Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Stefulici, imi pare rau sa aud ca si tu trebuie sa stai in pat. Noi suntem putin mai inconstiente si mai trisam din cand in cand cu iesiri scurte la aer Simt ca o iau razna in casa. Oricum nu exagerez si o sa ma potolesc in vreo 2 saptamani de tot. Pana acum am mai avut de facut unele cumparaturi, iar ultima serie o facem la Baby Expo... vreau sa am totul pregatit in caz ca imi face mandra vreo surpriza si se grabeste. Dar suntem 90% gata si cu camera si cumparaturile pentru primele saptamani, asa ca in urmatoarea perioada promitem sa ne potolim

Aever, ziceai ceva de facebook? Exista un grup format? Poti sa imi spui mai multe, pt ca vreau si eu sa fiu invitata... acolo e mai usor sa comunicam in timp real

PS: ma dispera faza cu moderarea posturilor mele... ca pana apar dureaza foarte mult . Are idee cineva de ce in continuare trebuie moderate posturile mele, ca doar am depasit limita de 10... sa fie o eroare?

Ioana 31+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna seara burticute mai mari si mai mici
Anitta sa-ti priasca concediul, sper ca te odihnesti si nu esti o mica furnicuta. Multa sanatate sa-ti treaca tusea sicaitoare.
Noi ne-am distrat super in week-end cu multe plimbari si vizite prin parcurile din Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Bun venit noilor mamici sa aveti copii frumosi si sanatosi.
fetelor voi folositi dresuri pt. gravide, daca da de unde l-ati cumparat? Eu am vazut pe net cateva modele de la fiore dar nu as da comanda doar pt. o pereche, intai vreau una de proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ionelu, depinde ce probl ai tu. Eu am cerclaj i n-am voie sa ma ridic din pat decat sa ma duc la baie... nici in fund n-am voie sa stau. Tu de ce tb sa stai in pat?
Si oricum la tine fatul e viabil, chiar de-ar fi sa se nasca. Mie mi s-a deschis colul la 22 de sapt... Chiar si acum la mine e prea devreme sa se nasca... e alta situatie.
Tu ce probl ai?
Oricum sa stii ca nu procedezi bine cu plimbarile... dc ti-a zis sa stai in pat, mai bine asa faci.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna seara fetelor
si bun venit noilor burtici
ne-am plimbat si noi azi vro 5 ore mai de voie mai de nevoie... am fost dupa acte si la doctor
bebe e bine desi doctorul nu i-a masurat decat bataile inimii: 140 bpm, a spus ca data viitoare o sa facem biometrie si o sa-l masoare
a insistat asupra mea, mi-a luat tensiunea am 10 cu 6, mi-a masurat colul si spune el ca ar fi lung si inchis 4cm
si mi-a recoltat culturi din col pt streptococ si cred ca m-a ranit putin ca acasa era rosu pe absorbant acum vad ca e ok
trebuie sa "donez" iar sange pt glicemie , TSH si HLG si pisu pt urocultura
si avem 67 kg cu 10 mai mult fata de cand nu eram insarcinata, m-am facut balonas
cam atata fu la doctor
virginia am vazut ca iei foarte multe medicamente si ma bucur ca te simti mai bine
imi pare rau pt fetele care au racit, sper sa va faceti bine curand
eu vad ca am reusit sa nu racesc iarna asta iar de luna asta pap salata in fiecare zi aproape, cred ca ajuta si la imunitate si la greutate
va doresc o saptamana fara contractii dureroase

Anca 27+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput

ana_lia, eu am ciorapi de la Fiore, i-am luat la Baby Expo din toamna. Am de 20 den si 40 den, masura 3 (am 1.67 inaltime). M-am inteles foarte bine cu ei, nu aluneca, nu strang.
Eu am mai avut unii de la Penti, dar aia sunt doar de 40 den si 90 den, iar cea mai mica masura a lor (tot 3) era imens de lunga si tot timpul ii ridicam din cizme. Oricum aia de la Penti sunt doar pentru iarna, deci nu se mai pune problema

Vezi ca Fiore vin si la Baby Expo... de obicei sunt jos la subsol cum s-ar spune, aproximativ fata in fata cu Regina Maria

stefulici, imi pare rau sa aud asta. Multa sanatate si sper sa nu apara complicatii pana la termen.
Eu am avut un ERAD anul trecut pe vremea asta (HPV high risk cu leziune pe col) si a fost un miracol ca am ramas insarcinata la 5 luni de la operatie... Am plecat cu uter retrovers si am avut tot timpul sarcina foarte jos... la controlul de 24 saptamani m-am plans ca am putin cam multe contractii BH, iar in urma controlului vaginal, s-a descoperit ca am colul foarte jos in vagin, asta pe langa restul. Mi s-a recomandat sa o iau mai usor cu efortul, cu statul pe scaun, am trecut pe no-spa si am fost iar la control la 26 saptamani, cand situatia era neschimbata. Mi s-a dat si arefam, iar din secunda 2, adica din 9 februarie am intrat in concediu medical, iar de la 1 martie sunt in concediu de sarcina si lauzie. Am mai fost la un control pe 2 martie, cand totul revenise la normal, dar doctorul mi-a recomandat prudenta...Echo morfo de trim 3 am avut pe 1 martie (29 saptamani) si totul ok. Colul 33 mm si inchis, printesa mea in parametrii, deci ne-a prins bine statul acasa... cam asta e povestea mea. Acum trebuie doar sa stam in continuare cumintele si sa asteptam termenul de 38 saptamani cand suntem programate la cezariana (5 mai)... mai avem 6 saptamani si cateva zile

Multa sanatate tuturor si sper sa avem cat mai putine probleme, ca sa ne putem bucura la maxim de experienta sarcinii si nasterii in sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

stefulici , ionelu imi pare rau ca aveti probleme dar Dumnezeu e mare si o sa ajungeti la termen, Doamne ajuta!!!
si eu am avut tulpini de HPV dar nu high risk, acuma nu mai stiu daca le mai am...
eu nu mi-am luat nimic special pt gravide, poate vad ceva la targ
am vazut ca va intalniti, poate ajung si eu, desi joi am foarte multe lucruri de cumparat si mi-e ca o sa pierd mult timp prin targ
ionelu tu ai mai fost la targ, sunt cumva standurile asezate in ordine,dupa numarul de stand? adica A01, A02, A03....B01, B02....?
eu nu am mai fost la targ pana acuma

Anca 27+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Seara Buna dragele mele,
Sunt plina de spume la ora asta pentru ca, dupa ce am scris un pomelnic, am apasat din greseala pe ESC s i bineinteles ca am pierdut tot mesajul..
In fine, revenind.. noi am intrat astazi OFICIAL in luna a 8-a si chiar daca avem ceva dureri de burtica, dureri de spate si mijloc, contractii .. suntem ZEN ( merit un premiu Onishor ), plini de energie si buna dispozitie( Cori ai dreptate.. primavara asat minunata este responsabila pentru energia noastra debordanta )
Anitta, mamico, ce ma bucur ca ai intrat in concediu si te poti odihni din plin! Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine in ultimul timp dar acum este timpul sa te pui pe picioare .. pupi dulci dulci pentru tine !
Virgi, acelasi gand de bine si pentru tine.. odihneste-te mai mult si apropos .. cand intri in concediu?
Joanna, felicitari pentru grasunel( moaaa 2100 deja ?? )
Ionelu, bine ai venit in Odiseea Minunilor! Si eu voi naste tot la Regina Maria dar cu Voia lui Dumnezeu si daca bebicul vrea sa stea la caldurica pana la termen, la vreo 2 saptamani dupa ce tu vei naste! Eu doresc sa nasc natural .. sa vedem daca va fi posibil acest lucru.. Asa ca te voi astepta ca pe painea calda cu vesti si impresii proaspete
Pe 26 martie vom semna si noi contractul cu noile tarife de la RM
Tu ai semnat deja contractul ??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian 30 weeks +

AMR 9 weeks +

Mergi la inceput

2liniute, eu am mai fost la targ, la mai multe editii, dar sincer nu m-am uitat niciodata dupa numarul standului. In mod normal ar trebui sa se respecte ordinea. Vezi daca nu cumva au o harta pe site cu amplasarea salilor.
Multa bafta la cumparaturi. Eu ma duc doar sa casc gura si daca mai imi place ceva in mod special, iau.... daca nu, mai am de luat doar cateva maruntisuri si o saltea de infasat - si caut o marime putin mai deosebita, adica 75 cm... in general sunt de 70 sau 80. Aici fiind oferta mai variata, sper sa gasesc.
Eu daca am avut mici probleme, am tot facut cumparaturi in ultimele saptamani, sa am totul pregatit si sa pot sta linistita in aprilie, ca sa nu imi faca mandra vreo surpriza

BelissimaEva, eu din cauza problemelor sunt programata la cezariana pe 5 mai, iar medicul meu, Sorin Badescu m-a sfatuit sa nu astept noile pachete, pt ca oricum este putin probabil ca noua maternitate sa fie gata fix la inceputul lunii mai.... asa ca am semnat pentru maternitatea actuala, rezerva cu 2 paturi. Dar oricum am iesit ok dpdv buget, cat de cat comparabil cu noua maternitate
Vezi ca la Baby Expo au in plus niste consultatii de pediatrie incluse in oferta. Ar fi bine sa profiti de oportunitate, in caz ca nu esti abonata sau abonamentul tau nu se va extinde si la bebe. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelu
Vezi ca la Baby Expo au in plus niste consultatii de pediatrie incluse in oferta. Ar fi bine sa profiti de oportunitate, in caz ca nu esti abonata sau abonamentul tau nu se va extinde si la bebe. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare

Eu voi naste cu domnul Doctor Cristian Radoi! In ce privesc consultatiile de pediatrie, mai mult ca sigur le voi avea si eu asigurate in contract.. asa ca mai bine astept sa semnez pe 26 cum am planificat! Multumesc frumos pentru informatii!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian 30 weeks +

AMR 9 weeks +

Mergi la inceput