FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alberttina spune:

O alta dilema de-a mea este ca nu stiu unde sa stabilesc tabara generala:Brno,Praga sau Viena.Cel mai bine ar fi sa stam la Brno,dar cred ca ne vom plictisi acolo o saptamana.La Praga si la Viena am avea multe lucruri de vizitat,sotul meu ar vrea sa inchiriem o masina cu sofer cu tot dar cred ca e destul de scump...el ma pune pe mine sa decid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberttina spune:

Va spuneam ca eu am citit tot ce ati scris,dar sincer(iertati-ma)am uitat cine cum si-a gasit cazarea ,va rog din suflet sa-mi dati si mie ceva sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

dragele mele!
Sa imi tineti pumnii pe maine, am ecografia de endometru si am niste emotii cat casa... Macar 7 mm sa fie, sa pot continua tratamentul de pregatire si, fix peste o saptamana sa fiu la Brno, deja Embrio-transferata ...hihi...
va pupez pe toate

p.s.: bune venit noilor noastre prietene si sedere cat mai scurta. Haideti sa va incarcati cu energie pozitiva, ca aici la noi, pana acum, toate au mers snur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Alina multa bafta pt maine,nu te ingrijora ,fara emotzi iubita ai vazut acuma citeva saptamani cind nu stiai in ce directie sa-o iei....asa ca fi bine aduti minte de gindirea mea pozotiva si va fi si pt la fel de Pozitiva.Endometru daca e un picut mic iti mareste doza de pastile,asa ca stai linistita relaxata ca sigur vei fi mamica de toamna si tu....ma gindesc maine la tine si ma rog la DD pt maine

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, sa fie cu noroc monitorizarea de maine! Cu optimism si fara emotii, mai ai f pu#355;in si esti graviduta!
Looana, beta cand faci? Pup graviduta, na, io acu sunt curioasa de e unul sau amândoi !
Eu scriu rar caci nu dispun de mijloacele logistice, dar sunt la curent cu vestile si m#259; rog pt fiecare in parte sa reusiti din prima încercare, pt ca din p#259;cate fiecare din noi are în spate suficiente incercari de a deveni mamici pân#259; acum!

Mergi la inceput

Of, site ul asta si diacriticele sunt certati....imi pare tare rau, dar nu pot edita...eu scriu de pe telefon...pup gashka inca o data!

Mergi la inceput

Brigit luni merg la gineo. pt beta-test ...nu ma grabesc e timp...ceea fost mai greu a trecut....Eu sunt foarte balonata,incepe sa-mi fie rau,dureri de cap ,pieptul ,intepaturi prin burta ...etc sunt sintomele normale
Tu cum te simti cite saptamini ai? sarcina usoara macar de aici incolo ca ai avut destule griji

Looana

Mergi la inceput

Avem 8 saptamani si 5 zile, ne-am revazut bebeii la eco, cresc frumos, avem masuratorile în parametri, doar mama lor e paranoia, dar din p#259;cate stiu ca ma intelegi, caci si tu ai în trecut sarcini pierdute. Eu pân#259; nu imi spune dr mea ca e bine nici nu indraznesc s#259; privesc ecranul ecografului, sunt crispata toat#259;. Experienta sarcinii dupa ani de infertilitate e una presarata de mari emotii, sunt doar niste copii extrem de mult asteptati.dr mea zice ca o sa ma mai relaxez dupa primul trimestru, sper sa fie asa , sunt o fire mai problematica si intorc pe toate partile o situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, ma bucur sa vad ca reusitele se inmultesc.
mami va pupa pe toate.
poate editati prima pagina si actualizati reusitele si venirea pe lume, pe data de 8 martie, a bebeului andrei, bebe de mami_vreau.
va tin pumnii!

Mergi la inceput

Adi da ar trebui actualizata lista chiar mai mult,dar noi nu avem curaj sa ne trecem in lista cred ca suntem 5 dar o asteptam pe mami
Salutari lui mami,sanatate si sa revina acasa cit mai repede cu Andrei

Looana

Mergi la inceput