La multi ani Andra Simona!!! Fluturasi (137)
Raspunsuri - Pagina 4
viss spune:
-yvy- ai incercat s-o scoti afara? cand e asa crizata? s-o imbraci asa urland, ca oricum urla si dc incerci s-o linistetsti, si o scoti in 30 minute.ai mei dc au o zi asa de dim, afara se schimba instant, sunt atrasi de peisaj, oameni, alti copilasi, leagane..obosesc, adorm apoi afara.am o mamica cu care petreceam ziua in parc, si care zicea ca ea ar sta mai mult in casa, ca ii e mai comod, dar cand baietelul ei incepe sa maraie apoi sa urle, il scoate, si afara era altul, dormea mult, acum poti s-o duci de 2 manute in picioruse s-o plimbi..sa-i arati copaci, frunze,s-o dai in leagan..
ailed_dota spune:
f bine yasmy, pt buni te invidiez!
viss, pai a fost fata de gasca Andra, a vrut sa stinga lumanarea cu degetul, a fost frumoasa rau, i-am cantat la multi ani si a fost f atenta, poze, cand aduce sotul cititorul, ca numai la ala nu i-a stat gandul.
madutza_bra spune:
Neata fetele!
alina da, pe mine m-ai ghicit. A fost ff frumos ieri, cald, m-am plimbat cu copiii si cu mama in parc, am avut timp sa merg si in piata si in Cora la cumparaturi, am facut si o mancarica cu mama Ce mai..a fost super!
Si de data asta m-am inteles f bine cu ea cred ca amandoua ne gandeam ca o sa ne certam si amandoua am facut eforturi sa ne intelegem bine Cristi nu vroia sa o lase sa plece.
Mai tarziu vine si tata ca o ia acasa. Acum e plecata la dr la ochi..sper sa vina cu vesti bune
Cat despre somnul copiilor...fiecare are ritmul lui..pana la urma nu se vor mai trezi dar uite, Cata doarme fara intreruperi de la 6-7 sapt. Cristi a inceput sa doarma toata noaptea d ela 2 luni dar apoi dupa 1-1.5 ani a inceput sa se trezeasca sa bea apa noaptea Abia acum de vre-o 2 luni a renuntat sa mai ceara apa...
yvy, cred ca iti este greu cand o vezi pe micuta suparata si cu ochii rosii de plans, dar daca vrei sa ai succes pe viitor tb sa te impui de acum. Lari e deja destul de mare ca sa faca constient toate "figurile " astea. Cata acum vre-o 2 luni, cand nu-i convenea ceva (i-am luat din mana ceva, sau am scos-o dintr-o camera unde unde nu avea voie) se arunca in genunchi sau pe burta si incepea sa planga. O lasam acolo si ma duceam mai departe prefacandu-ma ca am treaba. Daca vedea ca nu dau atentie la plansul ei, se ridica de jos si venea dupa mine razand Ei sunt la varsta la care incerca de toate..de la apasat butoane, tras de toate cele pana la "verificat" reactiile celor din jur in diferite situatii
Sigur si tu erai obosita si cu treaba, iar ea a vrut sa vada pana unde poate merge sa atraga atentia..pe care de altfel a si obtinut-o.
Este si asta tot un mod de a invata, si tb sa avem grija ce ii invatam, ca suntem la dispozitia lor non-stop, sau ca exista si niste reguli si niste limite? Cata prin toamna mai facea ceva..daca se vedea nebagata in seama isi baga degetelele in gura pana ii venea sa vomite si evident ca in sec 2 eram langa ea.
Peste tot unde am citit scrie ca copilasii vor sa li se impuna limite nu stiu daca e expimarea cea mai buna, dar vor sa vada ce se poate face (ce au voie sa faca) si ce nu se poate face.
Cand mai plange asta tare si e nemultumita, incerca sa o iei sa o duci in dormitor si sa stati amandoua pe pat de ex pana se linisteste, sa o scoti din starea aia. Zic pe pat ca sa nu se loveasca daca mai vrea sa se dea cu capul de ceva . Si Cata cand nu vrea sa manance, iar eu ma mai plimb cu lingurita prin fata ei, se mai da cu capul in spate de spatarul scaunului...ei cred ca nu o doare ca altfel s-ar opri...e tot un fel de " a da cu pumnul in masa"
Fi tare si incerca sa previ sa ajunga la plictiseala si sa nu mai iti testeze si tie nervii.
am scris o gramada dar o cafea nu am dat si eu..asa ca serviti va rog
delia, poate e inca agita de la petrecere. Si ai mei dupa petreceri dorm f agitat, cred ca si viseaza mult
yasmi, ce frumos ca va petrecti o zi doar voi fetele
viss, si Cata s-a dat ieri pe topogan, o tura ea, o tura Cristi..erau singurii copii din parculet, au sters toate topoganele si jucariile de acolo. I-am pus si in masinute din alea de se "batzaie", si ce frumos invartea si Cata de volan
irinuca, nici mie nu-mi vine sa cred ca azi a nins...
roxy_s spune:
neata fetele
pana la 10 cand ii dau papa buburuzei stau putin cu voi.
La multi ani!Stefan de azaz , sa fi sanatos pui mic si sa cresti mare
La multi ani, Catalina, David si Tudor
yvy vaiii ce ai patit cu Larisa.... dar de ce oare este asa? totusi cred ca ceva o supara, parca prea de tot...sa urle asa cum zici....eu zic sa ceri sfatul pediatrei, vezi ce-ti zice, poate te ajuta cu ceva. nu cred ca este doar rasfatata sau face ea fite, sigur ceva o deranjeaza. si nici de personalitate nu cred ca mai este vorba in situatia asta. poate ii da vreun dintisor, vreun canin....aia stiu ca sunt foarte durerosi la unii copilasi si ii agita foarte tare.
se poate sa fie si prea obosita, daca zici ca nici noaptea nu doarme bine. daca este super obosita doarme si rau si greu se odihneste. nici nu stiu ce sa-ti zic....sper sa rezolvati cat mai repede sa va puteti odihni bine amandoua.
alina06 nu a fost vreme buna deloc la noi dar tot am fost la plimbare am stat o ora jumatate. a fost frig si a batut putin si vantul dar ne-am imbracat bine
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
Mada, ce frumos i-ai scri lui yvy, si Andra se da cu capul de spatar cad nu vrea in scaunel sau nu mai vrea sa pape, si eu o las sa urle cand urla de ambitie, cand ii iei incaltamitea pe care vrea sa o suga/ linga, a jelit odata niste ghetutze
roxy_s spune:
viss de acord cu tine..cum sa stau in casa cand afara o sa fie frumos si soare bine, si cand nu este frumos tot trebuie sa iesim afara. ce frumos v-ati distrat in parc
asa-i fetelor, cu butonatul...nu mai umplem paginile chiar asa, fiecare stam cu bebeii, iesim afara...treburi peste treburi...nu mai stam cu burticile in mana la calculator, acum alergam de colo colo.
yvy chiar, ar trebuir scoasa si afara Larisa. la noi mereu a functionat scosul afara. cand era maraita, o scoteam afara ii trecea tot. ea este si obisnuita afara mult. ai putea s-o scoti macar putin , o gura de aer face foarte bine. si papa mai bine si doarme mai bine
ailed deci praji a fost un succes nici nu ma gandeam altfel. asteptam poze ma bucur ca v-ati simtit bine dar cam nasol ca esti obosita. obosita dar chefuita
bb_yasmi spune:
va pupic.,
noi ne pregatim de plecare!
ne auzim pe seara sau maine!!
sa aveti o zi frumoasa si cu mult soare afara si in suflet!
ailed_dota spune:
da roxy, cel mai important e ca m-am simtit implinita, intr-un mod in care imi e greu sa-l explic
roxy_s spune:
madutza bune sfaturi ne dai si tu exact asa procedez si eu dar nu mereu cateodata o mai si iau in brate in secunda 2, cu toate ca ar trebui s-o las putin sa vada ca nu este bagata in seama si sa nu mai faca scandal
eu inca n-am dat-o pe topogan pe Anastasia dar cred ca o sa incerc. la noi sunt din alea mari.
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi va pupic., noi ne pregatim de plecare! ne auzim pe seara sau maine!! sa aveti o zi frumoasa si cu mult soare afara si in suflet! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
cand esti la shopping sa te gandesti si la mine