Clubul "babelor" FIV-oase 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eu cred ca am citit ca iodul poate face rau doar la fetele care au ATPO.
eu am inregistrat variatii ale TSH din cine stie ce motive dar n-am putut da vina pe femibion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Balanta
Deci ai luat in sarcina o zi 25mg, urm jumate din 25 mg pana in sapt 16, repetand ft3 si ft4 sa fie in limite ?

Dupa s16 cand ai vazut ca este ok tsh ai renuntat la tratament ?

Imi scri pe privat la ce endocrinoloaga ai fost, sa stiu sa o evit :)

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mada, doza mea de l-thyroxin a fost din 2009 si pana in sapt 12 din sarcina curenta, 25 mcg. apoi am alternat: o zi 25 mcg, a doua zi 12.5. da, in sapt 16, tsh, ft3, ft4 - perfecte.
prof. strohmer a zis sa nu schimb nimic din tratament si prin sapt 20-22 sa repet cele trei analize.
endocrinoloaga de la noi se numeste dana david.

Mergi la inceput

so...we have a pregnant here
madalina ce faci?
felicitari!!!
spui si mie cat clexane iei pentru mutatiile alea?

Mergi la inceput

Iau Clexane 0.4, de la 4 sapt (maine am 7 sapt).
Momentan totul a decurs ok cu tratamentul asta, dar sunt si micuta, 47 kg la 160 cm, sper sa ajunga doza, caci am vazut fete cu doza de 0.6 la mutatiile astea.
In aprilie m-am gandit sa fac antiFXA.

6+

Mergi la inceput

super madalina
n-ai facut clexane din z1? n-ai facut nici de-alde exercitii yoga, exercitii aerobic&co?
aspirina ceva?

Mergi la inceput

Eu am ramas insarcinata, nu stiu cum, si am facut test, cu 2 zile inainte de a ma suna de la clinica ca mi s-a aprobat dosarul FIV prin programul de la stat.
Ne chinuiam de 3 ani (am povestit la pag 3, gravide cu trombo).

Tot ce am facut, mai altfel, sa zic asa, din vara 4-5 ori la sala (la clase, cycling in prostie, si powerfit, clasa cu ridicat greutati) si mancat sanatos. Din ian am inceput sa iau Femibion, acid folic, Magne B6 si aspirina. In ian mi-a iesit un set de hormonale groaznice, de am innebunit-o pe Balanta de cap cu intrebarile, iar urm ciclu am ramas natural. Cand am inceput Clexanele, am renuntat la aspirina

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta si eu am tot zis ca nu au legatura tsh si femibionul, este o idee aparuta nu stiu de unde si tot spusa ....
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Madalina, felicitari si o sarcina usoara
poti sa-mi spui, te rog, daca ai reusit prin fiv (al catelea, scuze, nu mai retin) si unde l-ai facut sau nature? pe de alta parte, daca reusita e nature, cred ca ma arunc pe geam
relax cu clexane, e suficient eu am aceleasi mutatii ca si tine si mi-a scos ochii PK mereu, ca nu face clexane diferenta in implantare..uite, tu esti dovada cea mai buna in acest sens, implantarea a avut loc si fara niciun fel de clexane..

balanta, mesajele tale imi dau mereu o nota de liniste si calm..imi place ca esti atat de cerebrala; tot in mesajul tau se afla si raspunsul legat de isteria cu Femibion (iodine)..pe mine, btw, ma irita mult mai mult, isteria din RO, legata de clexane

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

aha...asa cum am presupus, ma pot arunca pe geam
Madalina

to be continued..

Mergi la inceput