Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
2liniute spune:
multumesc ionelu din pacate pe site nu gasesc nici o harta, dar poate oi gasi la fata locului ca as avea mare nevoie tinand cont ca sunt in jur de 100 de standuri (cred) si am o lista mare ca nu i-am cumparat nimic la bebe
chiar mi-am facut si o lista cu standurile in ordine dupa numar ca s anu fiu nevoita sa ma intorc, iar lucrusoarele le-am ales de pe siteuri, sper sa le gasesc si la targ, cat de cat
Anca 27+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
ionelu spune:
2liniute, sa ai grija la preturile produselor... multe mamici m-au atentionat si am observat si eu in trecut faptul ca unii expozanti au preturi mai mari la targ decat in magazin sau online. Poate ar fi mai bine sa iti notezi si niste preturi orientative, pentru a nu da mai mult decat fac. Eventual sa vezi live produsele, sa te asiguri ca sunt de calitate si conform cu ceea ce iti doresti, si daca sunt mai scumpe, mai bine iti comanzi ulterior online. Eu spre exemplu mi-am luat multe chestii online. Si de la noi, dar si de pe amazon (.co.uk sau .de) unde am gasit anumite produse si la jumatate de pret
Ioana 31+ cu Bianca Maria
Anitta_O spune:
Buna seara. Ce odihna, am furnicit toata ziua. Dar sa stiti ca mi-a fost tare drag, am aranjat papuci, haine, am pregatit sacose cu lucruri de dat si de dus in pod, am spalat rufe, am calcat, am cusut, am facut ciorba. Ce bine e sa fii acasa sa te mai poti ocupa de casuta! A, si am cumparat o masina de spalat vase. Cat ma bucur pentru ea!
Multumesc pentru grija, am tusit si azi, dar nu mi-a mai fost asa de rau.
Ionelu, ai avut si tu ceva de patimit, bine ca esti ok acum.
Ellysor, tu cum te mai simti?
Virgi, Diana, ma gandesc la voi, succes pe maine la ecografii!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 27+
alina_gabi spune:
Eu aseara am fost la doctor din nou.
Mi-a iesit virusul HBS pozitiv, desi inainte de sarcina nu il aveam. Am facut si viremia si mi-a iesit si aia pozitiva(cu valoare mica).
Nu stiu cum am putut sa iau asa ceva, ca sotul nu are. Acum am fost la gastroenterolog si mi-a recomandat sa procur imunoglobulina pt vaccin pt bebe si sa nu alaptez.
Va dati seama ce este in caul meu. In plus, se pare ca nici nu prea se gaseste aceasta imunoglobulina.
O sa mai consult un neonatolog sa vad ce imi spune si mai merg la gineco vineri.
Alina cu bebelusa 31+
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_gabi Eu aseara am fost la doctor din nou. Mi-a iesit virusul HBS pozitiv, desi inainte de sarcina nu il aveam. Am facut si viremia si mi-a iesit si aia pozitiva(cu valoare mica). Nu stiu cum am putut sa iau asa ceva, ca sotul nu are. Acum am fost la gastroenterolog si mi-a recomandat sa procur imunoglobulina pt vaccin pt bebe si sa nu alaptez. Va dati seama ce este in caul meu. In plus, se pare ca nici nu prea se gaseste aceasta imunoglobulina. O sa mai consult un neonatolog sa vad ce imi spune si mai merg la gineco vineri. Alina cu bebelusa 31+ |
Of ce nasol... imi pare tare rau draga mea! Dar nu ar fi bine sa si repeti analiza? Se mai intampla si erori. Doamne ajuta!
Te imbratisez!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
tinuta78 spune:
Ce fac fetele? Cam liniste azi. V-ati mutat toate pe FB? cum ziceati ca se procedeaza cu grupul de pe FB? Sa incerc si eu sa intru. Sper sa nu-mi prind urechile
29+
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Am aparut si eu de la scoala.
Tinuta e subtire activitatea aici pe forum pentru ca dimineata nu a mers forumul. Pentru FB poti sa-mi trimiti un PM cu id-ul tau de FB si te adaug eu la grup.
Alina_gabi, imi pare tare rau sa aud ca ti-a iesit pozitiv examenul pt hepatita B, ai fost la dentist pe perioada sarcinii? Poate a fost sotul la dentist sau ati facut vreo alta investigatie medicala. Eu ma gandesc cu spaima si la fiecare control ginecologic sa nu iau ceva si tot din acelasi motiv nu ma duc la cosmetica de cand sunt insarcinata. Iar d ecand trebuie sa ma intep de 4 ori pe zi pentru glicemie sunt chiar ingrijorata.
Mirina, si eu ma intreb acelasi lucru, cum tocmai eu cu prediabet de sarcina in conditiile in care abia de am pus cateva kg si ma fortez sa beau 1 l de apa pe zi, dar renuntand doar la cerealele mele dulci, la prunele uscate si la painea alba vad ca sunt ok cu glicemia. Sper sa o tin tot asa.
Pup burticile!
Elena 28+ cu Bebster
onutza83 spune:
Vai alina..nu imi vine sa cred..ce nasol...si cea mai nasoala faza este ca nu se trateaza ramai cu microbul in organism si tre sa ai grija! Nu se ia prin saliva,prin contact sexual decat daca ai rana deschisa .Se ia prin prin sange ,dar rana deschisa pe rana deschisa...A avut si mama la fel ,a luat-o de la dentist ea cand si-a facut dantura.,,,se poate lua si de la ginecolog.
Am o prietena care emdedis stomatolog si ea a luta de la un pacient daca iti poti inchipui si la fel nu i-a dat voie dr sa alapteze,a nascut prin cezariana,dar nu stiu daca a facut vaccinul respectiv.Bebe nu are nimik.Eu am facut in luna 3 testul asta ,de atunci nu am fost la stomato.Da ce rau imi pare doamne...dar stai linistita totul se va rezolva.Bine ca e mica viremia.
Oana cu Bebe Tudor 32 +AMR UN PICCCCC
alina_gabi spune:
Multumesc pt incurajari fetelor
Am fost si la un infectionist la Matei Bals si pe langa conditiile mizere de acolo ca imi venea sa lesin pe hol de miros si de scarba, m-a bagat si mai rau in ceata. Practic mi-a zis ca fiind viremia mica si neavand HBE pozitiv este la alegerea mea daca alaptez sau nu ca nu e sigur ca se transmite virusul.
Nu am fost la stomatolog pe perioada sarcinii, ci doar la manichiura si prin spitale pt analize pt poliartrita.
Alina cu bebelusa 31+