FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Neata, fetelor!
am actuslizat prima pagina cu martisorul lui Mami Laura! Fetele gravidutele, sa imi ziceti fiecare ce vreti exact sa scriu pe prima pagina, ca deh, se inmultesc gravidutele si eu nu am atata imaginatie pe cate burtici.
Pup fetele

p.s. plec la ecografie. Tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Buna dimi fetele.Alina fii optimista ,bafta la eco si nu te ingrijora ,eu inainte cu o saptamana de a pleca la Brno aveam endo de aproape 6 ...nici macar 6 si in ziua punctiei avea deja peste 10 fara ajustari la doza de tratament ,asa ca fii linistita ca vei fi pregatita ,trebuie sa fii.O zi frumoasa .Roadetot nu mai vii cu vestea cea buna? mi se lungesc urechile de cand tot urmaresc sa scrii ceva bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dimineata,
Asia, Albertina, bine ati venit si sa treceti rapid la statutul de gravidute
Alina-alba multa bafta azi la eco, sa fie asa cum iti doresti tu
Cocolino, tu ce faci, te pregatesti de plecare?
Apalina, Looana, Brigit pup burticile
Roadetot sunt cu gandul la tine
Adipapazi multumim pt vestile de la mami, nu stii cand ajunge acasa?

O zi buna sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Neata fetelor...
alina_alba, iti tin pumnii pentru azi la eco....sunt convinsa ca ai raspuns bine la tratament si endo tau e crescut bine!...stai linistita si crede in miracolele ce le face Dumnezeu...
Looana, super tare faza cu sotul tau, trebuia sa da-ti un pariu ...erai sigura ca-l castigi!>..ma bucur ca esti in continuare optimista si vesela asa cum te-am cunoscut si se pare ca iti intrii serios in rolul de gravidutza...cu balonari, stari de rau si alea alea...nu-i bai ...sa fii tu sanatoasa si cel mic sau cei mici!!
Roadetot, nu mai zici nimic?
Brigit, vad ca micutii tai cresc bine la tine in burtica, numai tu esti paranoia!...relax...totul va fi bine si in toamna iti vei tine bebeii in brate!!!
apalina, te pup draga mea...cum decurg lucrurile la tine?mai esti in ro sau ai plecat??
multa sanatate ii doresc lui mami_vreau si bebelului Andrei, sa aiba parte de tot ce e mai bun in lume, sa creasca repede mare si s plece acasa cu mami...
va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

alberttina, fetele sunt f dragute si repeta informatii de sute ori pentru oricine intreaba despre orice...asa ca stai linistita ca vei primii informatiile pe care le doresti pana mergi la Brno!...super frumos e in aprilie pentru a merge sa te intalnesti cu viitorii tai bebei...iti tin pumnii si Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

,

azi dimineata am facut un test de urina, e negativ. Ar fi a 14 a zi.
nu stiu cum o sa trec peste asta....
nu inteleg unde am gresit!
am mers sa fac si beta, probabil pe seara o sa am rezultatul.
am avut si eu simptome dar se pare ca erau numai de la hormoni...

roadetot

Mergi la inceput

salutare, fetelor!
eu acum m-am intors de la ecografie, am un endometru de mai mare rusinea...6 mm... si maiam doar 6 zile pana la ET...
Medicul care mi-a facut ecografia (dr. Ispasoiu de la polisano sibiu) a spus ca are vreme sa creasca. Mie mi se pare ca e asa de putin timp si mi-e frica sa nu cumva sa ramana prea mic. Of of, cate probleme, domle'
I-am scris dr-lui Machac, sa vad ce zice, incotro o iau...
pupici la fete

Mergi la inceput

Roadetot, nu dispera, draga mea, testul de urina nu e tot timpul concludent. Beta iti va zice cum e. eu zic ca inca sunt sanse. Sa te ajute DD, noi suntem alaturi de tine. Si nu e totul pierdut, inca mai ai congelatei, sanse sunt. Capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Roadetot eu mai sper pana la testul BHCG, testele de pipi se pozitiveaza mai greu, de care ai facut?

Alina poti lua l-arginina pt cresterea endometrului pana la ET 2-3 pastile pe zi de la Solaray (gasesti la plafar). Mai poti lua o vitamina E forte/zi si dc nu iei aspenter adauga si pe ala(impreuna cresc endometrul). Toate pana la ET. A... ceai de cretisoara 2-3 canu pe zi.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

roadetot nu ai gresit nicaieri

Mergi la inceput