Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza in acesta dimineata asa faina

Eu sunt treaza de 7, incredibil, ca in sarcina niciodata nu am fost atat de matinala, nici nu stiu ce sa fac cu atata timp .

Vreau sa raportez dureri de burtica ca la mentra azi nospte dupa ce am fost la baie, m a tinut ceva insa am adormit si nici nu m a mai durut supa ca sa ma trezeasca din somn. Mi am luat doza de gynipral si vad ca acum mie bine.

Bun, aseara mi s a inrosit pielea pe corp, marturisesc ca m am cam speriat, m am inrosit pe tot corpul ca si cum am facut o baie cald, desi nu era cazul. Vad ca si acum mai sunt un pic rosie. E drept ca ieri am mancat 5 oau, de casa, dar tot 5, 3 in clatite si 3 fierte, cred ca de la asta este. Cel putin sper...

De astazi m am decis sa tin cont mai mult ce mananc, deja am luat extrem de multe kg si o sa mai iau asa ca mi am facut un regim si sper sa ma tin de el.
Nu va ganditi ca ma bag la cura de slabire insa gata cu dulciurile, fainoasele, decat putina paine dimineata si gata cu mancatul pe la 10 noaptea clatite.

Va pupicesc si va urez un week end tare fain

Ioana, mamica lui Cristian 32 saptamani +

AMR 7+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q
priviti si va amuzati!

Virginia 32+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Ioana ,eu zic ,ça nu de la oua te-ai inrosit.Si la mine a aparut roseatza asta usoara a pielii acum in cele doua zile de cand am facut dexamatazona.De la prea multe oua cel mult te ingalbenesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neata fetelor!!!
Eu sunt responsabila cu bebe dansator si cu horia brenciu:)))Am vrut sa fac ceva dar am facut altceva si am uitat sa sterg!Scuzeeee se remediaza problema.
Va urez un wekend cat mai placut si plin de lucruri frumoase!!Nu uittati 24 de ore fara plansete!!!!!!

Oana cu Bebe Tudor 32 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Ioana dupa baie asa patesc si eu! e pielea mai sensibila dar isi revine!!!

Mergi la inceput

Si chiar,Ioana ,voiam sa te intreb,ce inseamna la tine ca ai facut prima doza de dexa?O singura doza sau un prim ciclu(eu am facut 4 injetii a cate 6 mg de dexa la 12 ore)...si nu mi-a zis inca nik de repetare dupa 10 zile,dar intreb azi cand ma duc la control.

Mergi la inceput

De la prea multe oua faci niste bubite mici! am facut si din astea avut dar inainte de sarcina cand am fcaut omleta din vreo 8 oua:)))))
asa ca Ioana chilllll

Mergi la inceput

deci Oana,e al tau bebe nazdravan si dansator?ca-i tare simpatic....!Si bem si noi un ceai ,o cafea ceva?Hai ca dau tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata burtici si pitici din burtici!

Virgi mersi pt cafeluta!

Va dorim un weekend excelent si relaxant!

Elly 32+ cu Babyboom

AMR 7+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata, doamnelor! Virgi, ziceai zilele trecute ca va tot domnesc, apai nu suntem niste doamne si niste finute si niste delikkte?
Eu is treaza de la 5.30, ora la care m-am apucat de curatenie, ca sa nu ma enervez ca ma trezesc cu noaptea in cap, naluca. Asa ca uite, acum e 10 si deja eu is transpirata de atata curatenie cata am facut. Nu mai pot, sunt sfarsita, dar multumita. As putea chiar sa trag un pui de somn daca n-as astepta profa de engleza a lui M. Mai de dimineata eram pe sub masa din bucatarie, stergeam gresia si M ma intreaba: De ce stai asa chinuita sub masa, mama?
Stau la etajul 4, e adevarat ca urc foarte greu, dar n-am incotro, n-am macara care sa ma urce. Daca mai merg si la cumparaturi si tre sa car sacose de 6-7 kg e si mai greu, naturlich.
Ma bucur ca s-au rarit foarte mult contractiile, Virgi. Da' si la cate iei...
5 oua intr-o zi... Multe tare...
Nici eu nu cred ca de la ele ti s-a inrosit pielea, mai cerceteaza si vezi de la ce, Joana.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 26+

Mergi la inceput