Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 9

Mmamita spune:
Salutare burticute dragi!
Mai fetelor, vad ca va tot plangeti de oboseala maxima, eu nush ce am patit dar am o energieeeeeeeeeeee….de dau pe dinafara!
Toata lumea se mira de ce burtoaie am, cu Ilinca n-am ajuns la nivelul asta nici macar in ultima zi si ma intreaba daca mai pot cara…dar zau ca eu nici n-o simt!
In schimb, ca sa ma plang si eu de ceva, am o aciditate de zile mari si stau cu Maaloxul in frigider si nu ma incumet sa-l beau, mai bine rabd. Da’ adevarul e ca nici eu nu mananc cum am trebui, adica no..ieri am bagat salam salsa picant cu feta si cu rosii, apoi mazare cu sos de rosii si apoi, ca sa pun capac am mancat si clatite cu magium si gem de visine…deci mi-am facut-o cu mana mea, stiu..dar asa bune o fooooost! Si azi continui cu vinete, deci ma obisnuiesc incet-incet si cu gatul asta ‘’arzator’’, ca doar chiar nu mai e mult!
Contractiile parca au fost mai domoale ieri dupa-masa, da’ nici n-am mai ridicat-o pe Ilinca (care, apropo are cam 11 kg acum), a fost mama acasa cu mine.. deci m-am menajat un pic.
Virgi, lasa gluma si potoleste-te, stii ca ai sanse mai mari ca alte fete sa nasti prematur..hold your horses, fa! Zici tu ca te-ai mai calmat, da’ parca nu te vad zacand…
Elly, tu cred ca mai mult de patut si nani nu vezi oricum, asa ca imi ramane doar sa-ti tin pumnii!
Tigruta, Luca ce zice de burtica?
Diana, pupicei si e valabil si pt tine aia cu ‘’hold your horses!’’
Va pupacesc, sunt super happy ca e vineeeeeeeeeeeeeeeeri!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (27+) :)

Anxy spune:
Ola chicas
Ce ma bucur ca sunteti asa bine, Dia, si ca ai atata energie
Virgi, are u nuts??? Cum sa te gonim? Toti ptr unul, unul ptr toti!!! Sa dea Domnul sa vina la timp dar oricum ar fi suntem aici!!! Ce tu crezi ca eu ma astept sa nasc fix pe 4mai cand au prezis ei? Doc a zis ca oricand din sapt 38 trebuie sa ne asteptam si nu ptr ca e anormal ci tocmai ptr ca majoritatea fetitelor dragutelor nu prin sapt 40
de aia ma si mut la Cta asa devreme din sapt 37
Waaaaaai, 2kg deja??? Ce grasunel avem noi Manca-l-ar mami!!!
Eu la raport am avut 24h cele mai horror din sarcina fara a fi insa cu pb reale majore, contractii sau altceva ci doar m-am simtit ca o guma mestecata si scuipata in servetel Obosita, prost dispusa, sifonata maxim!!!
Cand a venit Gabi Aseara eram ciufulita, umflata la fata si intr-un trening ingrozitor de casnica
S-a si speriat saracu'
Dar acum sunt mai bine, am avut ultima zi de munca cu multi pupici si imbratisari
Dar de ce nu poti conduce Albinuta? Adica si pe mine m-a intrebat o tanti Pecoista cum de mai conduc dar tot nu inteleg de ce nu
Aaaaa si da votez si eu ptr meetingul de joi 22mart la targ la 11 sau la pizzeria aceea Domino sau cum ziceati la 1:) Andra daca nu iei printesa ti-o iei
gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+

Mmamita spune:
Anxy, si eu conduc cel putin o ora jumate pe zi, nimeni nu mi-a zis ca n-ar fi ok..si sincer nu vad de ce n-ar fi (?), la fel am facut si la prima sarcina...
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (27+) :)

Anxy spune:
Cum ma Cori sa papi toate minunatiile neadecvate?:))))) Si eu am arsuri de la vinete sau icre dar de la ceapa cred Deci le evit:))
Heeeey azi implinim 33saptamani!!!!!!! Wiiii!!! Inca un mic pic!!!
gogosica pe druuum 32+ viiiiiiiine!!! AMR 7+

gyan spune:
Fleurdelise ca sa transformi mmol/l in mg/dl doar inmultesti cu 18. Deci tu tre sa ai max 99 a jeun si max 139 postprandial la o ora.Limitele mai variaza un pic(in jos) dar nu prea mult cred ca in functie de dr.Mi se pare curios ca nu te monitorizeaza mai bine,la 2 luni mi se pare fff putin.Si da,pe parcursul sarcinii va trebui sa cresti doza de insulina;oricum o singura administrare pe zi nu e mult.Ar trebui sa pui 1000 de intrebari cind te duci la control pt ca asta e o treaba serioasa iar daca o scapi de sub control nu e bine.
VirgiL,Anxy,felicitari pt o noua saptamina.Va invidiez ca aveti atitea sapt,mie mi se pare asa departe si ca trece asa greu cu toate problemel incit numar zilele .. 27 sapt

onutza83 spune:
Ziua buna!
Ancutzo gata serviciu a?prenatal scrie pe tine:)) sa stii ca de la ceapa am si eu dar nu pot sa o las:)))).Indiferent cum e in mancare pusa sau cruda imi da bataie de cap
Virgi da ce faci mamaica? Ai trecut pe bomboane multe vad.Ei lasa ca nu o fi dracu chiar asa de negru mai este un pic..ca daca il nasti la 38 de sapt nu o fi bai.Eu zic sa fii mandra de colul tau de 4 :)
In rest obs ca e epidemie de contractii:))) Poi ce asteptati mai fetelor sa fie totul roz?Asa e in sarcina!!! Am o vb: Cine a spus ca sarcina e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei ori era drogat ori era beat!!Orice medic iti spune ca nu e asa roz viata de gravida..bine exceptand loviturile din burtik ale lui bebe.
Concluzia : Vreau sa treaca o zi adik 24 de ore fara sa va aud de contractii de dureri si de intrebarea: Oare e normal sa ma doara?Pe voi va doare?.Sper sa nu fie un sindrom de ala unde daca are cineva ceva de acum sa avem toate!!!
Vine primavaraaaaaaaaaaaa!!! la iasi dumnik 20 de grade:) si am vazut ca nu mai imi vine balerinii:)) mi s-au marit picioarele:)) de la 37 ajung la 40 cred:))) oare in inaltime nu cresc?Mi-as dori eu..vise Oanooooo viseeee!!!
Va pup!!!!!
Oana cu Bebe Tudor 31 +AMR UN PICCCCC

onutza83 spune:
Am recitit postarea!!! Sunt un pic analfabeta recunosc:))) Orice greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!!! Si fiind si gravida cer iertare in totalitate:)))))
Oana cu Bebe Tudor 31 +AMR UN PICCCCC

gyan spune:
onutza83 si mie mi se intimpla des sa fac greseli dar editez ce am scris,daca-mi dau seama de ele,bineinteles
De acord 100% cu tine in leg. cu "cea mai frumoasa perioada din viata unei femei". Sau poate,in comparatie cu ce urmeaza,asa ni s-o parea dupa nastere 27 sapt

onutza83 spune:
Poi daca vom gandi din start asa cine o sa mai faca , copii??Bunica lui Stefan cel mare!!!!!!!???Daca ar fi toate rozzzzzzz si ar curge numai lapte si miere..ohohhhhhhoooo ce bine ar fi nu??
Dupa ce nastem ce poate fi rau??Ca nu dormim destul?Daca e sanatate si voie bune trecem si peste asta!!!Apoi incepem cu altele..
Important e sa vedem partea buna la lucrurilor si sa fim ZENNNNNNN!!!
Virgi am o rugaminte la tine!!!!Da-l pe Zen la imperechere:))) si da niste pui de Zen fetelor mai pesimiste ca sunt ohooooo o gramadaaaaa
Oana cu Bebe Tudor 32 +AMR UN PICCCCC

gyan spune:
Am vazut si auzit multe gravide la viata mea dar pina nu am trait pe pielea mea nu am inteles ce inseamna sarcina.Insa se pare ca pt unele totul e roz de fac multi copii sau de-i abandoneaza. 27 sapt