FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Roadetot eu zic sa tai linistita pt ca in urina nu tot timpul iese pozitiv,eu la o sarcina de-a in urma u ani de zile ,in pipi ea negativ de la o saptmina intirziere si in singe era Pozitiv.Asa ca deci sanse sunt inca ,nu te agita ca stii ca nu iti face bine....
Alina eu in ziua in care am facut ecog. am avut 6,9 deci aproape de 7 in ziua punctiei ea 9 ....eu speram chiar mai mult de noua sa fie dar Dr a zis ca este super bine asa cum este....la ET nu mi-a mai zis ca este decit ca e bun asa cum e cind am intrebat.Iti dau privat,sper sa activat mesageria.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Roadetot pana nu iese beta nu e nimic pierdut!
Alina, eu am avut endo 6.1 în ziua 10. De la brno mi-au zis ca e bine, iar cu o zi inainte de transfer aveam endo 9 si un pic, dupa cate vezi nici nu le- a trebuit mai mult piticilor. Curaj #351;i bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Alberttina bine ai venit!
Pastilele Progynova sunt estradiol.
Noi a Brno am stat la Hotel Vaka, 62 euro pe zi, e putin mai departe de centru, pentru noi nu a fost o problema pentru ca eram cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Roadetot nu dispera si nu te necajii inainte sa fie ceva sigur...de gresit nu ai avut unde sa gresesti...deci stai relax...pana nu faci testul beta care iti zice exact nu e nimic sigur!...nu trebuie sa te iei dupa cazul lui Looana, organismele difera, la fel si faza in care se depisteaza sarcina...curaj in continuare!...noi suntem alaturi de tine iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

alina, nu dispera, endo mai are timp sa creasca...iti amintesti ca si apalina a avut aceeasi problema?...ei , si totusi endo a mai crescut in urmatoarea saptamana si a iesit totul super ok...daca e de 6...mai mult ca sigur o sa-l ai la et de minim 9...asa ca stai relax!...n-ai nevoie de stres acum...asculta de fete, vezi ele ce au mai luat pentru cresterea endomentrului pana la et si da-i inainte!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

roadetot ma rog sa fie totul bine, dupa cum ti-au zis si fetele....spera pana in ultima clipa, rezultatul de la beta e cel mai sigur

Bichiiiii, vrei te rog sa-ti activezi PM .
Apropo.....eu tot la Vaka mi-am facut rezervare, dar nu era asa de scump, acum vad ca s-a mai scumpit

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Roadetot speram sa fie totul bine
Irilac31 am activat PM.
Noi am fost de doua ori la Brno si am stat in acelasi hotel. Prima data am platit pt 3 zile 186 euro, dar era prenotat prin Booking.com. din Italia.
Apoi managerul hotelului ne-a spus s prenotam direct la hotel si a doua oara,tot pentru 3 zile am platit cu card-ul 4.495 coroane, deci cam 60 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Roadetot, hai, curaj pana la beta, doar beta iti va da un raspuns definitiv..tin pumnii, sa fie cel dorit
daca poti sa-mi spui, te rog, tu ai facut fiv, da? in RO sau in strainatate?
fetelor, alina, poate reusiti sa treceti datele fetelor pe prima pagina (macar la aspirante), ca sa nu mai fie nevoie sa le necajim cu intrebari

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Roadetot ,testul de sange e decisiv ,trebuie sa fie bine.Alina .e bine ca ai scris la clinica ,dar eu cred ca vei ajunge la dimensiuni ,vezi ca au mai fost fete in situatia asta ,si eu ,si finalul a fost bun ,asa ca relax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
alberttina, asia bun venit!
roadetot nu dispera, te asteptam cu beta
alberttina nu-mi vine sa cred, si eu tot pe 23.04.2012 sunt la brno! tu esti doar pentru consult sau atunci este punctia? eu am facut rezervare pentru 7 nopti in Brno aici http://www.uzb.cz/en/accommodation deoarece este foarte ieftin 120 euro/ 7 nopti cu net si bucatarie (cat 2 nopti la hotel) si plecam si in praga linistiti 2-3 zile
pentru toate fetele

Mergi la inceput