Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Fetelor gata, mi-am luat calabalacul de la sv si de luni lucram de acasa! Pana pe 10 apr cand intru in concediu de odihna si apoi prenatal! Nu imi vine sa cred, si sunt tare bcuroasa cand vad burtoiul crescand in fiecare zi.
Virgi sper sa se potoleasca contractiile, of ce de medicamente!
Contractii am (avut) si eu nedureroase dar daca se inteteau luam nospa si cedau. Azi cred ca am avut doar una.
Pupici la toata lumea
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Ah am uitat sa spun ca m-am bucurat tare tare de mesajul de la Laura, asa este, Elishor foarte bine i-ai zis ca ne gandim la ea. Sa o tina tot asa!
Dienuta ai grija de tine, nu alera prea tare! Cand mai poti mai da-ne o veste despre voi.
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
miha81 spune:
Nu e corect ca va intanliti fara noi cele din provincie sau plecate in tari straine, dar ca sa va iertam trebuie neapara sa faceti poze!
Si nu inteleg de ce atatea fete cu contractii? Cred ca ar trebui sa va odihniti mai mult!
va pup si va urez un week-end placut!
pozeBianca
elena_gd spune:
Gabiko felicitari pentru bebe grasunel. Si eu simt din cand in cand asa parca imi pulseaza ceva in burta, jos, deasupra vezicii unde stiu ca era bebs cu capul, parca e o inima acolo si ma gandesc ca sughite bebe.
Fetelor mi-am facut de cap si am mers la o plimbare pe plaja si bineinteles ca acum ma dor ligamentele din parti de la burtica da sper sa treaca cu un somn bun la noapte. Si eu eu cred ca nu e chiar asa o perioada neplacuta sarcina, am avut si eu perioade mai proaste dar am mers inainte si chiar acum cu glicemia incerc s anu-i dau mare importanta si sa fiu relaxata. Mult a fost putin a mai ramas si vineeee bebster.
Fug sa cumpar mancare ca e gol frigiderul.
Elena 27+ poate cu
BelissimaEva spune:
Buna Seara dragele mele,
Astazi am schimbat si noi prefixul.. 30 saptamani mai exact iar la raport ma prezint cu 11 kg acumulate !!
Ellyshor, minunate vesti ne-ai dat despre Laura!!!
Doamne , Doamne sa vegheze atent asupra ei si asupra puiutului ei luptator, sa ajunga cu bine acasa
In rest.. am citit ce ati scris astazi dar .. am uitat TOT
Revin cu adaugiri!
Pup toate burticutele
```````````````````````````````````````````
cu Dorian 30 weeks +
AMR 9 weeks
Anitta_O spune:
Gabiko, bebe sughite.
Mmamita, mi-a placut tare mult mesajul tau. Si eu am o sarcina foarte frumoasa, ma bucur de ea, gandesc pozitiv, sunt plutitoare, senina si fericita!
Albinuta, mie dr mi-a spus s-o las balta cu condusul inca de cand am ramas insarcinata, dar nu imi e rau, asa cum iti e tie, asa ca mi-am vazut de treaba inainte. E bine ca te lasi de condus daca iti e asa de rau. Eu conduc cam 3000-3200 de km pe luna, inca mai incap la volan.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 26+
BelissimaEva spune:
Mi-am amintit sa intreb .. cine-i ascuns sub numele de 29 februarie 2012 pe Picasa si al cui este filmuletul cu bebe dansator ? ( super super fain.. partea distractiva este mai spre finalul filmuletului ,din cate am observat )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian 30 weeks +
AMR 9 weeks +
BelissimaEva spune:
Si apropo de muzica de pe fundal, Horia Brenciu .. nu mai bine ne intalnim la unul din concertele lui? Tare mult as vrea sa merg dar dragul meu sot considera ca-i prea gay
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian 30 weeks +
AMR 9 weeks +
virgiL spune:
Buna seara,fetelor!Raport de activitate
Am avut o zi buna,m-am trezit pe la 6.30,lucru care nu-mi sta deloc in fire..si cu ce foame m-am trezit....Am mancat si mi-am luat hapurile,poi mi-am facut injectia cu dexa,am mai luat niste hapuri...am mai ciugulit ceva si am fujit la servici.Dexa mi-a crescut si mie tensiunea la 12/7 si astfel nu mi-a mai fost asa rau de la gynipral....am avut o stare de moleseala in primele ore ale diminetzii si apoi sa te tii frate ....racheta toata ziua...si am avut doar 4 contractii toate ziua :una in cursul diminetii si vo 3 seara cand m-am aciuat acasa.EXCELENT!!!!
TIGRUTZA,nu aveam contractii dureroase,dar aveam fff multe pe zi(uneori mai mult de 4 pe ora)...ziua si noaptea.Si eu ma misc in reluare noaptea cand ma ridic spre baie...
MIRELLA,plimbare placuta in dulcele targ al Iesilor!Ai fost la doctor?
AEVER,adevar graiesti,ca dr ma pregateste (nu ca n-as fi fost pregatita mental toata sarcina)
pt orice...Dar,eu pacient cuminte si increzator,Doamne-Doamne,avut grija la mine,mai!
IOANA,eu nu prea vorbesc cu puiul in special,dar dar sa fereasca Sfantul,la cat vorbesc eu toata ziua(acu mai nou gafai cand vorbesc mai mult)cred ca se roaga sa tac.De altfel,ne alintam de culcare,trezire,papa,boxare...
MIRINA,, multumesc pt felicitari si un LA MULTI ANI !!!...intarziat ce-i drept...bine ca ti-am mai zis acu vo saptamana,ca la cat de zombi am fost ieri....Ne-am concentrat prea mult pe plangaceala si contractiile, si durerile noastre, si am uitat de cei dragi din jur...iertare!
DIANA,PUPICI SI BUN VENIT DIN NOU ACASA!Aveti grija de voi ,nu va epuizati!
ANDRA_C,ELENA GD,MAMITA,ANXY,,sunt cea mai cuminte...si nu plec nicaieri nici daca ma alungati...imi sunteti prea dragi si apropiate!
GYAN,cred si eu ca nu mai ai rabdare...si eu simt la fel...vreau si repede ,si sanatos si la termen sa-l vad pe bebe
OANAAAAA,sunt ZEN si ma multumesc si cu 36 de saptamani si cu 2,5-3 kg de bebelush...Doamne ajuta!Iar daca-mi gasiti o gagica misto de mops jur ca-l dau pe ZEN la o tavaleala(e de vita nobila)
ELLA,da pe Ioana la 35 de sapt am nascut-o ,da atunci eram si mai aeriana...nu luam nik....ce nospa,ce gynipral...mi-aduc aminte de niste utrogestan ceva si niste injectii cu gravibinon mai pe la inceputul sarcinii,apoi...pauza
ELLY,toate cele bune si tie...si multumim pe mesajul de la Laura.Sa-i aiba Dumnezeu in paza si pe mamica si pe puiut!
YLARI,azi chiar am fost bine,vad ca-mi prieste coctailu cel nou de pastici...si le prefer decat sa stau prin perfuzii prin spital...
GABIKO,felicitari pt bebe ,iar tie BELISSIMA pt schimbarea prefixului!
ANITTA,mai poti inca sa conduci?Eu cred ca ma lasam de ”meserie”dupa accident....macar pan la finalizarea sarcinii.Eu nu am mai condus de la inceput ca sa fiu sigura ca elimin o sursa de stres majora,si eu conduceam tot cu drag,nu din obligatie sau de nevoie.Ma pot lauda ca i-am pus volanul in mana sotzului...si parca vad ca dupa sarcina nu mai pup masina...oricum m-am invatat cu sofer si-i asa de bine....Tu cum te mai descurci cu urcatul scarilor,ca parca stateai sus ,la etajul3 ,la 4?
Va pup si va doresc noapte buna!
Virginia 31+ cu ,mami de Ioana
virgiL spune:
Schimbam semnatura
BELISSIMA,eu mor dupa Brenciu..si sotul meu la fel,emana asa o enrgie pozitiva,o bucurie si un ZENNNNN!Daca n-ar fi Romanul asa departe si eu asa ”contractata”jur ca as veni si eu....
Virginia 32+ cu ,mami de Ioana