Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 16
Looana spune:
Buna dimineata
Fetelor am durere de cap ,e ca si o migrena ,desi eu pina acum nu am avut inainte astfel de probl.
Cris linistita poti sa-l iei,vitamine ,tot ce ai de luat cu incredere poti sa incepi sa le iei....nu stiu ce procedura incerci tu dar iti trebuie.Si eu le-am luat deja din decembrie am inceput si cu femibion .
all
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Buna dimineata Fetelor am durere de cap ,e ca si o migrena ,desi eu pina acum nu am avut inainte astfel de probl. Cris linistita poti sa-l iei,vitamine ,tot ce ai de luat cu incredere poti sa incepi sa le iei....nu stiu ce procedura incerci tu dar iti trebuie.Si eu le-am luat deja din decembrie am inceput si cu femibion . all Looana |
Poti sa iei un paracetamol simplu (nu sinus)
5ab1na spune:
Looana nu am experienta asa sa fiu insarcinata si sa am o durere de cap. Imi pare rau, nu ma pricep ce sa spun.
ce fac babutele astazi?
sami n-ai mai zis nimic.
sunshine4ever spune:
Sa aveti o zi frumoasa si un weekend calduros!
Cris eu iau acid folic de mai bine de doi ani , cu mici intreruperi, de ex anul trecut din august, cand am zis ca fac o pauza si nu mai iau NIMICA. Parerea mea ca pt MTHFR ar fi bine sa iei si complex de b-uri. Daca nu vrei feminion1 (desi mi-am dat seama ca m-am pripit cu valoarea mea de 2,11) poti sa iei acid folic + b compelx de la doppel herz.
Fetelor, cu ocazia asta imi pare rau ca am starnit discutii deespre TSH. Ce o fi fost in mintea mea ieri, nu stiu. Eram si pe fuga toata ziua, si cand am vazut valaore de 2,11, pe care eu nu am avut-o never ever...si stiind ca voi discuati despre o valoare de 1 pt stimulari....m-am panicat.
Dar in fine eu nu fac stimulare pt fiv, ci inghit cateva pastile de Clsty.
Si plus clar ca iodul e esential in hipotiroidism.
Doamne ce creier ars am fost ieri.
Scuze inca o data.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
Lara27 spune:
Hello ladies,
Sunshine, eu vreau sa cred ca asta e scopul intalnirilor noastre aici: sa dezbatem diverse topic-uri din aria de interes, sa facem schimb de pareri si experiente, sa ne sustinem una pe alta, sa ne incurajam cand things get tough, sa gasim intelegerea si toleranta pe care in lumea reala, le intalnim mai rar.. un simplu mangaiat pe crestet, de multe ori face diferenta ..
e locul in care evadam cand ne e mai greu, locul in care refulam cand frustrarea incepe sa ne macine, locul in care ne bucuram si radem, cand rasare soarele si pe ulita noastra
n-ai de ce sa te scuzi, ba chiar dimpotriva, orice input personal e binevenit, anytime..parerea mea
to be continued..
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Hello ladies, Sunshine, eu vreau sa cred ca asta e scopul intalnirilor noastre aici: sa dezbatem diverse topic-uri din aria de interes, sa facem schimb de pareri si experiente, sa ne sustinem una pe alta, sa ne incurajam cand things get tough, sa gasim intelegerea si toleranta pe care in lumea reala, le intalnim mai rar.. un simplu mangaiat pe crestet, de multe ori face diferenta .. e locul in care evadam cand ne e mai greu, locul in care refulam cand frustrarea incepe sa ne macine, locul in care ne bucuram si radem, cand rasare soarele si pe ulita noastra n-ai de ce sa te scuzi, ba chiar dimpotriva, orice input personal e binevenit, anytime..parerea mea to be continued.. |
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
roxa-m spune:
Buna fetele,
Vad ca e cam liniste pe aici, asa ca m-am gandit sa vin cu un nou subiect .Am incredere ca la voi gasesc mai multe explicatii decat la medici, in ce priveste urmatoarea problema.
Progesteronul meu in ziua 21 a cm-ului este cu 10 unitati mai mare decat limita superioara. Uite: val. mea e 25,70, iar val. normale de pe buletinul de analize sunt pentru faza luteala de 1,2-15,9 ng/ml, in conditiile in care ziua 21 ar fi a saptea zi dupa ov, ma incadrez la femei insarcinate in trimestrul I. Multa vreme m-am stresat din cauza asta caci n-am gasit un raspuns la intrebarile mele.Dr imi spuneau ca e ok si schimbau repede subiectul, mi se parea ca evita sa discute despre asta. Nici pe net n-am gasit raspunsuri legat de acest aspect. Si totusi, dupa fiecare IUI, respectiv FIV mi se da muuult progesteron sa pun, 6oo/zi. Am niste bufeuri uneori din aceasta cauza, incat n-am cuvinte sa descriu starile prin care trec. Si totusi mi se da in continuare utrogestan/arefam. Ati patit asa ceva? Oare e ok progesteronul in exces? Vreau sa zic ca am repetat aceasta analiza de mai multe ori, la mai multe clinici si tot asa l-am avut.
L-am facut si in zilele 2-3 si valoarea e de 1,49 (0,6-4,7 nmol/L, deci valoare normala.
fetele
roxa-m spune:
Sabina, chistul ar fi trebuit sa se vada la eco, nu? De prezenta chisturilor nu mi s-a spus niciodata nimic. Pe net n-am citit decat chestii de genul: cancer de endometru, chist nu stiu de care si am preferat sa nu mai citesc nimic.
5ab1na spune:
da ar fi trebuit sa se vada la eco.
am trecut si eu prin asta...acum nu mai am asa de mare progesteronul la 7 zile de la ovulatie. am un LH mare in schimb, E2 mare.
nu stiu ce sa-ti spun...