Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata, dragelor!
Saptamana asta sunt in concediu de odihna, ma bucur foarte tare, mai ales ca nu ma simt chiar grozav.
Aseara m-a apucat un acces de sufocare si tuse umeda, vreo ora m-a tinut. Am si vomat, asa de naspa a fost. Cum puneam capul pe perna, cum ma lua tusea. Pana la urma am mai pus o patura impaturita sub perna, am ridicat perna, am mai pus si o pernita mai tare si m-am culcat in fund. Mitza s-a cuibarit pe pieptul meu sa-mi treaca, m-a induiosat grija ei pentru mine, si sa mai zici ca animalele habar n-au... De dimineata a inceput usor din nou tusea, dar acum mi-a trecut, arar mai tusesc. Nu se compara cu ce vraiste era aseara la gura mea.
Miha, M. are 22 de kg la aproape 8 ani (fara o luna), cam 123 de cm. E slabut tare, dar analizele sunt absolut normale, i le-am facut saptamana trecuta. Calcemie, sideremie, hemoglobina, ASLO si altele, normale-normale. Deci stam linistiti atata vreme cat e sanatos.
Ce bine ca a venit primavara! Fac rocade de haine, le pun mai in fata pe cele de primavara-vara, mi-e tare draga treaba asta.
Bun venit, Ionelu!
Elena, ma bucur ca regimul te ajuta sa atingi valori normale ale glicemiei.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

va salutam si noi!
pe langa faptul ca este odiseea minunilor, cred ca am nimerit si la odiseea frumoaselor
am pus si noi cateva poze in picassa.

o saptamana insorita va uram!

29+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor m am imbatat cu soare:) . Asa mult imi place vreamea asta!!! Ma super bine dispune.

Ne am intors de la eco, toate bune si frumoase, printisorul meu scump si drag nu a vrut delco sa stea la nici o pozica, insa ne a aratat cucul si tot tacamul in 4D . Are 2100g este perfect noral si super bine dezvoltat pt varsta de 33 de saptamani. Inca un picut fetelor inca pputin.

Ioana, mamica lui Cristian 32 saptamani +

AMR 7+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

!Neata burt...aici fiecare continua cum i se potriveste!

Fetelor, si la noi a venit primavara..ieri au fost 22 grade, dar aici la 22 e mai cald decat in Ro...chiar povesteam cu mama ca aici gradele cu plus par mai multe si alea cu minus mai putine!

Desigur ca am iesit si noi, am fost la o parada in centru si apoi am mers PE JOS!!! 4 km...in sfarsit, dupa o iarna cand n-am mers pe jos mai mult de 200 m (decat prin mall-uri ).
A fost superb, si daca energia mea a revenit de ceva timp, acum da pe dinafara - iubesc vremea asta si soarele, chiar ii ziceam indianului meu ca tre' sa emigram prin Australia pe undeva!

Sambata am avut agenda incarcata de vizite - am fost invitati in doua locuri la masa, am fugit dintr-o parte intr-alta, am avut un weekend plin-plin, asa, ca de vara!

Bebelina Maya a inceput sa sughita - chiar ma intrebam cum de nu o face, Ilinca sughita non-stop, de vreo 5-6 ori pe zi!

Tigruta, eu port centura, in sarcina cu Ilinca n-am purtat-o de la 6 luni (atunci permite legea) pentru ca ma deranja foarte tare - acum nu ma deranjeaza, am mai avut asa...o zi -doua cand n-am suportat-o si atunci nu am purtat-o, dar in rest mereu. Ilinca mea e indragostita de burtica, mai nou isi aduce si papusile s-o pupe pe Maya!

Bun venit fetelor noi...v-a luat muuuuuuuuuult sa ne gasiti dar...ma bine mai tarziu decat niciodata!

Va pupacesc cu drag!

Dragelor, eu nu mai am acces la Picasa , exact aceeasi problema ca si Elena...imi cere sa raspund la intrebarea secreta..chiar nu avem solutie pt asta?

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (28+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor,
Miha81 ca sa iti raspund, este groaznic acasa! Nu de alta dar toata casa e racita. Eu m-am tinut mai bine, ceea ce a insemnat sa doftoricesc pe toata lumea in conditiile in care nici eu nu sunt prea ok. Aseara chiar am avut o cadere am plans de cateva ori.
Dar o sa treaca. Acum m-am trezit, fata e cu sotul, am dormit o ora si eu ca azi noapte am fost planton cu termometrul in mana, Eva sub 38 nu a scazut deloc pana axi dimineata la 9.
Felicitari ioana ptr eco, bun venit fetelor noi si sa auzim numai de bine!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Offf,mai fetelor...ca niste babe suntem.....Acu ma straduiam sa vad partea plina a paharului,acu m-a trasnit antiZen din nou....As noapte i-a fost rau Ioanei...si de la 22 pan la 2 jumate m-a urlat de dureri de burta,indiferent ce i-am dat...Abia dupa ce a vomat s-a potolit si a adormit,da eu,ioc.Si ghici cine a mers azi la servici? ....Ioana era bine merci dimineatza,a plecat la scoala,mare dansatoare....
ANITTA,imi pare rau ca te chinui si tu,si-s convinsa ca daca ai zis tu ca ti-a fost rau, apoi chiar ti-a fost...Si ce ne mai laudam noi pe-aici ca suntem Zen
IONELU,bun venit si sarcina usoara,cat mai la termen,Sa nu ne bagi in seama ca ne plangem....ne trece repede!Ca suntem tare curajoase!

Virginia 32+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Buna, burtici!!!

Virgi, multumesc frumos Tare bebelusul dansator !
Diana, sa nu te obosesti prea tare
Blanca, imi pare rau ca te-ai racit. Sper sa te faci bine f repede.
Tigruta, eu am adeverinta de la medic, ca sunt scutita de centura.Eu as fi purtat-o, dar nu ma lasa instructorul si sincer, eu ma simt bine fara
Paula,Ionelu bine ati venit !
Onutza, noi suntem speriate...indiferent ca suntem la prima sarcina sau la a doua..suntem ingrozite de orice..poate inainte nu acordam atata importanta, dar acum, orice pare sa fie ceva grav..pt ca nu mai este vorba de noi, ci de puii nostri, dar vorba ta, dupa nastere incepe "petrecerea" .Haideti sa incercam sa fim ZEEEN!!
Anitta, imi pare rau pt episodul horror, sper sa te simti mai bine!!
Cori, si bebita al meu sughite f des!! Chiar ma intrebam daca e in regula!
Ioana, felicitari pt dolofanel!!
Of, Ylari, saracuta de tine...ai grija sa nu te imbolnavesti si tu

Noi ne-am plimbat ieri( vreo 2 ore incontinuu), am facut febra musculara .Am profitat ca a fost tati acasa si l-am obligat sa ne scoata la plimbare
Sambata a fost o zi pliiina...am avut musafiri, am stat numai in picioare...am fost franta de oboseala.Bebita e tot mai activ..acum misca f mult si-n timpul zilei, tati il simte in fiecare dimineata .Azi am fost in piata si o tanti m-a strigat sa-mi dea branza, mi-a vazut burtica , tati radea de mine, a zis ca daca mai mergem de 2 ori prin piata, nu mai trebuie sa mananc nimic azi
Cori, tu spuneai ca e cea mai frumoasa perioada din viata ta, toti te rasfata si se intereseaza cum te simti , ei bine, sunt perfect de acord cu tine!! Mie chiar mi se pare ca e totul rooz (aproape), chiar si contractiile, carceii, insomnia, plimbarile dese la baie, balonul , fac parte din viata de zi cu zi, activitati cu care m-am obisnuit deja si nu le mai bag in seama!! dar abia astept sa vina bebita, sa-l sufoc cu pupe

sa nu uit...Felicitari burticilor care au mai trecut peste o saptamana!!

pupici

Irina 33+ cu Kinder surprise
AMR 7 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

bineinteles ca am mai uitat cate ceva...

Elena, nu inteleg cum esti predispusa la diabet, cand tu nu ai pus mult pe tine..poate de la prune ti-a iesit glicemia asa mare...oricum, sper sa fie bine1

Mirela, te admir pt ca ai ocazia sa te plimbi prin toata tara..si mie mi-ar fi placut sa calatoresc, dar n-am avut ocazia. te asteptam cu vesti de la control.

Irina 33+ cu Kinder surprise
AMR 7 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Mai fetelor de dimineata ma chinui sa citesc desi nu am avut foarte mult..
Va multumesc pt raspunsurile despre centura(nu o purtam) dar pt confortul psihic am decis sa o port si nu ma deranjeaza..am cantarit eu si cred ca e mai bine sa o port..habar n-avem ca exista un dispozitiv pt centura..

Sanatate multa burtici si voua si copilasilor..adevarul e, ca este epidemie de virusi, dar asta e ce sa facem.deja s-au imbolnavit cativa copilasi din cercul meu..sper sa scapam de data asta..

Felictari pt vestile de la ecograf..

Bun venit noilor burtici..

Uff ca plange Luca..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Bine ati venit Albinuta si Ionelu!
Ylary, sper ca si-a revenit Eva... Te pup si incearca dc poti sa nu te superi prea tare...
Virgi, greu cu copiii, imi pare rau ca te-ai chinuit azi noapte, bine totusi ca dimineata si-a revenit!
Joana, felictari ptr eco!
Anitta, tare rau in pare ca esti asa bolnavoara! sper sa-ti revii rapid. Si eu cred ca animalutele au un simt al lor. Si eu am o pisicuta care cand am probleme simte...
Fetelor, mai naste cineva la Maternitatea Bucur? Ma trece cineva pe listuta? Sunt la Dr. Gero V. Mai este cineva la ea? Stie careva amanunte despre nasterea acolo? Haideti sa completam listuta cu spitalele si dr, cine stie poate ne vedem pe acolo, la controlae sau cand nastem? Eu dim pacate, fiind nevoita sa stau numai in pat nu pot veni la intalnire... tare mi-ar fi placut!
pupici la toata lumea!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput