicul dominant de 15 mm. Endometrul este trilaminar de 6,2 sau 6,8 - naiba stie de ce nu mai stiu dintre astea doua valori, mai ales ca nu seamana atunci cand le auzi... Deci, mie endometrul imi pare cam subtire in conditiile in care azi sau maine sau poimaine as putea ovula. Sunt atat de trista...
Mi-a zis ca la menstruatia urmatoare sa o sun in prima zi ca sa pot merge in a treia zi la eco si sa imi dea tratamentul. A spus ca ea nu vrea sa imi dea clostybergyt (asa cum imi sugerase mie PK) pentru ca ar putea afecta endometrul si am putea castiga pe de-o parte daca as raspunde bine la tratament, dar pierde din cauze de endometru. Ca nu are rost sa riscam pentru ca sa vedem daca ma incadrez in acel procent de 10-15% de femei ale caror endometru este afectat de closty. Si vrea sa imi dea injectabile. A zis ca ea ar opta in cazul meu mai mult pentru FIV, dar avand in vedere ca nu demult am obtinut o sarcina ar insemna sa putem reusi si asa.
N-aveti idee cat de trista sunt acum... Nici nu stiu ce sa fac. Mi-e ca epuizez aiurea cu injectabile si amaratii astia de foliculi pe care ii mai am. Si acum si-a revenit un pic dreptul si a cazut stangul....
5ab1na spune:
anaasta te inteleg femeia mea cea scumpa.
as scrie un mail la goldenes kreuz la vienezi.
roxa-m spune:
Aanasta, eu zic ca daca ovulezi intr-o zi-doua, endometrul mai poate creste minim 1 mm pe zi, deci sanse exista, iar in endo de 7-8 mm e ok, nu dispera.
Cat despre closty, mie clar mi-a scazut endo din cauza lui, daca in mod normal la ov il am de 9-10 mm, dupa closty il aveam de 7 -8 maxim.
anaasta spune:
Pai, nu e dr mea. Ma duc la ea pt ca am inteles ca e singura care mai are cat de cat o experienta mai acatarii cu hormonalele astea afurisite. E Cezara Muresan.
balanta_tm spune:
ana, sa nu te superi ca iti spun asa, direct, dar eu nu mi-as irosi banii si nu as lua hormoni ca sa fac inseminari in timisoara. cred ca cezara lucreaza cu "marea" embrioloaga delia hutanu .
anaasta spune:
Da, Balanta, cu ea lucreaza. Stiu ce spui, la fel ma gandesc si eu, dar pentru inseminari nu m-as duce pana la mama naibii in praznic. Trebuie sa ma gandesc bine de tot si sa hotarasc intr-un fel anume. Dar nu ma incanta ideea propusa de ea deloc.
5ab1na spune:
anaasta think si zi si mie. poate ma decid intr-o directie
sami arata-ti ochisorii frumosi aici
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Am uitat sa zic ca sunt zi 8. Pai, eu l-am avut altadata in zi 9 de 9. |
Eu am luat din prima zi de stimulare cu Closty si estrogeni 2tb/zi.Si asa am avut endometru de 10mm parca daca nu mai mult, nu mai tin minte. Dar fara doar cu Lcosty aveam doar de 7mm, insuficient pentru o implantare.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi