Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 14
sunshine4ever spune:
Fetelor eu nu am luat niciodata tratament pentru tiroida. Nu am avut probleme niciodata. Ori de cate ori am facut analizele (Tsh, Ft4, Atpo) imi erau in limite normale.
Deci ziceti ca nu e vb de femibion. Sa continui cu ea?
Roxa tin pumnii si DD ajuta. Inca un am am ajuns sa iti raspund, sunt tot intr-o fuga.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
roxa-m spune:
Sunshine, nici eu nu cred ca ai vreo problema din cauza femibionului. Acum m-ai pus si pe mine pe ganduri ca si eu iau de 3 luni femibion. Desi nu cred ca iodul din femibion influenteaza in asa mare masura.
Iti scriu luni sau marti, dupa ET.
sunshine4ever spune:
Totusi cred ca si iodul are un rol iin sarcina. Asta am gasit pe siteul Doppel Herz la Activ Mami, ceea ce este recomandat pentru gravide ''Iodul este un element esen#355;ial în formarea hormonilor glandei tiroide, care joac#259; un rol important în reglarea metabolismului. Hormonii glandei tiroide coordoneaz#259; multe procese metabolice, ca de exemplu: procesul de cre#351;tere, transform#259;rile energetice, formarea oaselor, precum #351;i dezvoltarea creierului.''
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
Lara27 spune:
Girls,
iodul e chiar indicat in hipotiroidie (TSH mare) si trebuie consumat cu rezerve in hipertiroidie (TSH mic). Cantitatea de iod din Femibion, e sigura, recomandata in sarcina, deci relax
Sunshine, tiroida ta parca se lenevise oricum (TSH mai maricel), deci ia fara remuscari Femibion, parerea mea.
Roxa, nu te mai incarca negativ cu diverse, fii zen, doar faci FET.. revenind la discutia de ieri, Femostonul (estradiol) poate avea si efect anovulator, deoarece estradiolul "pacaleste" organismul oprind dezvoltarea unui folicul dominant, dar nici pe departe nu e o regula (ex. tau); asta nu-l face un inhibator (e.g. decapeptyl, diphereline, suprefact)..conditiile de FET sunt ok; eu am trecut prin multe FET, data transferului a respectat mereu varsta embrionilor, la dezghetare n-am pierdut niciun grad ever, dar cum a zis si adijo, metodele sunt numeroase, cei de la Sibiu lucreaza conform modelului vienez (dr. Strohmer e co-fondator acolo) deci, per total, e ok. tinem pumnii si mai stai cu noi, daca vrei
to be continued..
Lara27 spune:
Sunshine, iodul e indubitabil, un element foarte important in sarcina si preconceptie, asta cred ca a incercat sa-ti spuna si balanta. Ia-l linistita, parerea mea
to be continued..
5ab1na spune:
un articol despre iod si hashimoto
http://sarah-tomley.suite101.com/iodine-and-hashimotos-thyroiditis-a100630
roxa-m spune:
Lara, pai crezi ca o data ce am venit, scapati asa de usor de mine? Eeee, s-o crezi tu Mai ales ca am ce invata de la voi, nu gluma. Doar ca nu reusesc sa sciu prea des din cauza programului prea aglomerat uneori. Dar stai linistita ca intru luni si marti si va dau raportul Apropo de palarie: jos palaria in fata cunostintelor tale medicale, de multe ori chiar ma bagi in ceata. Esti o scumpa, ce mai, ca de altfel toate fetele de aici.
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Sunshine, iodul e indubitabil, un element foarte important in sarcina si preconceptie, asta cred ca a incercat sa-ti spuna si balanta. Ia-l linistita, parerea mea to be continued.. |
Multumesc frumos!!!