Clubul "babelor" FIV-oase 19
Raspunsuri - Pagina 13
balanta_tm spune:
lara, lasa ca vine tare din urma nebunia cu femibion/iodine si poate eclipseaza pe dl (sau d-na?) clexane .
Lara27 spune:
Sabinutza -hutza-hutza, am remarcat ca nu ti-am lipsit deloc azi, ca sa nu zic dimpotriva..
cu toate astea, sa stii ca eu m-am gandit la tine..so
guess who did get the long protocol ? quess who? who?
ok, girls, reiau ideea si aici, la noi:
- am discutat cu PK azi in mai multe randuri..stiu, stiu, e ziua nationala a HU, dar, eu n-am facut decat sa-i trimit niste analize fresh pe care mi le ceruse (EKG, ionograma, etc) si pe care urma sa le gaseasca maine, la office; that's all
- in concluzie, la sfarsitul lunii, HSC+ biopsie de endo (inclusiv analiza histopat pt markeri specifici de endometrita) la Budapesta; daca totul e ok, green light pt next fiv, long protocol;
- daca, la HSC constata ceva abnormal (sinechii, aderente, polipi) sau mucoasa uterina inflamata, rezolva pe loc (pt. ultima ablatie de endo);
- daca in urma analizei tesutului prelevat constata endometrita, primesc tratament inaintea inceperii unei noi proceduri;
needless to say, cat sunt de incantata, da? i-am si spus you've made my day!!, fara nicio retinere
to be continued..
5ab1na spune:
lara
bravo bravo
numai ca recunoaste...iti trebuie putere de negociere.
cum sa nu-mi lipsesti fata mea?
nici n-ai vazut cat sunt de bucuroasa de 46XX
mai am oleaca de treaba. si inca oleaca dar ochiul de pe forum tot nu ma pot linisti sa-l scot.
roxa-m spune:
Buna fetele,
Bravo Lara, da-i bice, sa iasa totul cum vrei tu. Scuze ca "te-am botezat" nu mi-am dat seama, cert e ca aseara abia vedeam tastatura de somn.
Si, fetele scuze pentru curca/panta si alte denumiri de animale sau plante , la cat scrieti intr-o zi mai puteti avea pretentia ca omul sa stie exact fiecare vorba?
Adjo, multumesc pt explicatiile suplimentare, acuma chiar ca nu ma mai stresez deloc, ce-o fi, o fi, vom vedea.
Maria , de cand nu ne-am auzit.....
Si ca sa generalizez, fara a da nume pt a nu uita pe cineva, fetelor, va multumesc pt urari si nu va doresc decat ceea ce-mi doresc pt mine .
Hai ca fug la aerobic, parca vad ca dupa ce ma intorc am de citit vreo 10 pagini
Lara27 spune:
girls, merg home, revin putin mai tarziu
va pup maxim pe toate
sami, ochioasa mea prietena temperamentala, big hug si extra moco'
to be continued..
anaasta spune:
Madalina, felicitari pentru sarcina.
Eu stiam ca tiroida foloseste iodul pentru a a produce hormoni tiroidieni si ca excesul de iod poate duce la hipertiroidie. Stiu aiurea?!
Lara27 spune:
hi, I'm back
eu sunt extra happy, dar cred ca-i de la primavara si soarele de azi
Sabina, am vazut, am vazut, si m-am bucurat maxim pentru tine sincer, n-am avut emotii, deoarece tind sa-l cred pe PK, cariotipurile altfel decat normale, nu sunt regula, sunt exceptia..ar fi prea de tot sa le ai pe toate, esti si asa special enough (vb lui ady)
dap, puterea de negociere vine cu experienta, de data asta o experienta pe care nu si-o doreste nimeni, deci nu ti-o dori, draguta mea..
trebuia sa ma fi vazut, la prima intalnire cu PK, ca o floare ca un crin, hutza-hutza cu gentutza, batand des din gene ca o diva..nu pot sa spun ca eram novice, no way, dar ce stiam era pura teorie, istoria s-a scris ulterior..
de multe ori ma gandesc, cat de senine sunt persoanele carora aceste notiuni (n.r. medicale) nu le spun nimic, care se supun orbeste dorintei unui medic, sunt submisive si nu pun la indoiala explicatiile primite..mi-ar placea sa pot sa fiu asa..
eu n-am intalnit inca medicul cu care sa fiu intrutotul de acord, sa nu aleg sa-l cred selectiv..ar insemna sa gasesc medicul perfect..ori, dr.-ii sunt si ei oameni, au limitele lor si eu nu cred ca exista perfectiune umana, ergo omul sau medicul perfect..e poate ceea ce ne face sa fim atat de fascinanti ca si specie..oricum, PK este un medic, incontestabil, extrem de aproape de notiunea mea de perfectiune..
mada, care are aceleasi mutatii genetice (trombofilice), ca si mine, dar, spre deosebire de mine are si trompe functionale, a demonstrat ca PK are dreptate in ceea ce priveste implantarea si clexane (in cazul acestor 2 combinatii, ale mele)..
intamplarea a facut ca sa descopar tot azi, dincolo, povestea completa a unei fete de aici, care se lupta cu RIF, si in conditiile tabloului complet, sa constat cu stupoare, ca PK a avut..din nou..dreptate..frustrant, poate..dar si adevarat
eu nu spun decat..chapeau
to be continued..