Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
ionelu spune:
Bine v-am gasit, gravidute! Si eu astept o floricica de mai.
UM 11.08.2011, DPN 17.05.2012, dar din motive medicale suntem programate la cezariana pe 05.05.2012... maternitate Regina Maria cu medic Badescu Sorin.
Noi suntem acasa de pe 9 februarie, sarcina si colul foarte jos si cateva contractii BH in plus... suntem pe no-spa forte si arefam, iar acum de cand ne odihnim totul pare sa fie ok si normal. Speram sa ajungem la termenul dat de domnul doctor, respectiv 38 saptamani si 2 zile ![]()
Imi surade ideea intalnirii de la Baby Expo, mai ales ca noi stam in Tineretului si oricum as fi facut un drum pana acolo. Pana la urma cand a ramas, joi pe 22? Mie personal mi-ar fi convenit mai mult vineri, cand oricum imi planificasem vizita, tot cu o graviduta de mai... daca nu e nimic stabilit inca, ce ziceti sa ne vedem vineri? ![]()
Pupici la burtici si o saptamana usoara si calduroasa!
Ioana
31+
cu Bianca Maria
gyan spune:
elena_gd si eu tot la o ora masor.Eu sint de parere ca e bine sa asculti ce iti zic medicii de acolo pt ca la gravide valorile trebuie sa fie un pic mai mici decit la ceilalti.Cred totusi ca la tine situatia nu e asa grava dar nici perfecta si ca e posibil sa o controlezi cu dieta.Daca ai mincat prune dimineata atunci e explicabila valoarea pe care ai avut o.Oricum nu mai e mult,doar citeva saptamini si scapi.
aever spune:
Ionelu, bine ai venit! Nu stiu cum ai reusit sa te abtii sa nu ne scrii pana acum(valabil si pentru celelalte fete intrate mai tarziu), insa ne bucuram ca ne-ai scris. Cred ca toate ne vom bucura daca veniti si voi(tu si prietena ta), cu cat mai multe si atat mai vesel.
Eu nu m-am lamurit cand facem intalnirea, pe facebook a fost vorba si de joi si de vineri, unele pot joi altele doar vineri. Pana la urma cred ca se vor face doua intalniri.
Ieri ne-am plimbat si noi o gramada, mi-a placut tare mult desi m-a durut cam rau un sold. Am avut probleme cu soldul respectiv si inainte de sarcina, nu e chiar imposibil dar e destul de dureros. Azi noapte iar m-au durut toate(solduri, spate...) dar tot cred ca mi-a prins tare bine plimbarea prelungita de ieri. Abia astept sa o repet. Am vazut ieri in parc o multime de gravidute, asa multe or fi fost mereu si nu le observam eu?
Andreea,
26+ cu BebeLUnu
joana2672001 spune:
Ionelu bine ai venit.
Aever si noi ieri am iesit la suc in centrl vechi, am stat undeva la soare si a fost atat de placut. Si DA fff multe gravidute, nu mi venea sa cred, asa m am bucurat pt fiecare dintre ele cum isi carau ele burticile
.
Am stat 4 ore la o terasa, unde am baut un vinut, vai vai ce bun a fost
.
Asatzi ma duc la eco morfo de trim 3, e a doua, prima la dr Iosup si totul era oki, insa o am gratis la medlife si am spus sa profit
.
Revin dupa masa cu vesti buneeeeeeeeee
Ioana, mamica lui Cristian 32 saptamani +
AMR 7+ Saptamani
aever spune:
Ioana, si noi am trecut prin centrul vechi ieri, n-am stat la nici o terasa ca nu era nici un loc liber doar ne-am plimbat si clatit ochii. Poate am trecut pe langa tine? Nu te-am vazut, dar stii ce nebunie era pe acolo.
Sunt sigura ca o sa vii cu vesti bune de la control, nici nu se poate altfel.
In sfarsit am schimbat si eu semnatura ca trecusem de saptamana 27 de sambata.
Andreea,
27+ cu BebeLUnu
tigruta spune:
Neatza fetele.am intrat sa va salut
Ieri am fost toata ziua prin oras si tare bine a fost, cred ca atata lume n-am mai vazut demult..toate anotimpurile erau prezente![]()
Nu stiu ce s-a mai dfiscutat dar ma pun la curent..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
32+ 
Ellyshor spune:
Neata! Poftiti la cafeluta! 
Ionelu
bine ai venit in gasca noastra! Te-am trecut in listuta. Iti doresc o sarcina frumoasa in continuare si o nastere usoara!
Am pus si noi poze pe picasa cu burtica pictata.

Sa aveti o saptamana excelenta!
Elly
33+ cu Babyboom 
AMR 6+ saptamani!
miha81 spune:
Buna dimineata! Sa aveti o saptamana minunata cu mult soare! Dupa cum vad majoritatea ati profitat din plin de zilele mununate din acest week-end.
Ylari ce faci, cum este acasa?
Eva si noua ne place tare mult Brenciu. V-ati luat bilete? Noi din pacate nu suntem din Bucuresti...
Anitta dar tu nu te lasi cu atata munca? Faci curatenie cu noaptea in pat, cari cam multe kilograme, pana cand o sa mai poti? Am inteles ca sotul este mai mult plecat dar cred ca e cazul sa te ajute cineva. Cand vine beblina cum va fii? Cate kilograme ai spus ca are M? Parca are 7 ani? Bianca a facut 5 ani in decembrie si are 22,2 kg si 115 cm si crede-ma ca nu e grasana!
Blanca cum te mai simti? Sper din suflet ca esti mai bine!
Tigruta daca spun adevarul nu ma bati? Eu nu port niciodata centura! Nici acum nici inainte? Stiu, ca trebuie dar....
Virgi ma bucur sa aud ca in sfarsit esti mai bine. Medicamentele si odihna isi fac efectul in sfarsit!
Alina si noi ne-am propus sa dam jos din pod saptamana asta hainutele, patutul, carucior si ce-om mai avea macar asa sa le vedem in ce stare sunt pentru ca tot sunt targurile astea si sa vedem ce mai avem nevoie.
Paula, Ionelu bine ati venit!
Ionelu parca tu spuneai la celalalt subiect unde ne-am mai intanlit de niste tarife care se vor schimba la RM? Crezi ca la targ vin si maternitatile private ca sa aflu mai multe?
29 saptamani
pozeBianca
elena_gd spune:
Neatza burtici!
Ionela bine ai venit la odisee!
Gyan de ieri am inceput cu dieta si dupa fiecare masa evit sa ma asez in pat, mai fac una alta prin casa, cate o plimbare pe afara si vad ca stau cu glicemia pe la 95-105 la o ora dupa mese. Totusi mi-e frica ca mananc prea putin cantitativ, sa vad cum merge dieta si incep sa maresc cantitatile de alimente, eram obisnuita sa pap cereale si paine multisoara.
Elly arati f bine, desenele de pe burtica mi-au placut fff mult.
Va doresc o zi frumoasa!
Elena
28+ cu Bebster 
ionelu spune:
Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa ![]()
Si noi am profitat zilele trecute de vremea frumoasa si am iesit putin la plimbare. Nu am exagerat, pentru ca noi teoretic ar cam trebui sa stam in pat
Oricum a fost tare bine la aer si eu ma simt super ok. Eu am si avantajul ca stau exact la intrarea in parc, asa ca fac 2 pasi si sunt la aer. Voi mai repeta experienta si in perioada urmatoare. Putina plimbare, cat sa nu ma obosesc, o pauza pe banca la soare cu o carte in mana... important e sa iau aer.
@miha81, asa cum spuneam si acolo, doar Regina Maria este prezenta la targ, si DA, vor prezenta noile pachete. Vezi ca s-a schimbat link-ul topicului (a fost spart in doua pentru ca era prea mare), uite-l pe cel nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171269&whichpage=6
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa! 
Ioana
31+
cu Bianca Maria