FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Sper da iau magneziu granule dizolvate in apa si acuma ,am luat cite 3 pe zi in pana azi ,azi am luat numai 2 vad ca ma ajutat si la deci am limiat inca o problema de care acuma chiar nu aveam nevoie in perioadata asta.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Looana, felicitari! Sarcina usoara si la termen!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Loana bravoooooo iubita!!!.Astept cu nerabdare sa ne dai vestea ca doua inimioare bat in burtica ta.Roadetot hai cu vestea buna ,.Sarcina usoara sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberttina spune:

Buna fetelor,
Incep prin a spune FELICITARI din toata inima tuturor fetelor care au reusit sa-si indeplineasca visul,au luptat cu perseverenta si au reusit.
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Mamivreau ca a deschis acest subiect ca fara ea habar nu aveam ce trebuie sa fac in continuare,m-am hotarat sa fac fiv cu ovocite donate dupa ce ea a reusit,practic reusita ei mi-a readus speranta ca odata si odata o sa am si eu bebele meu...
scuze,voi scrie mai multe mesaje ca sa ajung la limita de 10 pt a aparea in timp real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Felicitari Looana!!
Va urmaresc de mult timp,dar nu am avut curajul sa postez...
Am 43 de ani,3 fiv cu ovocitele mele si 2 cu don de ovocite,toate nereusite,ultimul dateaza din noiembrie 2011.
Imi pierdusem toate sperantele,dar cind vad atitea reusite aici,cred ca voi mai inca odata,poate ca soarele o sa vina si pe strada mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Loana, m-am indragostit de testul tau!!!!
vreau si eu unul la fel
Apalina eu fac donatie de ovocite la Clinica Unica Brno, mi-au dat toate datele despre donatoare, fara probleme.
Roadetot asteptam si de la tine vestea cea mare!

Am vazut ca suntem din ce in ce mai multe in acest forum
Cine este urmatoarea pentru transfer?

Va pup pe toate, trebuie sa-mi aranjez un pic casa, caci ne-am intors aseara la 10 de la Brno, dar tin calculatorul deschis si va urmaresc mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
Asia, alberttina va doresc sedere cat mai scurta pe aici...sa dea DD sa va impliniti visul cat de curand..aici la noi rata de reusite e f f mare!...asa ca va tinem pumnii...

Mergi la inceput

Asia,Alberttina bine ati intratvin club nostru si sunt igura ca aici in scurt timp va veti vedea visul implinit
Asia eu inca nu am virsta da dar pe cind bebe va veni o voi avea- o asa ca te rog sa te sa ma urmezi ,totul e posibil dupa cum se si vede la avatar-ul meu....am pus poza la avatar pt ca vreau sa incurajez fetele si sa le dau mai mult optimist,incredere in sansa cu o gindire pozitiva. Tu unde ai facut in Franta cele 2 fiv cu ovule,care a fost cauza esecului in cazul tau,pt ca la clinica unde am fost noi sunt sanse de 50% la prima incercare....ma mir ca nu ai reusit....ti-ai facut nlizele sa vezi daca nu ai ceva care inpiedica implantarea embrionului?
O sa revin mai incolo

Looana

Mergi la inceput

Fetelor va rog sa-mi scuza-ti greselile,scriu de pe Ipad si ating cite o litera din greseala sau zbor peste cite una ....dar voi ma intelegeti
Sotul ,auziti cei trece prin cap,daca testul nu- i adica expirat sau da erroare,eu ca sa- i demonstez iau un alt test de la o alta firma diferita fatza de ala de ieri,desigur si acesta de azi clar II pozitiv
Am uitat sa fiu batut palma inainte de al face a doua oara

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberttina spune:

Multumesc de primire dragelor,
Am inceput si eu tratamentul,momental sunt pe anticonceptionale,am programarea la Reprofit pe 23.04.2012.
Voiam sa va intreb daca este ok sa iau progynova-pastilele albe ca si estrogen.

Sper sa nu va suparati ca am multe intrebari sa va pun,eu am citit la timpul lor toate capitolele,dar nu mi-am notat nimic si am cam uitat.

Mergi la inceput